Galiba o "E" harfi devamlı orda kalıyor. Veri transferi olunca kırmızı yanıp sönüyor. Ama wi-fi'yi kapatabiliyoruz da wapı kapatamıyor muyuz?
Bir de bu "widget"leri ana ekranda seçince ekranda kalıyor. Onu tekrar yok etmek için ne yapmak gerekiyor?
'E' Harfi hattıında Wap oldugunu gösteriyor sanırım. Biryere baglandıgında kırmızı renk oluyor dogru. Onu kapatmak için hangi hattı kullanıyorsan biraz araştırıp Wap baglantısını kapatabilirsin. O zamanda internete baglanamazsın haberin olsun. Wap kapanınca o harfin kalkacagını düşünüyorum.. Bu arada kimse burada takılmıyor. Herkes memnun sanırım telefonundan :)
Gps ile ilgili sorulara / sorunlara cevap gelmiyor.
Sonuç bu telefonda gerçek gps yani gps yok. Ücretli gps diye bir şey olmaz çünkü. Kullanıcılarının bu konuda yanıt vermemekte ve bu konuyu inatla görmemekte olmalarının altında yatan sebep ise kimsenin bu telefonda bir 5230 daki gibi ücretsiz/sınırsız/sorunsuz gps kullanamayışı.
Telefonun en büyük sorun/açıklarından biri özelliklerde gps var yazıp koymamaları.
Hiçbir corby pro kullanıcısı da aksini ispat edemez.
(GPS konusunda son noktadır.)
quote:
Orijinalden alıntı: keen on
Bir de wi-fiyle internete bağlanınca durmadan "tanımlama bilgisini kabul ediyor musunuz?" diye soruyor. Bunu engellemek için ne yapmalıyım?
Bu soruna bir çözüm var mı?:(
quote:
Orijinalden alıntı: al-ozaria
Gps ile ilgili sorulara / sorunlara cevap gelmiyor.
Sonuç bu telefonda gerçek gps yani gps yok. Ücretli gps diye bir şey olmaz çünkü. Kullanıcılarının bu konuda yanıt vermemekte ve bu konuyu inatla görmemekte olmalarının altında yatan sebep ise kimsenin bu telefonda bir 5230 daki gibi ücretsiz/sınırsız/sorunsuz gps kullanamayışı.
Telefonun en büyük sorun/açıklarından biri özelliklerde gps var yazıp koymamaları.
Hiçbir corby pro kullanıcısı da aksini ispat edemez.
(GPS konusunda son noktadır.)
gps gps gps gps gps harbı yokmu bı cozum ya bu ne lanet bı olaydır
TTNET WIFI kullanacağım ama her seferinde kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalıyorum beni hatırla dememe rağmen... Yok mu bunu hatırlamasının bir yolu?
herkese iyi geceler arkadaşlar bugün bende corby pro alarak aranıza katıldım.Şimdilik pek fazla kurcalama fırsatım olmadı.Fakat gözüme ilk çarpanları söylemek gerekirse telefonu aldım hiçbir ek uygulama program vs... yüklemedim youtube dan video izleyebiliyorum.Menü kullanımı dokunmatiği çok hoşuma gitti.ama yinede alışmak biraz zaman alıcak sanırım
Vay arkadaş ne bu gps ben hiç umursamıyorum Bu arada dokunmatige alışmak klavye ye alışmaktan daha kolay yani bende öyle oldu
Ben de dokunmatiğe daha çabuk ısındım ve alıştım. Ama klavyeyi kullanmak da ayrı bir zevk.
Ama bir de; wi-fiyle internete bağlanınca durmadan "tanımlama bilgisini kabul ediyor musunuz?" diye sormasını bir türlü engelleyemedim..
