Şimdi Ara

samsung corby pro! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben numaramı avedan vodafonedan taşıdıktan sonra widgetlarla internete bağlanamama sorunu yaşadım. İnternet ayarlarımı baştan yaptım ama faydası olmadı. Telefonun hard reset özelliği var mıdır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacktrix

quote:

Orijinalden alıntı: babadilla

quote:

Orijinalden alıntı: kurtkapan

İyi akşamlar arkadaşlar.
    Sonunda bende B5310'umu elde edebildim.
    Bu kadar değil elbette,sorunum olmasa yazmazdım büyük ihtimalle.
    -
    Vodafone kullanıcısıyım
    Telefonun GPRS ayarlarını yaptım,Opera Mini indirdim.Operayla bağlanmaya çalıştığımda "Unable To Connect Internet" hatası alıyorum.Vodafone Live profili seçili.Ama bağlanamıyorum internete.Telefon boşta iken üst tarafta 'G' simgesi görünmüyor.Bu GPRS bağlı değil demek sanırım.Bir küçük çözüm önerebilirseniz müteşekkir kalırım =)

valla dostum eğer oyunlar>diğer>bağlantılardan doğru profili seçmişsen başka bir ayar yok. Ben avea kullanıcısıyım hernekadar 3G hizmeti berbat ötesi de olsa bağlanabiliyorum... yani ya şebeke de bir problem var ya da bahsettiğin vodafone live ayarlarında ve üstte "mavi" bir g simgesi yoksa ki bende sadece E, 3G ve 3G+ simgeleri çıkıyor o hizmetin kapsama alanında değilsindir. Mavi dedim çünkü bağlandığında kırmızıya dönüyor...

Bende vodafone kullanıyorum... Vodafone live profili sadece vodafone un ücretsiz girişler için verdiği bağlantıdır. ücretsiz erişimi nasıl yapacağın vodafone un sayfasında var.yani Vodafone interneti seçmen gerekecek. eğer çok kullanacaksan paket almanı tavsiye ederim...

Bi de arkadaşlar aklıma geldi Corby de senkronizasyon ve ActiveSync olayını kullanan oldu mu. ActiveSync sıkıntılı olsa da çalışıyo ama senkronizasyon uygulaması ne işe yarıyo çözmedim...

Bu telefonun modeli sitedeki listede yoktu.Vodafone'un internet ayarlarını paylaşman mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

ben servise verecem bunu arkadaşlar bağlanmıyor internete modemin yanındna bağlanıyorum onay başarısız diyo.nereye vereyim bunu kvk mı gen pa mı.telpa garantili yazıyo da burda telpa diye bi yer hiç görmedim ben trabzonda

Abi modeminin güvenlik seviyesi neyde wpa mı wpa2 mi wep mi güvenlik şifreleme türündende yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAS_nicktir

quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7
    quote:

http://tv.spb.com/web/

Siteye girip birkaç Türk kanalını izleyebilirsiniz.
    Bilginize.

SPB TV mobil cihazlar üzerinde çalışan son derece kullanışlı bir TV uygulamasıdır. SPB TV kolay kullanımı ve ayarlanabilir özellikleri sayesinde birden çok dilde kanalı hiçbir ücret ödemeden izlemenizi sağlıyor. 

Özellikler:

• 100'den fazla ücretsiz TV kanalı
    • Ulusal televizyon kanallarını izleyebilme
    • Hızlı kanal önizleyebilme
    • Entegre TV rehberi
    • Hızlı kanal seçimi
    • 17'den fazla ülke kanalı mevcut

Entegre edilmiş TV rehberi:

• Tüm günün yayın rehberi
    • Haftalık mevcut yayınlar
    • Bir sonraki TV yayınını gösterebilme
    • Takvim hatırlatıcı

Tam ekran TV oynatıcı özellikleri:

• Resim içinde resim modu
    • Hızlı kanal başlatma
    • Ses ve ışık kontrolleri
    • Ekran ve tuş kontrolü yapabilme
    • Ağ bant genişliği ayarı yapabilme

oha super bu

gerci cok az turk kanali var ama haber izlemek icin yeterli

corby pro ıcn hangı ısletım sıstemını ındırcez kı wap versıyon mu ve tlcıkler gıtmıcek mı yanı hıc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 28 Mart 2011; 22:37:57 >

• İyi gunler. Bu telefona 5-6 aydır sahibim.
    Sorunum ise su: Onceden Opera Mini'yi Wifi ile kullanabiliyordum. Simdi ise operator uzerinden ucretli olarak kullanabiliyorum ancak Wifi ile kullanamıyorum. Sorun nedir???
    NOT: Telefona Full Reset atmayı denedim. Farklı surumleri kurmayı da denedim.
    NOT2: Telefonun kendi tarayıcısı ve Bolt, EBuddy gibi programları Wifi ile kullanabiliyorum.

