Şimdi Ara

samsung corby pro! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır bu telefonu kullanıyorum. Menüden internet kategorisine girmek istediğimde yeterli hafıza yok uygulama başlatılamıyor diyor.uygulama ayarları-internete girmek isteyincede aynı şey oluyor. Bu akşamda şehir dışına çıkmam gerek, yardım ederseniz sevinirim
  • Corby ye hakim bir arkadaş yeni alanlar için GPS ,internet(face,youtube,msn vb.) , oyun konularında net bilgi verebilirmi?. Çünkü şu ana kadar 28 sayfa yazılmış okuyup çözmek imkansız gibi. Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar telefona uygun kkılıf veya sheild bulan oldumu acaba ?
  • bir yoneticinin gelip su basliktaki tum gereksiz mesajlari silmesi lazim (bu da dahil)

elli kere soruldugu halde bir onceki sayfaya bile bakmayip telefonun artilarini eksilerini soranlar var. Burada onlarca sayfa sony ericsondan bahsedildi sanki.. Elim ayagim titriyor sinirden artik..

Gps calisiyor ama telefona offline harita yukleyip kullanan hala cikmadi
    ama hala telefonda gps yok diyen ve bunu iddia eden kendini bilmezler var
    sirf telefonu aldigi soylemek icin bile mesaj atmis millet
    neyse
    bi ceki duzen verilmesi lazim buraya

tamam sakinim..

ok optm bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAS_nicktir -- 7 Şubat 2011; 2:54:18 >
  • Telefonu alalı yaklaşık 3 haftalık bir zaman dilimi oluyor. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi yazılanları okumak bile bize pek çok şey katıyor. Ben şahsen burada yazılanları okuyarak birşeyler edindim. Ben de artı ve eksilerinden biraz söz edebilirim kendimce. İLk olarak artılarını dile getireyim...

a.) Telefonun hızı oldukça iyi menü geçişlerinden olsun işlemlerde olsun donma olayı v.s hiç rastlamadım
    b.) Dahili bellek oldukça yüksek bu bana göre artı 100 mb
    c.) WİFİ oldukça iyi yani uzak mesafelerden bile bağlanabiliyordum evin içinde
    d.) Görüntülü konuşma (3G) denedim gayet başarılı herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım
    e.) Telefonun widgetlerı bana göre kullanışlı fakat burada sıkıntı widget konusunda şu an çok fazla widget yok maalesef olanlar ise kullanışlı. Burada hala symbian savunanlara var onlara güldüğümü belirtmek isterim
    f.)16 M. renkli ekranı oldukça kullanışlı ve başarılı bana göre dokunmatik performansı beni tatmin etti açıkçası
    g.) Uygulamalara gelince java uygulamaları rahatlıkla yükleyebilir klavye kullanmak isteyenler yukarıda verilen kodlar aracılığı ile ekranın yana yatması problemini çözebilir
    h.) Dışa iyi ses vermiyor ama kulaklıkta bugüne dek kullandığım tel için de sony ericssondan sonra en kaliteli ses bu telefonda
    j.) Radyosu oldukça başarılı bence radyo kullanırken dinlediğimiz programı kayıt etme şansına sahibiz bu bence çok güzel bi özellik ve kayıtların sesi oldukça kaliteli
    k.) Facebook,twitter,myspace,google search telefonla geliyor rahatlıkla kullanılabiliyor messenger kullanmak isteyenler ebuddy tavsiye ederim.
    l.) Müzik tanıma uygulaması da çok hoşuma gitti açıkçası telefona ismini bilmediğiniz bir şarkıyı dinletiyorsunuz size sanatçıyı ve parça ismini söylüyor. Pek çok şarkıyı da buldu bizzat denedim.
    m.) Mesaj yazma olayı klavye sayesinden oldukça keyifli bir hal alıyor. Mesajların görüşme şeklinde balonlar halinde gözükmesi mesaj gönderenin resminin kenarda durması çok hoş bence
    n.) Ekranda size özel 3 tane masaüstü var bir nevi. Hangi amaçla kullanacağınız size kalmış gayet başarılı
    p.) Office dökümanlarını ve pdf dosyalarını görüntüleme özelliği de çok üst düzey olmasa da işe yarar bence
    r.) Gelelim tartışılagelen gps konusuna. Telefonda gps yok diyenler farklı telefon kullanıyor olsa gerek. Telefonda gps var ve gayet başarılı. Telefonla gelen google maps üzerinden yol tarifi aldım. Bulunduğum konumu hatasız buldu. Farklı gps programları ile test etmedim. Ama gps var var var :))
    s.) Kulaklık jack girişi oldukça iyi. Özellikle kulaklık girişinin jack olarak seçilmesi benim için çok önemliydi. Hoparlör bağladım ses çok güzeldi

