Bildirim
Samsung D-600 Duvar Kağıdı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.zedge.net üyelik iswtiyor sanıreım ücretsiz -
http://forum.donanimhaber.com/m_8052946/tm.htm bide bu linke bak burada atadığın herşeyi bulacaksın farukk arkadasımızın katkıları ile bulunmuştur buda önemli bi not eger biraz inceleseydin forumu böyle bi topic açmana gerek kalmayacaktıquote:
Orijinalden alıntı: faatih
www.zedge.net üyelik iswtiyor sanıreım ücretsiz -
eyvallah ama ben hareketli arıyorumquote:
Orijinalden alıntı: faatih
http://forum.donanimhaber.com/m_8052946/tm.htm bide bu linke bak burada atadığın herşeyi bulacaksın farukk arkadasımızın katkıları ile bulunmuştur buda önemli bi not eger biraz inceleseydin forumu böyle bi topic açmana gerek kalmayacaktı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @metin@ -- 7 Ağustos 2006; 16:34:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: @metin@
eyvallah ama ben hareketli arıyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: @metin@
arkadaşım hiç bir yerde bulamıycağın hareketli duvar kağıtları ve daha fazlası imzamda var fatih arkadaşımızda söylemiş bunu d 600 için 240*320 olanlar
-
kardeş saol ama oraya baktım ordada hareketli yokquote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
arkadaşım hiç bir yerde bulamıycağın hareketli duvar kağıtları ve daha fazlası imzamda var fatih arkadaşımızda söylemiş bunu d 600 için 240*320 olanlar
Alıntıları Göster
-
quote:
kardeş saol ama oraya baktım ordada hareketli yok
Alıntıları Gösterquote:
nasıl Olmaz duvar kağıdına tıkla ön izlemesine bak orda çoğu duvar kağıdı hareketliHAREKETLİ OLANLARI ÖN İZLEMESİNİ KAPATTPKTAN SONRA TIKLA AÇMADAN HEDEFİ FARKLI KAYDET YAP ORDAN TELE AT İŞTE BU KADAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Ağustos 2006; 13:22:30 >
-
abi ben yapamadım ya sen bi buraya eklesen yada bilgisayarında varsa bana e-mail ile göndersen ben hareketli bulamadım orda yaquote:
nasıl Olmaz duvar kağıdına tıkla ön izlemesine bak orda çoğu duvar kağıdı hareketliHAREKETLİ OLANLARI ÖN İZLEMESİNİ KAPATTPKTAN SONRA TIKLA AÇMADAN HEDEFİ FARKLI KAYDET YAP ORDAN TELE AT İŞTE BU KADAR
Alıntıları Göster
-
quote:
abi ben yapamadım ya sen bi buraya eklesen yada bilgisayarında varsa bana e-mail ile göndersen ben hareketli bulamadım orda ya
Alıntıları Gösterquote:
abi ben yapamadım ya sen bi buraya eklesen yada bilgisayarında varsa bana e-mail ile göndersen ben hareketli bulamadım orda ya
arkadaşım ositeyi biraz incele yapamaman imkansız 240*320 olanlar d 600 tıkla ön izlemelerinden bakistediğini at telefona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Ağustos 2006; 16:30:30 >
-
Hareketli dediğiniz .gif uzantılı resimler mi?quote:
arkadaşım ositeyi biraz incele yapamaman imkansız 240*320 olanlar d 600 tıkla ön izlemelerinden bakistediğini at telefona
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xzer
Hareketli dediğiniz .gif uzantılı resimler mi?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xzer
evet d 600 için oloanı benim imzamda çok var
-
abi ben aradım aradım sadece 5-6 tane buldum birileri bana yardım etsin hareketli resimleri olan varsa buraya eklesin yada bana özelmesaj atsın nolur yaquote:
evet d 600 için oloanı benim imzamda çok var
Alıntıları Göster
-
Google .gif yazsan bile sürüsüne çıkıyor. Hatta kendini gif'ini yapmaya yarıyan ufak programlarda var.. Yanlız benimde bir sorum var büyük gif'leri hangi programla ve nasıl ufaltabiliriz? Ekrana büyük geliyor daquote:
