Şimdi Ara

samsung corby pro! (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir oyun yok ya tam sürümlü. tam sürüm içinde dünyanın parasını istiyolar. var mı başka yolları oyún yüklemenin?
  • Corby pro da gps varmış.

Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. (!)

Laf laf değil söyleyene bakmak gerek; birinci elden sınırsız/ücretsiz/sorunsuz bir corby pro gps kullanımı videosu paylaşabiliyor mu diye? Paylaşırsa ne mutlu bu sözlerimi bana yedirmiş olur o zaman.
  • Parlingo ile msn e girebiliyordum bir ara ne olduysa giremez oldum aldığım hata "servis şu anda oturum amanıza izin vermiyor servis sağlayıcısı geri döndü. login incorrect" böyle bir hata alıyorum ve bağlanamıyorum avea interneti kullanıyorum wirleslada denedim aynı sorun yardım edebilecek varsa sevinirim. Teşekkürler
  • Bu Telefonu almada karar kıldım haftasonu babamla gidip alıyorum ancak kafamda 1-2 soru var size sorayım cevaplarsanız çok makul geçer ve telefonu aldıktan sonra bana yardımcı olursanız gprs ayarlamada,operamini yüklemede çok makul geçer çünkü telefondan pek çakmıyorum :D

1-Turkcell Telefonu Destekliyormu?
    2-Telefonda Java Oyunları çalışıyormu
    3-Telefonda internete girerken opera mini ile yana yatırınca ekran yan yatmıyormuş buna çözüm bulundumu?
    4-Telefon Gprs sorununu beleş map yükleyerek halledebilirmiyim?(Yani yapmak kolaymı)

Cevap verirseniz çok iyi olur bu foruma güveniyorum cevap geleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrexxb

Bu Telefonu almada karar kıldım haftasonu babamla gidip alıyorum ancak kafamda 1-2 soru var size sorayım cevaplarsanız çok makul geçer ve telefonu aldıktan sonra bana yardımcı olursanız gprs ayarlamada,operamini yüklemede çok makul geçer çünkü telefondan pek çakmıyorum :D

1-Turkcell Telefonu Destekliyormu?
    2-Telefonda Java Oyunları çalışıyormu
    3-Telefonda internete girerken opera mini ile yana yatırınca ekran yan yatmıyormuş buna çözüm bulundumu?
    4-Telefon Gprs sorununu beleş map yükleyerek halledebilirmiyim?(Yani yapmak kolaymı)

Cevap verirseniz çok iyi olur bu foruma güveniyorum cevap geleceğine inanıyorum.

o ustte verılen kodlarla uygulamalar yan yatıyo evet onun dısında bende turkcell kullanıyorum, java oyun elbette calısıyo telefon zaten java tabanlı
    gel gelelım gps e gps var ama uygun harıta yok google maps var onunla tl karsılında gps baglıntısı yapılabılıyo bedava bı gps programı yok ama mobıle gmaps programı sayesınde google veya baska fırmaların harıtalarını orn yahoo telefona atabılıyosunuz ıstedıgınız bolgelerı secerek onu arastırarak bulabılırsın bende bılmıyodum gecmıs sayfalarda bırısı dedı nasıl yaptın flan dedım cevap vermedı sonra kendım buldum zten o sorun degıl ama o programdada sadece oflıne olarak harıtayı kullanabılıyosun yanı nerede oldugunu yol tarıfı vb gostermıyo tabı kı ama yınede etrafta ne var flan bakmak ıcın ıse yarıyo orası ayrı

• - Türkcell uygulamaları desteklemiyor. Ntvspor paketi vs. dahil.
    - Java tabanlı Linux sistemi olan Samsung OS var.
    - Yukarıda kod verdim onlar eklendikten sonra klavyeyi açın yan yatıyor.
    - GPS kullanmadım ilgimide çekmiyor. Sanki telefonu GPS var diye aldım peh.
    Bunları bilerek al.
    Açıkcası ben aldıgıma hiç pişman degilim iyiki Nokia almamışım diyorum hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranligiKoklayanAdam -- 13 Ocak 2011; 20:21:28 >
  • timberlake peki ekbir soru olarak turkcellin desteklememesi ne gibi dezavantajlar sağlıyor ve şu kodları napcam fln hiç bilmiyorum telefonu aldıhımda bana yardımcı olurmusun msnden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

- Türkcell uygulamaları desteklemiyor. Ntvspor paketi vs. dahil.
    - Java tabanlı Linux sistemi olan Samsung OS var.
    - Yukarıda kod verdim onlar eklendikten sonra klavyeyi açın yan yatıyor.
    - GPS kullanmadım ilgimide çekmiyor. Sanki telefonu GPS var diye aldım peh.
    Bunları bilerek al.
    Açıkcası ben aldıgıma hiç pişman degilim iyiki Nokia almamışım diyorum hala..

