Şimdi Ara

samsung corby pro! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • B5310'u GPRS modem olarak kullanabilen var mi arkadaslar ? Kies, PC studio derken kafayi yemeye basladim. Hatunun hattina internet paketi aldik, B5310 uzerinden nette gezmek sorunsuz ve keyifli. Ancak modem olarak kullanip laptop ile (USB Kablo/Blutooth) Internet'e bir turlu cikamadim. Laptoptan internet icin surekli hatunun hattini kendi OMNIA'ma takip super rahat geziyorum. Ancak Kart slotlari yalama olmaya olmaya baslayacak. gunde 3-5 sefer telefon kart degisikligi yapmaktan usandim. OMNIA'da neredeyse tek tus diyebilecegim kadar kolay.

Yapabilen varsa acil yardim !!!
  • 1yıl garantisi ve cepkask sigortası devam eden samsung corby prom satılıktır sahibindende ilanı yayınlanınca link'i atarım. Ankaradan arayan varsa buluşalım görüşelim cihazı kurcalarsınız beğenirseniz alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

Arkadaşlar telefonum hiç bir şekilde internete girmiyor artık. Normal browser '' dns başarısız'' Opera mini ise '' ağ ayarlarınızı gözden geçirin'' diyor.
    En son İnternete Ulusoy otobüsünde wifiden girdim.Ondan sonra oldu bu olay.

Hard reset attım. Şimdi de talep zaman aşımı diyor?Telefonumda tl de var ama hala değişmedi.

Güncel..

Hala giremiyorum :[
  • Güncel......
  • arkadaslar ben corby pro telefonumu modem olarak kullanamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapacagım
  • telefonumu pazar gunu satarak, huawie x5 siparisi vermis bulunmaktayim
  • güzel telefon fakat, programlar arkaplanda çalışmıyor duraklatılıyor telefondaki en büyük sıkıntı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tk152

B5310'u GPRS modem olarak kullanabilen var mi arkadaslar ? Kies, PC studio derken kafayi yemeye basladim. Hatunun hattina internet paketi aldik, B5310 uzerinden nette gezmek sorunsuz ve keyifli. Ancak modem olarak kullanip laptop ile (USB Kablo/Blutooth) Internet'e bir turlu cikamadim. Laptoptan internet icin surekli hatunun hattini kendi OMNIA'ma takip super rahat geziyorum. Ancak Kart slotlari yalama olmaya olmaya baslayacak. gunde 3-5 sefer telefon kart degisikligi yapmaktan usandim. OMNIA'da neredeyse tek tus diyebilecegim kadar kolay.

Yapabilen varsa acil yardim !!!

quote:

leopar_18_330 Tarih 11 Temmuz 2011; 19:04:24
    arkadaslar ben corby pro telefonumu modem olarak kullanamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapacagım

kies in eski sürümü var 1.5.3.10. onu kurup kullanacaksınız ve sadece kablo üzerinden. programda operatör ayarları hazır yapılı. bağlantıyı hazırlarken ayarlardan seçip yapılıyor. (çift alıntı nasıl yapılıyodu ya?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacktrix -- 18 Temmuz 2011; 22:06:56 >

• Arkadaşlar bende hiç opera,bolt filan yok ama wirelessle you tubea girip videoları izliyorum .d.d.d.
  • arkadaşlar sizde de böyle opera ve boltu kullanmadan you tubedan video izlenebiliyo mu????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: frm315

arkadaşlar sizde de böyle opera ve boltu kullanmadan you tubedan video izlenebiliyo mu????????????????

evet
  • Arkadaşlar ya bu ebuddy-bolt-opera dışında corby pro ile ilgili programlar varsa link verebilir misiniz???????
  • Ya ben bu facebooktaki videoların hiçbirini izleyemiyorum telefonun içinde olan facebooktan videoya tıkladığımda kişinin profili açılıyo ama 3-4 sayfa öncedeki arkadaş demiş facebookta videolar açılıyo ama telefona indiriliyo diye bunu bana bi anlatabilir misiniz lütfen bir de bi tane arkadaş demiş telefon mp4 formatındaki videoyu açmıyo benimkisi açıyo sizinkisi açıyo mu??? nolur bu 2 soruma cevap verin!!!!!!!!!!!!!!!
  • Corby pro da google maps dışında navigasyon kullanabilen var mı? Yok mudur bizim telefon içinde 5800 daki gibi konuşan güzel bir navigasyon?
  • Arkadaşlar telefon bugün kendi kendine bozuldu. Telefonu açabiliyorum ancak sonra hiç bir tu çalışmıyor. (kamera, ses, kilit, arama, kapama, klavye ve menü) Ama dokunmatiğinde hiç bir sorun yok. Acaba nedendir? Servise göndermeden sizlere sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frm315

Ya ben bu facebooktaki videoların hiçbirini izleyemiyorum telefonun içinde olan facebooktan videoya tıkladığımda kişinin profili açılıyo ama 3-4 sayfa öncedeki arkadaş demiş facebookta videolar açılıyo ama telefona indiriliyo diye bunu bana bi anlatabilir misiniz lütfen bir de bi tane arkadaş demiş telefon mp4 formatındaki videoyu açmıyo benimkisi açıyo sizinkisi açıyo mu??? nolur bu 2 soruma cevap verin!!!!!!!!!!!!!!!

izleyemezsin çünkü youtube de izler gibi izleyemiyorsun.wifi bağlanıp videoya bastığında indirmeye başlar.eğer video telefon formatına uygunsu video açılır değilse deskteklenmeyen çözünürlük yazar.video izlemek istiyorsan sana program önereyim ''bolt browser'' bu programla hem facebooktan video izleyebilir.hemde chat yapabilirsin.

• merhaba, çok sayfa vardı hepsini okuyamadım belki sorum yanıtlanmıştır ama...
    Arkadaşlar ben de samsung corby pro kullanıyorum ama telefonuma opera'yı kuramıyorum. opera mini'yi kurdum ama o işime yaramadı :( operayı nasıl kurabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ececmcn

merhaba, çok sayfa vardı hepsini okuyamadım belki sorum yanıtlanmıştır ama...
    Arkadaşlar ben de samsung corby pro kullanıyorum ama telefonuma opera'yı kuramıyorum. opera mini'yi kurdum ama o işime yaramadı :( operayı nasıl kurabilirim yardımcı olabilir misiniz?

wifi ile bağlan. m.opera adresine git.ordan indir
  • dün akşam activency uygulamasına gireyim dedim ve girdim de. Şimdi ise wirelles sürekli açılıyor. kapatmama rağmen açılıyor bunun bir çözümü varmdırı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

quote:

Orijinalden alıntı: ececmcn

merhaba, çok sayfa vardı hepsini okuyamadım belki sorum yanıtlanmıştır ama...

wifi ile bağlan. m.opera adresine git.ordan indir

Bağlandım yine olmadı, indirme adresi olarak opera mini çıkıyor hep. telefon opera'yı desteklemiyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.