agzi olan konusmus lan resmen :D
Telefonda gps yok diyen gps in ne demek oldugunu bilmiyor demektir
gps var ama offline kullanilabilecek harita yok
yani konumunuzu enlem boylam ve rakim olarak hatasiz gosteriyor neredeyse ve ucretsiz sadece google mapsten harita gorsellerini indirirken ucret oduyorsunuz ve bu buyuk bir sorun
yani gps var ama yazilim destegi yetersiz yok diyenin kalbini kirarim bakin yapmayin bunu
mukemmel bir telefon degil ama fiyatina gore cok iyi koru korune sempatizanligini yapmamak gerek
mesela telefonun kendi tarayicisindan ttnet wifiye baglanip kullanici adi ve sifre girmem 3 dk suruyorsa opera miniden internete girip aradigim sayfayi bulup isimi halletmem 2 dk bile surmuyor ustelik sifremi de hatirlamiyor ttnet sayfasinda her seferinde bu eziyeti cektiriyor bana
mail senkronuzasyonu yaparken sadece maili secerseniz sorun olmuyor ama rehber seciliyse rehberiniz silinebiliyor ve bu cok can sikici bir durum neyseki sim kartta yedegi var rehberin
Arkadaşlar bir sorum olacak.telefonu bilgisayara bağladığımızda nokia gibi taşınabilir depolama aygıtı tarzında tanımadığı için başlat menüsünden sağ tıklayıp donanımı güvenli çıkar seçeneğini yapamıyorum.Peki telefonu güvenli şekilde durdurup çıkarmanın bir yolu varmı yoksa direk usb kablosunu çekebiliyormuyuz?
depolama aygıtı olarak görüyor
bağlantı ayarlarını değiştir telefonun
çekip çıkarsan da bişey olmaz kolay kolay
bu arada palringoyu messenger kişi listesiyle senkronize etmenin bir yolu var mı tek tek mi eklemek gerekiyor herkesi boş bir kişi listem var şu an
quote:
Orijinalden alıntı: esmurates
Arkadaşlar corby pro içininternet tarayıcı arıyorum. kendim buldum ama ekranı yan çevirdiğinde tarayıcı yan dönmüyor. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Opera var. Ayarlarına girip yatay modu seçebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
quote:
Orijinalden alıntı: esmurates
Arkadaşlar corby pro içininternet tarayıcı arıyorum. kendim buldum ama ekranı yan çevirdiğinde tarayıcı yan dönmüyor. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Opera var. Ayarlarına girip yatay modu seçebilirsin.
ayarlari bosver onceki sayfalarda verilen bir kac satir kod var onlari txt dosyasina kaydedip sakla bilgisayarinda cok lazim oluyor. Telefona atacagin her programi, oyunu o kodlarla telefona uyumlu hale getirebiliyorsun.
Yatay ekran + Sanal klavye kaldırma. Jar dosyasını Winrar ile açın META-INF klasöründeki META-MF dosyasını Not defteri ile açıp son satıra yapıştırın. Kaydedip çıkın. Winrar'n dosya güncellensin mi uyarısına evet olarak tıklayın. Telefona atıp kurun.
Arkadaşlar az önce arkadaşın yazdığı kodları yazarak bir iki oyun yükledim.Ekran yan yatıyor sanal klavye yok oluyor çok güzel.Fakat Ekran yan yattığında tam ekran olmuyor sizdede öylemi yani dik şekilde oynuyorken genişlik neyse yan oynarkende genişlik o oluyor hatta bu yüzden alttan bir kısmını kesiyor oyunun.Yüklediği oyunlardan vs.. tam ekran olarak düzgün birşekilde çalışan varsa paylaşırsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
Yatay ekran + Sanal klavye kaldırma. Jar dosyasını Winrar ile açın META-INF klasöründeki META-MF dosyasını Not defteri ile açıp son satıra yapıştırın. Kaydedip çıkın. Winrar'n dosya güncellensin mi uyarısına evet olarak tıklayın. Telefona atıp kurun.
Jar dosyası oyun veya programdır arkadaşlar. Mesela indirdiginiz Ebuddy bir jar uygulamasıdır onu Winrar ile açacaksınız. Tam ekran sorunuda telefona uyumsuz program indirmişsinizdir. 240x320 ekran çözünürlügünde programlar indirirseniz sorun olmaz.
hattım vodafone. telefonumda ayarları tam olmasına rağmen MMS gönderip alamıyorum. MMS geldiğinde uyarı veriyor ama açamıyor. yine "Al"a tıkladığımda alamıyor. MMS göndermek istediğimde de gönderemiyor. Vodafone'un sitesinden ayarlarını yine kontrol ettim, problem yok. bu problemi yaşayan var mı?
NOT: yazarken aklıma geldi. internet profili ayarım "Vodafone internet" seçili durur hep. hem internete girerken sıkıntı çekmediğim için, hem de e-maillerimi ayar "Vodafone Live" seçili iken alamadığımı fark ettiğim için. yarın bunu deneyeyim. gene de çözüm farklıysa bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7