Şimdi Ara

samsung corby pro! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gun facebook widgetini kullanayim dedim guncelleme var dedi guncelledim ben de

daha once var miydi hic farketmedim ama 'daha cok widget' adinda bir widgete denk geldim

gozumden mi kacti guncellemeyle mi geldi bilmiyorum ama hava durumu widgetini cok begendim indirin mutlaka

digerleri de hosunuza gidebilir

secenek cok az ama hic yoktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iimparatorr
    Merhaba Arkdaşlar 1 yıl oluyor bu telefonu alalı bu akşam dedim bi bakayım uygulama varmıdır die opera mini 5 Betayı kurdum çok hoşuma gitti arayüzü fakat bir sorunum var link gireceğim zaman ekran kalvyesi çıkıyor onu kaldırmanın bir yolu varmı. Bu arada su devamlı duran kalvyelerden deil Q klavye cıkıyo otomatik olarak su kodları girdim ayrıca

X-Pax-Keyboard: Qwerty
    X-Pax-TextInput-Hidden: true
    MIDlet-Touch-Support: TRUE
    MIDlet-ScreenMode: ROTATE
    Nokia-MIDlet-Original-Display-size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

Operanin ayarlarinda klavye ayari var. ordan secebilirsin.
  • Elimde route 66 (CD ve micro SD ye yuklu) var. Sanirim symbian lara uygun . Corby pro da calistiramadim. Desteklenmeyen format uyarisi veriyor. Kullanabilme sansim varmi. Tesekkurler...
  • telefonda kapanma sorunu yaşayan oldumu? bende gece açık bırakıyorum sabaha pin kodu soruyor. bir nevi kendi kendine restart atıyor galiba telefon. Bunun için servise yollamayı düşünüyorum ama çözüm bulan var mı diye öğrenmek istedim servise yollamak dışında tabi ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrd04

Elimde route 66 (CD ve micro SD ye yuklu) var. Sanirim symbian lara uygun . Corby pro da calistiramadim. Desteklenmeyen format uyarisi veriyor. Kullanabilme sansim varmi. Tesekkurler...

kullanamazsın java uygulaması degıl arkadasımın telefonunda wındows mobıle ısletım sıstemı var o program onda da var corbypro da kullanılmıyo malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan
    telefonda kapanma sorunu yaşayan oldumu? bende gece açık bırakıyorum sabaha pin kodu soruyor. bir nevi kendi kendine restart atıyor galiba telefon. Bunun için servise yollamayı düşünüyorum ama çözüm bulan var mı diye öğrenmek istedim servise yollamak dışında tabi ki..

Sadece gece mi oluyor bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacktrix

quote:

telefonda kapanma sorunu yaşayan oldumu? bende gece açık bırakıyorum sabaha pin kodu soruyor. bir nevi kendi kendine restart atıyor galiba telefon. Bunun için servise yollamayı düşünüyorum ama çözüm bulan var mı diye öğrenmek istedim servise yollamak dışında tabi ki..

hayır birkaç kez de kurcalarken oldu. bir anda ekran karardı kapanış logosu geldi sonra yeniden başladı. Birkaç kez de wi-fi ağa bağlanmak isterken bağlanamayıp kendini restartladı. Anlam verebilmiş değilim henüz ama yazılımsal bir hata olduğu kesin. Biraz daha kullanıp yakın zamanda servise yollamayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hacktrix

quote:

hayır birkaç kez de kurcalarken oldu. bir anda ekran karardı kapanış logosu geldi sonra yeniden başladı. Birkaç kez de wi-fi ağa bağlanmak isterken bağlanamayıp kendini restartladı. Anlam verebilmiş değilim henüz ama yazılımsal bir hata olduğu kesin. Biraz daha kullanıp yakın zamanda servise yollamayı düşünüyorum.

aynı sorun bendede var geceleri kendi kendine kapanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi statistician89 -- 11 Mart 2011; 15:36:49 >

• selam arkadaşlar.
    bende corby pro var.parlingo kullanmak ıstıyorum.yenı sürümünü de yukledım ama ne sorun var anlamıyorum.adresımı şifremı gırıyorum ama oturum açılıyor dıye dakıkalarca bekletıyor ve sonrada hata verıyor.hasta etti benı yaaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzu??

selam arkadaşlar.
    bende corby pro var.parlingo kullanmak ıstıyorum.yenı sürümünü de yukledım ama ne sorun var anlamıyorum.adresımı şifremı gırıyorum ama oturum açılıyor dıye dakıkalarca bekletıyor ve sonrada hata verıyor.hasta etti benı yaaaa.

ınternete baglı oldugunuzdan emınmısınız wıfı ıle baglanıyosanız eger ınternet profıllerınden baglı oldugunuz wıfı baglantısını secıp kaydetmeyı deneyın yanı ınternet profılınde o an baglı oldugunuz ag ı ordan secıp kaydedın deneyın hala sorun varsa dıger programları deneyın ebuddy olabılır bende hıc kullanmadım acıkcası parlıngoyu umarım halledersınız sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzu??
    selam arkadaşlar.

