Şimdi Ara

samsung corby pro! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu aldığımdan beri hiçbir ek program yüklemedim bir ara opera mini yükleyeyim dedim doğru düzgün çalışmadı açıyorsun 2 dakika yükleme tarzı birşeyler yapıyor falan bence kendi içindeki tarayıcı yetiyor zaten millet youtube dan video izlenmiyor diye opera kullanıyordu herhalde son üretimlerde o sorunu hallettilerki telefonu aldım kutusundan çıkarıp ilk kullandığımda kendi programları ile hiçbir problem olmadan girebildim.Telefona adam gibi bir oyunda bulunmuyor.Birsürü oyun indirdim arkadaşın dediği kodlarıda yazdım klavyeyi açınca ekran yanda yattı fakat orantısız yan yatıyor yani atıyorum oyunu açtığınızda 5 cm x 7 cm açılıyorsa yan yatırdığınızda bunu 7x5 cm yapmıyor yine yan ekrana dikine şekilde koyup çalıştırmaya kalkıyor dolayısıyla 5cm lik kısa kenara 7cm lik uzun kenarı denk getirip 7cm lik uzun kenarda 2 cm boşluk bırakıyor oturtmuyor ekrana.Alttaki 2 cm lik yeri göremiyorsun ve yandada 2 cm boşluk oluyor.Belki düzeltecek birşey vardır yine ama sonuçta uğraştıran bir iş benimde şimdiye kadar gördüğüm sadece o kodlar paylaşılmış yan yatması için yazıncada o sorun oluşuyor onunla ilgili bir çözüm göremedim.Zaten telefonda oyunu çok arayan birisi olmadığm için üstüne çok düşmedim ben.
    Ama dediğim gibi telefona hiçbirşey yüklemeseniz bile işinizi görecektir.Bunun dışında diğer programların tabiki yararı olacaktır ama şahsen hiçbir ek programa gerek duymadım daha.

• Arkadaşlar Telefonu aldım B5310 Pro :) Bana pes2010u biri atabilirmi şimdi klavyeyle oynamak istiyorum_?
  • su anda cepten girdigim icin bakamayacagim ama onceki sayfalarda birisi oyun indirebilecegimiz bir link vermisti
    ben de tum oyunlari indirip tek dosya halinde upload edip paylasmistim
    oyun yok diyenler arayiversin az

bu arada youtube a girme konusunda telefonun uretimiyle alakali bir gelisme yok guzel kardesim youtube yasagi kalkti o yuzden giriyorsun simdi sorunsuz
    gerci dns ayariyla oncesinde de girilebiliyordu
    ayrica youtube icin opera mini degil bolt yukluyorduk telefona o zamanlar ama uzun zamandir pek gerek duymuyorum ona..
    Ama opera mini olmazsa olmaz dir.
    Kendi tarayicisi google i acana kadar opera mini donanimhaber forumu acar neredeyse

telefondan memnun kalan da vardir kalmayan da, eger olumsuz elestirileri okumak isteyen varsa var eski sayfalarda yine

bu arada bir seneye yakin oldu telefonu alali
    dort bes kez basima gelen bir olay var mesaj yazarken ama anlatmasi zor

gorusmeler kisiminda bir mesaj yazarken bir yerden sonra yazdiklarimin bir bolumu siliniyor ve daha gerilerde alakasiz bir yerden yazmaya devam ediyorum. Sacma sapan bir mesaj cikiyor ortaya..
    Isin tuhaf yani, eger ayni yerden itibaren ayni seyleri yazarsam yine ayni sey oluyor..
    Ya normal mesaj olusturucudan gondermem ya da farkli bir sekilde yazmam gerekiyor ayni seyleri..
    Adini koyamiyorum bu sorunun
    bir iki kere de degil 5ten fazla olmustur belki de..

• bu arada facebooktan video izlenmedigini belirteyim ben de ama youtube canavar gibi..

Yalniz hesabinizla giris yapsaniz bile youtube daki +18 videolari goruntuleyemiyorsunuz. (benim sikayetim yok da bi arkadas diyo..)
    :D

klavyeyle oyun oynamak isteyenlere ise kotu haberim var
    wasd ile pes oynayamiyorsunuz malesef veya baska oyunlarda da qwerty klavye destegi bulamiyorsunuz

sadece snake revolution oyununda ok tuslari cok isime yaradi. Digerlerinde de ok tuslari ve okey tusu disindaki tuslar hep sorun cikardi

metal slug tavsiye ederim ama dokunmatik ekranda tabi, klavye de ekrana falan cok guzel uyum sagliyor ama tuslar uymuyor ama klavyeyi acarsaniz yatay ekranda yine ekrandan oynarsiniz en fazla..

Ebudy hizli ve kullanisli ama iletimde reklamini yapmasi hosuma gitmiyor palringoyu ise kendi test bothu disinda birisiyle test edemedim daha
    bi babayigit ciksa da aydinlatsa beni ve buradakileri palringo konusunda..