ben turkcell kullanıyorum ntvspor paketı kullanıyorum bı sorun yok yanı nasıl desteklemıyo acarmısın benım de bılgım yok o zaman pek
  • bende aldım çok güzel bir telefon
  • Birazdan resimli anlatım eklerim.
    Türkcell'nde haberleri geliyor video açılmıyor bana göre dezavantaj -0
  • yani desteklemese bile problem yok ozaman? türkcellden mesaj gelyor video açılmıyor derken turkcelin attıhı videolarımı açmıyor eyer açmıyorsa boşverya problem yk :D ama facedeki videoları açmıyorsa kötü
  • Sanal Klavye + Ekranı Yan Yatırma

Öncelikle telefona uygun herhangi bir .jar uygulamayı Winrar ile açıyoruz .

samsung corby pro!

META-INF Klasörüne giriyoruz .

samsung corby pro!

İçindeki MANIFEST.MF dosyasını Not Defteri ile açıyoruz . Ve bu kodları ekliyoruz.

MIDlet-Touch-Support: True 
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
    X-Pax-Keyboard: Qwerty
    X-Pax-TextInput-Hidden: true
    MIDlet-Touch-Support: TRUE
    MIDlet-ScreenMode: ROTATE

samsung corby pro!

Not Defterini kaydedip çıkın. Winrar'n güncellensinmi uyarısı verecek evet deyin.

samsung corby pro!

Winrar'da kapatıp telefona atın..

Yaptıgım Opera Mini :

http://www.mediafire.com/?ckuxw749yb6penk

• Şimdi bbunu yapınca hem tam ekran hemde operaminimi yüklenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timberlake7

Sanal Klavye + Ekranı Yan Yatırma

Öncelikle telefona uygun herhangi bir .jar uygulamayı Winrar ile açıyoruz .

samsung corby pro!

META-INF Klasörüne giriyoruz .

samsung corby pro!

İçindeki MANIFEST.MF dosyasını Not Defteri ile açıyoruz . Ve bu kodları ekliyoruz.

MIDlet-Touch-Support: True 
    UseNativeTextButtons: false
    ReverseSoftkeys: true
    UseNativeCommands: false
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
    LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
    X-Pax-Keyboard: Qwerty
    X-Pax-TextInput-Hidden: true
    MIDlet-Touch-Support: TRUE
    MIDlet-ScreenMode: ROTATE

samsung corby pro!

Not Defterini kaydedip çıkın. Winrar'n güncellensinmi uyarısı verecek evet deyin.

samsung corby pro!

Winrar'da kapatıp telefona atın..

Yaptıgım Opera Mini :

http://www.mediafire.com/?ckuxw749yb6penk

sagolasın resımlı anlatım ıcın, mını yattı suan

• quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

Corby pro da gps varmış.

Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. (!)

Laf laf değil söyleyene bakmak gerek; birinci elden sınırsız/ücretsiz/sorunsuz bir corby pro gps kullanımı videosu paylaşabiliyor mu diye? Paylaşırsa ne mutlu bu sözlerimi bana yedirmiş olur o zaman.

ne ictin sen boyle evladim :D

cok derinden konusuyorsun..

Neyse
    gps harita demek degil
    uydular araciligiyla konumunu belirler sadece
    onu da yapiyor zaten ayarlardan gps e girince
    bir kac uydu bulduktan sonra enlem boylam ve rakimini net olarak goruyorsun.

Telefonda google maps bile olmasa, gpsin donanim olarak varoldugu gercegini degistirmez bu

bak ne kadar sakin anlattim..
    Etkilendim kendimden

• Yaptıgım resimli anlatım uygulamalardaki sanal klavye ve ekranın yan yatma sorununu düzeltmek içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilahimorluk

Parlingo ile msn e girebiliyordum bir ara ne olduysa giremez oldum aldığım hata "servis şu anda oturum amanıza izin vermiyor servis sağlayıcısı geri döndü. login incorrect" böyle bir hata alıyorum ve bağlanamıyorum avea interneti kullanıyorum wirleslada denedim aynı sorun yardım edebilecek varsa sevinirim. Teşekkürler

Acaba sorunu çözebilen varmıdır?
  • Parlingo hiç denemedim o yüzden yardımcı olamayacagım..
    Ayrıca Türkcell ile 0.facebook dışında hiçbir siteye giremiyorum aynı sorunu yaşayan?
  • bu telefonu almayı düsünüyorum ama bazı sorularım var 1-en ucuz nerede bulurum
    2-facebooktan video izleyebiliyormuyuz
    3-telefondan memnun olmayan varmı simdiden tesekkürler
  • 1 - Büyük magzalar (Bimeks,Gold vs.) dışında güvenilir telefonculardan indirim ile ucuza alabilirsin.
    2 - Facebook'da hiç denemedim ama izlenmiyor sanırım zaten bana Youtube yetiyor.
    3 - Memnun olmayan yok heralde.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.