GELELİM TELEFONUN EKSİLERİNE:
    1.) Bana göre en büyük eksilerden biri böylesi bir telefonun kamerasında flaş olmaması ve yine en önemli eksiklerden biri oto fokus yok maalesef kamerada. Olsa tadından yenmezdi. Ama bu telefon şirketlerinin politikası her telefonda bir eksik olur ki diğer telefonları satılabilsin
    2.) Telefonun kendi tarayıcısı Samsung Dolphin tek kelime ile berbat. O yüzden opera miniyi tavsiye ediyorum. Onu kullanmanız daha iyi sonuç verir. Yine tarayıcı ile ilgili uygulama yüklerken bellek dolu hatası ile ben de karşılaştım. Telefonu açıp kapatınca düzeldi. Bu yazılımsal bir sorun bence. Samsung umarım güncelleştirme yayınlar. Çok büyük bir sorun olmasa da kullanıcının canını sıkabiliyor
    3) Müzik çalar genel olarak gayet iyi fakat küçük bir ayrıntı var bana garip gelen diyelim ki bir müzik dinliyoruz onu dinlerken listeden kaldığımız yerden başka müzik seçmek istedik. Maalesef bizi listenin başına götürüyor telefon tekrar en aşağıya kadar inmemiz gerek. Belki de vardır ben bilmiyorum ama müzik arama seçneği de görmedim. Olsa iyi olurdu
    4.) Yanında gelen oyunların yüzde doksanı demo. Bu çok büyük saçmalık. Samsung'un oyun firmaları ile anlaştığı ortada. Ki bazı kullanıcılar hata yapıp oyunları satın alıyor. Özellikle ingilizcesi zayıf olanlar. Dikkat derim
    5.) Telefonun şarjı fena değil ama böylesi bir telefona daha yüksek bir batarya şarttı. Bana iki gün dayanıyor şarjı.

Açıkçası daha fazla eksisini bulamadım. Bu söylediklerimi bile zar zor buldum. Fiyat performans olarak kaçırılmaması gereken bir telefon bence. Benden önce de yazan oldu ben de yazıyorum. Hala biraz telefondan bahseder misiniz diyenler oluyorsa. Saygılarımı sunarım :))

Son olarak şunu da söyleyim arkadaşlar. Teknoloji de garanti olmaz teknoloji şans işidir.

• Telefonu alalı bir ay oldu.Gayet memnunum.Fakat Dolphin Browser'den Youtube'den video izleyemedim?
  • İyi akşamlar arkadaşlar.
    Sonunda bende B5310'umu elde edebildim.
    Bu kadar değil elbette,sorunum olmasa yazmazdım büyük ihtimalle.
    -
    Vodafone kullanıcısıyım
    Telefonun GPRS ayarlarını yaptım,Opera Mini indirdim.Operayla bağlanmaya çalıştığımda "Unable To Connect Internet" hatası alıyorum.Vodafone Live profili seçili.Ama bağlanamıyorum internete.Telefon boşta iken üst tarafta 'G' simgesi görünmüyor.Bu GPRS bağlı değil demek sanırım.Bir küçük çözüm önerebilirseniz müteşekkir kalırım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtkapan

İyi akşamlar arkadaşlar.
    -
    Vodafone kullanıcısıyım
    Telefonun GPRS ayarlarını yaptım,Opera Mini indirdim.Operayla bağlanmaya çalıştığımda "Unable To Connect Internet" hatası alıyorum.Vodafone Live profili seçili.Ama bağlanamıyorum internete.Telefon boşta iken üst tarafta 'G' simgesi görünmüyor.Bu GPRS bağlı değil demek sanırım.Bir küçük çözüm önerebilirseniz müteşekkir kalırım =)

valla dostum eğer oyunlar>diğer>bağlantılardan doğru profili seçmişsen başka bir ayar yok. Ben avea kullanıcısıyım hernekadar 3G hizmeti berbat ötesi de olsa bağlanabiliyorum... yani ya şebeke de bir problem var ya da bahsettiğin vodafone live ayarlarında ve üstte "mavi" bir g simgesi yoksa ki bende sadece E, 3G ve 3G+ simgeleri çıkıyor o hizmetin kapsama alanında değilsindir. Mavi dedim çünkü bağlandığında kırmızıya dönüyor...