Bu arada bu sayfayi cok uzun zamandir sadece telefondan takip ediyorum bilgisayarda pek aklima gelmiyor niyeyse
    opera mininin rahatligini vurgulamak icin belirtmek istedim bunu
    kendi tarayicisiyla denemeyin bile bunu sac bas yolarsiniz siz daha bu sayfaya ulasamadan

• Arkadaslar onceki konuyla alakasız ama corby pro için ekteki resimdeki aynı ekranda hem saat hem de hava durumu bilgisi veren bi widget bilen var mı? Ya da internette Time Weather Widget olarak bulunabilen widgetı corby proya göre uyarlayabilecek kadar yazılım bilgisine sahip olan biri var mıdır?

neyse uzun uğraşlar sonucu internetten aradığıma benzer bişey buldum yüklemek isteyen olursa diye buyrun doğal olarak alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadilla -- 20 Ocak 2011; 10:26:27 >

• Saat sabahın 5 i ve kısmet olursa yarın gidip almayı düşünüyorum
  • Bende bugün aldım telefonu şu an çok hoşuma gitti sormak istediğim bişey var örnedğin radyo dinledik falan sonra radyoyu durduğumuzda ekranda radyonun kısayolu duruyo bunu nasıl kapatabiliyoruz. ben şey yaptım bu akranda sol tarafta kısa yollar var kısayolu tutup oraya sürükleyip bıraktım anca öyle kurtuldum başka yolu varmı?
  • Telefonun guncel fiyati nedir?
  • ben 390 a buldum
  • Bende 400 e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

Sanal Klavye + Ekranı Yan Yatırma

Öncelikle telefona uygun herhangi bir .jar uygulamayı Winrar ile açıyoruz .

META-INF Klasörüne giriyoruz .

İçindeki MANIFEST.MF dosyasını Not Defteri ile açıyoruz . Ve bu kodları ekliyoruz.

MIDlet-Touch-Support: True 
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
    X-Pax-Keyboard: Qwerty
    X-Pax-TextInput-Hidden: true
    MIDlet-Touch-Support: TRUE
    MIDlet-ScreenMode: ROTATE

Not Defterini kaydedip çıkın. Winrar'n güncellensinmi uyarısı verecek evet deyin.

Winrar'da kapatıp telefona atın..

Yaptıgım Opera Mini :

http://www.mediafire.com/?ckuxw749yb6penk

timberlake7 usta bu verdiğin opera linkinden indirdiğimizde winrar dosyası falan gelmiyor, direk java dosyası qeliyor nası yapıcaz?( yan yatmayla ilgili)

• Arkadaşlar kulaklığın ucundaki şeffaf şeyi kaybettim. Bulabilirmiyim acaba?
  • ayhan2020 @
    Bunu açıkladım resimle aşagıda birdaha veriyorum.
  • güncel fiyat için bir fikir...

buyrun

bir şekilde bu telefonun işletim sistemi değişmeli...yetersiz kaynak/hafıza uyarısını görmekten bıktım!
  • Youtubede bir ara video izleyebiliyordum şimdi ise mediplayer başka bir uygulama tarafından kullanılıyor hatası alıyorum. Bunun sebebi neden olabilir acaba? telefonu kapattım acaba görmediğim bir yerde kullanılıyormu diye gene olmadı aynı şey Tv izlemek istediğimdede karşıma geldi. Birde elinde word excel uygulaması olan varmı ben arştırdım bulamadım paylaşırsanız çok makbule geçer
  • Corby pro alsam mı almasam mı muallaktayım.Tavsiye edenler veya tavsiye etmeyenler + larını - lerini yazabilirler mi acaba kullandıkları kadarıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilahimorluk

Youtubede bir ara video izleyebiliyordum şimdi ise mediplayer başka bir uygulama tarafından kullanılıyor hatası alıyorum. Bunun sebebi neden olabilir acaba? telefonu kapattım acaba görmediğim bir yerde kullanılıyormu diye gene olmadı aynı şey Tv izlemek istediğimdede karşıma geldi. Birde elinde word excel uygulaması olan varmı ben arştırdım bulamadım paylaşırsanız çok makbule geçer

word excel fln ama java yani windows mobile gibi bişey beklemeyin alıntıdır

burdan

• @@@ ACİL

Corby pro alsam mı almasam mı muallaktayım.Tavsiye edenler veya tavsiye etmeyenler + larını - lerini yazabilirler mi acaba kullandıkları kadarıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2020

@@@ ACİL

Corby pro alsam mı almasam mı muallaktayım.Tavsiye edenler veya tavsiye etmeyenler + larını - lerini yazabilirler mi acaba kullandıkları kadarıyla ?

arkadasım kaç sayfa yorum var bununla ilgili bi zahmet okuyacaksın onları bu kadar kafan karşıksa...sonuçta bu para meselesi...verebileceğin para 400 civarı ise daha iyi bir telefon yok, daha da üstüne çıkabilirim diyosan tabiki daha iyi telefonlar da var!
  • Değişik programlar yükleyeceğim telefona da. Java MIDP 2.0 programlarını mı indirmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.