Tavsiyem sudur. telefona oncelikle format atin. telefondan palringo.com a girip son surumu cekin. kurun. bilgisayardan palringodan hesap olusturun veya hesap varsa giris yapin. eger var olan hesbiniz varsa palringo uzerinden kayitli diger hesplari kaldirin. sonra oyunlar sekmesindeki bglnti ayarlarindan baglntinizi secin. pc den cikis yapip telefona bilgilerinizi girin... muhtemelen baglnacaktir.
  • Bu telefonda flv oynatmak mümkün mü?
  • Mini opera ile gezinirken yeni bir pencere acilacakti kapandi java script onayi gerek yazdi ama nereden onaylayacagimi bilemedim
  • Ytu davutpasa yerleskesindeki internete bu telefonla nasil baglanabiliri. sadece sifre girmek icin bir secenek var ama usis kullanici aive sifreyi girmek lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T
    Ytu davutpasa yerleskesindeki internete bu telefonla nasil baglanabiliri. sadece sifre girmek icin bir secenek var ama usis kullanici aive sifreyi girmek lazim

arastirdim zamaninda ama baglanamadim ben de adamim
    symbian gibi yarimakilli telefonlar bile baglanamiyor o aga, bu akilsiz telefonla hic olmuyor tabi..
  • quote:

http://tv.spb.com/web/

Siteye girip birkaç Türk kanalını izleyebilirsiniz.
    Bilginize.

SPB TV mobil cihazlar üzerinde çalışan son derece kullanışlı bir TV uygulamasıdır. SPB TV kolay kullanımı ve ayarlanabilir özellikleri sayesinde birden çok dilde kanalı hiçbir ücret ödemeden izlemenizi sağlıyor. 

Özellikler:

• 100'den fazla ücretsiz TV kanalı
    • Ulusal televizyon kanallarını izleyebilme
    • Hızlı kanal önizleyebilme
    • Entegre TV rehberi
    • Hızlı kanal seçimi
    • 17'den fazla ülke kanalı mevcut

Entegre edilmiş TV rehberi:

• Tüm günün yayın rehberi
    • Haftalık mevcut yayınlar
    • Bir sonraki TV yayınını gösterebilme
    • Takvim hatırlatıcı

Tam ekran TV oynatıcı özellikleri:

• Resim içinde resim modu
    • Hızlı kanal başlatma
    • Ses ve ışık kontrolleri
    • Ekran ve tuş kontrolü yapabilme
    • Ağ bant genişliği ayarı yapabilme

• Telefonu ilk alındığı ayarlara döndürmek için ne yapmak gerekir. Telefon yanımda yok o yüzden kurcalayıp bakamıyorum da. İnternetten aratıyorum saçma saçma şeyler çıkıyor.
  • Arkadaslar merhaba,benim vodafone aylik sinirsiz(100mb'a kadar 7.2 mb hiz) bedava internetim var.Sorunum su:youtubedan video izlerken videoda goruntu karisiyor neden olabilir?internet olarak opera mini kullaniyorum bu arada. Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7
    quote:

http://tv.spb.com/web/

Siteye girip birkaç Türk kanalını izleyebilirsiniz.
    Bilginize.

SPB TV mobil cihazlar üzerinde çalışan son derece kullanışlı bir TV uygulamasıdır. SPB TV kolay kullanımı ve ayarlanabilir özellikleri sayesinde birden çok dilde kanalı hiçbir ücret ödemeden izlemenizi sağlıyor. 

Özellikler:

• 100'den fazla ücretsiz TV kanalı
    • Ulusal televizyon kanallarını izleyebilme
    • Hızlı kanal önizleyebilme
    • Entegre TV rehberi
    • Hızlı kanal seçimi
    • 17'den fazla ülke kanalı mevcut

Entegre edilmiş TV rehberi:

• Tüm günün yayın rehberi
    • Haftalık mevcut yayınlar
    • Bir sonraki TV yayınını gösterebilme
    • Takvim hatırlatıcı

Tam ekran TV oynatıcı özellikleri:

• Resim içinde resim modu
    • Hızlı kanal başlatma
    • Ses ve ışık kontrolleri
    • Ekran ve tuş kontrolü yapabilme
    • Ağ bant genişliği ayarı yapabilme

oha super bu

gerci cok az turk kanali var ama haber izlemek icin yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeçavuş

arkadaşlar cihazında HSDPA var gözüküyor acaba 3g modem olarak kullanabiliniyormu??? birçok cihaz modem olabiliriyor nokia serilerinde mesela N95 yani N seriler vs. bu cihazda 3g modem olarak kullanılabilirmi kullanan dostlarım warmı?? acil bilgilendirirseniz sevinirim almayı düşünüyorum.

cevap verilmiştir belki daha incelemedim forumu evet kullanılabiliyor kies veya bluetooth aracılıgyla kullanılabilio:)
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.