• Merhaba!
    ben samsung corby pro B5310 sahibiyim bu telefonda ses yükseltme işlemini nasıl yapabilirim ayrıntılarıyla aradığım kadarıyla pek bulamadım ve özellikle istediğim sadece mp3 ü kulaklıkla dinlerken sesini arttırma işlemi yapabilirmiyiz,
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadilla

quote:

Orijinalden alıntı: kurtkapan

İyi akşamlar arkadaşlar.
    -
    Vodafone kullanıcısıyım

valla dostum eğer oyunlar>diğer>bağlantılardan doğru profili seçmişsen başka bir ayar yok. Ben avea kullanıcısıyım hernekadar 3G hizmeti berbat ötesi de olsa bağlanabiliyorum... yani ya şebeke de bir problem var ya da bahsettiğin vodafone live ayarlarında ve üstte "mavi" bir g simgesi yoksa ki bende sadece E, 3G ve 3G+ simgeleri çıkıyor o hizmetin kapsama alanında değilsindir. Mavi dedim çünkü bağlandığında kırmızıya dönüyor...

Bende vodafone kullanıyorum... Vodafone live profili sadece vodafone un ücretsiz girişler için verdiği bağlantıdır. ücretsiz erişimi nasıl yapacağın vodafone un sayfasında var.yani Vodafone interneti seçmen gerekecek. eğer çok kullanacaksan paket almanı tavsiye ederim...

Bi de arkadaşlar aklıma geldi Corby de senkronizasyon ve ActiveSync olayını kullanan oldu mu. ActiveSync sıkıntılı olsa da çalışıyo ama senkronizasyon uygulaması ne işe yarıyo çözmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacktrix -- 25 Şubat 2011; 1:05:04 >

• arkadaşlar aranızda hala gps için yok diyenler var bakın sevgili arkadaşlarım gps dediğiniz şey dünya üzerindeki koordinatlarınızdır. gpsi harita üzerinde yol tarif etmeyi sananlarınız varsa hala bıraksın bu işleri azcık neyin ne olduğunu öğrenin ki bazıları hala gps diye gprs diye soruyor.bakın bilmemek ayıp değil ama hala bir şeyleri çok şeyi biliyormuş havasıyla telefonda gps olmadığını iddia etmenizin anlamı yok. bedava ücretsiz gps olduğunu videolu göstersin demiş aç telefonunu gps ayarlarında konumunu gösteriyo öyle değil mi arkadaşım koordinat olarak işte ona gps denir. sizin istediğiniz harita üzerinde yerimi göstercek yol tarif edecek. ona navigasyon denir sevgili kardeşlerim. ve bu telefon için navigasyon vardır diye bir ibare yok. gps var deniyo o da var.umarım aranızdan bazı kendini bilmezler bu soruyu sormazlar tekrar ve tekrar. sağdan soldan öğrendikleri terimlerle bu forumda insanlara bilmişlik taslamaya kalkmazlar. kusura bakmayın kaç sayfa konu aynı tartışma sürüyo sinirim bozuldu.

yazmak istediğim şeye gelirsek telefonumda bir buçuk ay öncesinde şöyle bir sorun yaşadım. birden telefonun ahizesinden ses gelmemeye başladı konuşma yaparken mikrofonda çalışmıyordu. ancak hoparlöre verdiğim zaman sesi çalıyordu. ancak kulaklık taktığımda konuşma sorunsuzdu. aynı şekilde müzik çaldığımda kulaklık ile dinleme işansım varken hoparlörden ses gelmiyordu.ancak alarm olarak ayarladığımda hoparlörden ses veriyordu. ben de hemen servise götürdüm. sorunları belirttim ayrıca hazır seervise girmişken telefonun donduğunu kitlendiğini kendi kendine kapanıp açıldığını belirttim. iki parçasının değişeceğini sölediler biri anakartıymış diğerinin ne olduğunu bilmiyorum. servis için izmir karşıyaka samsunga bıraktım telefonu bimeksten almıştım.telefon 5 hafta sonra onarıldı. arada arayıp sorduğumda parça beklediğini söylüyorlardı.neyse ki telefon olmuş hazırmış ancak ankarada olduğum için elime pazartesi geçecek böyle sorun yaşayan arkadaşlar varsa hemen bir servise götürsünler uzun sürüyor ancak umarım çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 25 Şubat 2011; 4:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