abi ben aradım aradım sadece 5-6 tane buldum birileri bana yardım etsin hareketli resimleri olan varsa buraya eklesin yada bana özelmesaj atsın nolur ya
Alıntıları Göster
-
quote:
Google .gif yazsan bile sürüsüne çıkıyor. Hatta kendini gif'ini yapmaya yarıyan ufak programlarda var.. Yanlız benimde bir sorum var büyük gif'leri hangi programla ve nasıl ufaltabiliriz? Ekrana büyük geliyor da
Alıntıları Gösterquote:
Google .gif yazsan bile sürüsüne çıkıyor. Hatta kendini gif'ini yapmaya yarıyan ufak programlarda var.. Yanlız benimde bir sorum var büyük gif'leri hangi programla ve nasıl ufaltabiliriz? Ekrana büyük geliyor da
arkadaşın ben onu denedim olmuyor kesme işini biraz zahmetli geogleden çıkan gıflar okadar iyi değiller hazır gıflar imzamda var boyutunu seç bak
-
nasıl yok arkadaşlar imzamdaki yerden yükledim bunları fazla vakit olmadığı için kısıtlı indirdim ama hepsi hazır orda var 240*320 olanlar d 600 176*144 d500bu eklediklerim d 600bunlar gibi yüzlercesi imzamda var hareketli gıfları açmadan üstüne tıklayıp hedefi farklı kaydet yapıp bilgisayara kaydedin daha sonra telefona atın bilmeyenler için hatırlatıyım dedimquote:
arkadaşın ben onu denedim olmuyor kesme işini biraz zahmetli geogleden çıkan gıflar okadar iyi değiller hazır gıflar imzamda var boyutunu seç bak
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Ağustos 2006; 18:58:19 >
-
helalın var bunlar harika resimler çok teşekkür ederim Arkadaşlar elinde böyle resimleri olan varsa eklesinde herkes faydalansınquote:
Orijinalden alıntı: farukkk
nasıl yok arkadaşlar imzamdaki yerden yükledim bunları fazla vakit olmadığı için kısıtlı indirdim ama hepsi hazır orda var 240*320 olanlar d 600 176*144 d500bu eklediklerim d 600bunlar gibi yüzlercesi imzamda var hareketli gıfları açmadan üstüne tıklayıp hedefi farklı kaydet yapıp bilgisayara kaydedin daha sonra telefona atın bilmeyenler için hatırlatıyım dedim
Alıntıları Göster
-
quote:
helalın var bunlar harika resimler çok teşekkür ederim Arkadaşlar elinde böyle resimleri olan varsa eklesinde herkes faydalansın
Alıntıları Gösterquote:
helalın var bunlar harika resimler çok teşekkür ederim Arkadaşlar elinde böyle resimleri olan varsa eklesinde herkes faydalansın
METİN RİCA EDERİM BEN BUNLARI İMZAMDAKİ YERDEN ALDIM YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP ORDA BİR SÜRÜ BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLATTIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Ağustos 2006; 13:20:07 >
-
Galatasaraylı arkadaşlar içinquote:
METİN RİCA EDERİM BEN BUNLARI İMZAMDAKİ YERDEN ALDIM YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP ORDA BİR SÜRÜ BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLATTIM
Alıntıları Göster
-
quote:
Galatasaraylı arkadaşlar için
Alıntıları Gösterquote:
/>/>
/>
sana kurban olayım ben.çok güzel bunlar be çok kralmış.sağol dostum yaaa.tamda böyle birşey arıyodum.
-
evet arkadaşlar işte böle ekleyinde herkes alsınquote:
Orijinalden alıntı: recep41quote:
/>/>
/>
sana kurban olayım ben.çok güzel bunlar be çok kralmış.sağol dostum yaaa.tamda böyle birşey arıyodum.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- zırrr zil sesi indir
- samsung ses arttirma kodu
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- ihaleden tr güvenilir mi
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- kamerası en iyi telefon
- samsung galaxy s serisi
- s22 ultra özellikleri
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X