Simdiden tesekkurler....
  • selam arkadaşlar bende samsugn corby pro almak istitorum uygun fşyata nereden alınır (istanbul içi) internete güvenmiyorum lütfen cevabınızı bekliyorum k.b konu biraz hortladı ama acil lütfen ayın 7 snde almam lazım
  • Arkadaşlar hiç uğraşmadan tek bir işlemle ypaabilirsiniz

AYARLAR - UYGULAMA AYARLARI – MEDYA OYNATICI – VOD AYARLARINA GİRİP

TURKCELL - GPRS VEYA VODAFONE-INTERNET SEÇİP İZLEYİN.
  • Bu telefon çok hoşuma gitti fakat fiyatını herkes farklı yazmış :S Başka sitelere de baktım orda da kimi 450, kimi 350, kimi 490 TL yazmış. Bu aralar alanlar -yani fiyatları düşüyo zaman geçtikçe- fiyatını söyleyebilir mi acaba? Ben de almak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceboys

İyi gunler. Bu telefona 5-6 aydır sahibim.
    Sorunum ise su: Onceden Opera Mini'yi Wifi ile kullanabiliyordum. Simdi ise operator uzerinden ucretli olarak kullanabiliyorum ancak Wifi ile kullanamıyorum. Sorun nedir???
    NOT: Telefona Full Reset atmayı denedim. Farklı surumleri kurmayı da denedim.
    NOT2: Telefonun kendi tarayıcısı ve Bolt, EBuddy gibi programları Wifi ile kullanabiliyorum.

Simdiden tesekkurler....

eski sürümü kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor olabilir. en güncel sürümü indirmeni tavsiye ederim bir de silsen bile içinde kendi dosyaları kalmış olabilir onuda kiesle temizleyebilirsin.
  • bu başlıkta aradığım her şeyi bulmuştum fakat şimdi gerçekten çok fazla gereksiz mesaj var

umarım temizlenir en kısa sürede

arada kaynamamasını umarak güncel opera mini ve ebuddy messengerı ı paylaşıyorum

sürüm numaraları : ebuddy 2.2.0 opera 6

araya bir de super marioyu koydum bonus olarak

hepsi telefonla uyumlu hale getirilmiş fakat mario biraz sorun yapıyor
    klavyeyi açtıktan sonra çalıştırın uygulamayı
    sonradan açarsanız tam ekran olamıyor
    (ateş etmek için ok tuşunu kullanılıyormuş zor buldum ben)

ebuddy 2.2.0
    opera 6

ebuddy ve operanın güncel sürümleri
    (telefonla uyumlu)

http://www.4shared.com/file/jIRgyFnT/corby_pro.html

güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAS_nicktir -- 1 Haziran 2011; 1:50:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7
    quote:

http://tv.spb.com/web/

Siteye girip birkaç Türk kanalını izleyebilirsiniz.
    Bilginize.

SPB TV mobil cihazlar üzerinde çalışan son derece kullanışlı bir TV uygulamasıdır. SPB TV kolay kullanımı ve ayarlanabilir özellikleri sayesinde birden çok dilde kanalı hiçbir ücret ödemeden izlemenizi sağlıyor. 

Özellikler:

• 100'den fazla ücretsiz TV kanalı
    • Ulusal televizyon kanallarını izleyebilme
    • Hızlı kanal önizleyebilme
    • Entegre TV rehberi
    • Hızlı kanal seçimi
    • 17'den fazla ülke kanalı mevcut

Entegre edilmiş TV rehberi:

• Tüm günün yayın rehberi
    • Haftalık mevcut yayınlar
    • Bir sonraki TV yayınını gösterebilme
    • Takvim hatırlatıcı

Tam ekran TV oynatıcı özellikleri:

• Resim içinde resim modu
    • Hızlı kanal başlatma
    • Ses ve ışık kontrolleri
    • Ekran ve tuş kontrolü yapabilme
    • Ağ bant genişliği ayarı yapabilme

oha super bu

gerci cok az turk kanali var ama haber izlemek icin yeterli

corby pro ıcn hangı ısletım sıstemını ındırcez kı wap versıyon mu ve tlcıkler gıtmıcek mı yanı hıc

Bu siteye giremedim ben ama neden olabilir hem wifiiden hem waptan denedim bağlanmadı siteye bilgisi olan varmı?