yazmak istediğim şeye gelirsek telefonumda bir buçuk ay öncesinde şöyle bir sorun yaşadım. birden telefonun ahizesinden ses gelmemeye başladı konuşma yaparken mikrofonda çalışmıyordu. ancak hoparlöre verdiğim zaman sesi çalıyordu. ancak kulaklık taktığımda konuşma sorunsuzdu. aynı şekilde müzik çaldığımda kulaklık ile dinleme işansım varken hoparlörden ses gelmiyordu.ancak alarm olarak ayarladığımda hoparlörden ses veriyordu. ben de hemen servise götürdüm. sorunları belirttim ayrıca hazır seervise girmişken telefonun donduğunu kitlendiğini kendi kendine kapanıp açıldığını belirttim. iki parçasının değişeceğini sölediler biri anakartıymış diğerinin ne olduğunu bilmiyorum. servis için izmir karşıyaka samsunga bıraktım telefonu bimeksten almıştım.telefon 5 hafta sonra onarıldı. arada arayıp sorduğumda parça beklediğini söylüyorlardı.neyse ki telefon olmuş hazırmış ancak ankarada olduğum için elime pazartesi geçecek böyle sorun yaşayan arkadaşlar varsa hemen bir servise götürsünler uzun sürüyor ancak umarım çözülür.

Aynı sıkıntıyı bizde yaşadık (doma reset atma) garantiye verdik anakart ve ekran filmi değişecek dediler 1 ay sonra telefon geri geldi... arıza hala devam ediyor ama önceden günde 3 kere donma reset oluyorsa şimdi haftada 3 kere oluyor.

• Washburn,
    kulaklık takılıyken müzik çaların seviyesi bende 9-10 yahu.Nasıl yetmiyor anlamadım =D
    @Hacktrix,
    Pakete ihtiyacım yok.Ayda yılda bir Facebook'a(0) girmek için kullanırım sadece.Ama yinede telefonumda olmasını isterim böyle bir imkanın.İnternet sityesine bakayım bir.
  • Merhaba Arkdaşlar 1 yıl oluyor bu telefonu alalı bu akşam dedim bi bakayım uygulama varmıdır die opera mini 5 Betayı kurdum çok hoşuma gitti arayüzü fakat bir sorunum var link gireceğim zaman ekran kalvyesi çıkıyor onu kaldırmanın bir yolu varmı. Bu arada su devamlı duran kalvyelerden deil Q klavye cıkıyo otomatik olarak su kodları girdim ayrıca

X-Pax-Keyboard: Qwerty
    X-Pax-TextInput-Hidden: true
    MIDlet-Touch-Support: TRUE
    MIDlet-ScreenMode: ROTATE
    Nokia-MIDlet-Original-Display-size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320
  • kurtkapan

Washburn,
    kulaklık takılıyken müzik çaların seviyesi bende 9-10 yahu.Nasıl yetmiyor anlamadım =D

:D:D kardeşim valla öle alışmışız herhalde bundan önce sony-ericson walkman serisi kullanıyordum onda bile patch la kullandım acoustic patch atmıştım 2 yıl kadar öle kullandım böyle alışınca bunun seviyesi düşük geldi birde şöle bişi var kendi kulakiçi kulaklıklarını kullanmıyorum bir türlü sevemedim onları o yüzden pek yeterli seviyede değil yüksek değil ;)
  • arkadaşlar telefonda titreşimi kapatamadım menude bulamadım nasıl yapıcam bilgisi olan varmı???
  • su telefonu kullanan varsa menude ne yapmam laazm bi yardmcı olsun ltfeenn aaciill.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: g0khan07

arkadaşlar telefonda titreşimi kapatamadım menude bulamadım nasıl yapıcam bilgisi olan varmı???

telfon bostayken ses acma kısma tusuna bas sol yandan sesın yanınta tıtresım sekmesı var oraya gec ordan azaltıp kapatabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

arkadaşlar telefonda titreşimi kapatamadım menude bulamadım nasıl yapıcam bilgisi olan varmı???

telfon bostayken ses acma kısma tusuna bas sol yandan sesın yanınta tıtresım sekmesı var oraya gec ordan azaltıp kapatabılırsın

çoookk teşekkürlerr çook saol...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

çoookk teşekkürlerr çook saol...

rıca ederım sende sagol.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.