• milletin wifisini sömürmeyi bırakıp internet paketi aldım fakat kullanamıyorum bazı özellikleri

opera mininin bağlantısını sağlayabilmek için uğraşmıştım biraz ama oldu

ebudy için ise yapabileceğim her şeyi yapmama rağmen gprs ten bağlanmıyor

palringoyu en başından beri kullanamıyorum zaten

bağlantı türünü ayarlamak da yetmiyor bazen

bir de exchange activesync de senkronizasyon yaptığımda rehberimin silinmemesi için ne yapmam gerekiyor bilen birisi varsa söylesin onu da
  • quote:

milletin wifisini sömürmeyi bırakıp internet paketi aldım fakat kullanamıyorum bazı özellikleri

bir de exchange activesync de senkronizasyon yaptığımda rehberimin silinmemesi için ne yapmam gerekiyor bilen birisi varsa söylesin onu da

dostum uygulama ayarlarından internet ayarlarını kurcaladın mı ordan deneyebilirsin palringoyu bende kullanmıyorum exchange activesync onu da kullanmıyorum açıkcası ne işe yaradıgını da bilmiyorum :S

• quote:

Orijinalden alıntı: mmetanett

quote:

milletin wifisini sömürmeyi bırakıp internet paketi aldım fakat kullanamıyorum bazı özellikleri

dostum uygulama ayarlarından internet ayarlarını kurcaladın mı ordan deneyebilirsin palringoyu bende kullanmıyorum exchange activesync onu da kullanmıyorum açıkcası ne işe yaradıgını da bilmiyorum :S

ayarlari yaptigim halde olmyor
    palringonun yeni srmunu yukledim simdi wifiden calisiyor ama gsm e gectigimda opera mini google maps falan calismasina ragmen ne palringo ne de ebuddy calisiyor..

Bu arada excange activesync mail senkronizasyon zimbirtisi

gmail icin ayarlari verilmisti burada daha once

mesaj gibi geliyor mailler

• kesinlikle bu telefonu almayın. dokunmatiği rezil bir telefon. ayrıca hiçbirşey açık değilken bile o kadar hantal ve yavaş çalışıyor ki bazen fırlatıp atasım geliyor. bende bu telefonu kullanıyorum ve en kısa zamanda da değiştirmeyi düşünüyorum. alalı çok olmadı ama katlanılır gibi değil bu dandikliği.
  • bu telefonu gecen sene çıktığında aldım 1 temmuz civarında acayip bi kampanyadan yararlanıp 350liraya almıştım. sanırım kimilerine göre çok iyi almışım. şu anda bile telefonun fiyatı 400den aşağı değil eğer bulabilirsen sanırım üretimden kalkmış. bulmak çok zor. telefona gelirsek ben gayet teli inceleyen, kurcalayan ve zorlayan bi insanımdır. cok iyi bi telefon dokunmatiğinden olsun sağlamlığına kadr. bu fiyata hiç bi telefondan bu kdr özellik ve performans alamazsınız. telefonu kılıfsız kullandım ve defalarca yere düşürdüm üstünde bi çizik bile yok. bütün uygulamalar son sürat mükemmel bi tel
  • Cok fazla sey beklememek lazım, 5800'dan hallice bir telefon, fazlası degil.
  • Arkadaşlar telefonum hiç bir şekilde internete girmiyor artık. Normal browser '' dns başarısız'' Opera mini ise '' ağ ayarlarınızı gözden geçirin'' diyor.
    En son İnternete Ulusoy otobüsünde wifiden girdim.Ondan sonra oldu bu olay.

Hard reset attım. Şimdi de talep zaman aşımı diyor?Telefonumda tl de var ama hala değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensitive55 -- 3 Temmuz 2011; 17:40:10 >
  • Exchange activesync sayesinde telefonu gmail ile senkronize etmek mümkün fakat ilk senkronizasyon sırasında rehber siliniyor bunun çaresi yok.
    Ayarları girmeden önce bir yerlere bir defaya mahsus yedeklemek gerekiyor.

Cep telefonunun ana menüsünden exchange active sync yazılımını çalıştırın.
    Sunucu url'si kısmına m.google.com yazın.
    Kullanıcı adı kısmına gmail adresinizi "xxx@gmail.com" şeklinde girin.
    Parola kısmına gmail parolanızı girin.
    Etki alanı kısmına Gmail yazın.
    SSL kullan kısmını Açık konumuna getirin.
    Kaydet butonuna basın ve ilk senkronizasyon başlasın.

Daha ayrıntılı bilgi;
    http://herseydenmis.blogspot.com/2011/07/cep-telefonunu-gmail-ile-senkronize.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

Arkadaşlar telefonum hiç bir şekilde internete girmiyor artık. Normal browser '' dns başarısız'' Opera mini ise '' ağ ayarlarınızı gözden geçirin'' diyor.
    En son İnternete Ulusoy otobüsünde wifiden girdim.Ondan sonra oldu bu olay.

Hard reset attım. Şimdi de talep zaman aşımı diyor?Telefonumda tl de var ama hala değişmedi.

Güncel..
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.