Şimdi Ara

Samsung D-600 Duvar Kağıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nolur biri yardım etsin usandım ya samsung d-600 hareketli duvar kağıdı olan varsa eklesin yada link biliyorsanız link ekleyin nolur ya sadece duvar kağıdı hareketli olursa daha iyi olur

• www.zedge.net üyelik iswtiyor sanıreım ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: faatih

www.zedge.net üyelik iswtiyor sanıreım ücretsiz
    http://forum.donanimhaber.com/m_8052946/tm.htm bide bu linke bak burada atadığın herşeyi bulacaksın farukk arkadasımızın katkıları ile bulunmuştur buda önemli bi not eger biraz inceleseydin forumu böyle bi topic açmana gerek kalmayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faatih

http://forum.donanimhaber.com/m_8052946/tm.htm bide bu linke bak burada atadığın herşeyi bulacaksın farukk arkadasımızın katkıları ile bulunmuştur buda önemli bi not eger biraz inceleseydin forumu böyle bi topic açmana gerek kalmayacaktı

Alıntıları Göster
    eyvallah ama ben hareketli arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @metin@ -- 7 Ağustos 2006; 16:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @metin@

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @metin@

arkadaşım hiç bir yerde bulamıycağın hareketli duvar kağıtları ve daha fazlası imzamda var fatih arkadaşımızda söylemiş bunu d 600 için 240*320 olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

arkadaşım hiç bir yerde bulamıycağın hareketli duvar kağıtları ve daha fazlası imzamda var fatih arkadaşımızda söylemiş bunu d 600 için 240*320 olanlar

Alıntıları Göster
    kardeş saol ama oraya baktım ordada hareketli yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

nasıl Olmaz duvar kağıdına tıkla ön izlemesine bak orda çoğu duvar kağıdı hareketliHAREKETLİ OLANLARI ÖN İZLEMESİNİ KAPATTPKTAN SONRA TIKLA AÇMADAN HEDEFİ FARKLI KAYDET YAP ORDAN TELE AT İŞTE BU KADAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 8 Ağustos 2006; 13:22:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

nasıl Olmaz duvar kağıdına tıkla ön izlemesine bak orda çoğu duvar kağıdı hareketliHAREKETLİ OLANLARI ÖN İZLEMESİNİ KAPATTPKTAN SONRA TIKLA AÇMADAN HEDEFİ FARKLI KAYDET YAP ORDAN TELE AT İŞTE BU KADAR

Alıntıları Göster
    abi ben yapamadım ya sen bi buraya eklesen yada bilgisayarında varsa bana e-mail ile göndersen ben hareketli bulamadım orda ya

• quote:

abi ben yapamadım ya sen bi buraya eklesen yada bilgisayarında varsa bana e-mail ile göndersen ben hareketli bulamadım orda ya

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşım ositeyi biraz incele yapamaman imkansız 240*320 olanlar d 600 tıkla ön izlemelerinden bakistediğini at telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Ağustos 2006; 16:30:30 >

• quote:

quote:

arkadaşım ositeyi biraz incele yapamaman imkansız 240*320 olanlar d 600 tıkla ön izlemelerinden bakistediğini at telefona

Alıntıları Göster
    Hareketli dediğiniz .gif uzantılı resimler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xzer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xzer

evet d 600 için oloanı benim imzamda çok var

• quote:

quote:

evet d 600 için oloanı benim imzamda çok var

Alıntıları Göster
    abi ben aradım aradım sadece 5-6 tane buldum birileri bana yardım etsin hareketli resimleri olan varsa buraya eklesin yada bana özelmesaj atsın nolur ya

• quote:

abi ben aradım aradım sadece 5-6 tane buldum birileri bana yardım etsin hareketli resimleri olan varsa buraya eklesin yada bana özelmesaj atsın nolur ya

Alıntıları Göster
    Google .gif yazsan bile sürüsüne çıkıyor. Hatta kendini gif'ini yapmaya yarıyan ufak programlarda var.. Yanlız benimde bir sorum var büyük gif'leri hangi programla ve nasıl ufaltabiliriz? Ekrana büyük geliyor da

• quote:

Google .gif yazsan bile sürüsüne çıkıyor. Hatta kendini gif'ini yapmaya yarıyan ufak programlarda var.. Yanlız benimde bir sorum var büyük gif'leri hangi programla ve nasıl ufaltabiliriz? Ekrana büyük geliyor da

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşın ben onu denedim olmuyor kesme işini biraz zahmetli geogleden çıkan gıflar okadar iyi değiller hazır gıflar imzamda var boyutunu seç bak

• quote:

quote:

arkadaşın ben onu denedim olmuyor kesme işini biraz zahmetli geogleden çıkan gıflar okadar iyi değiller hazır gıflar imzamda var boyutunu seç bak

Alıntıları Göster
    nasıl yok arkadaşlar imzamdaki yerden yükledim bunları fazla vakit olmadığı için kısıtlı indirdim ama hepsi hazır orda var 240*320 olanlar d 600 176*144 d500bu eklediklerim d 600bunlar gibi yüzlercesi imzamda var hareketli gıfları açmadan üstüne tıklayıp hedefi farklı kaydet yapıp bilgisayara kaydedin daha sonra telefona atın bilmeyenler için hatırlatıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Ağustos 2006; 18:58:19 >

• quote:

nasıl yok arkadaşlar imzamdaki yerden yükledim bunları fazla vakit olmadığı için kısıtlı indirdim ama hepsi hazır orda var 240*320 olanlar d 600 176*144 d500bu eklediklerim d 600bunlar gibi yüzlercesi imzamda var hareketli gıfları açmadan üstüne tıklayıp hedefi farklı kaydet yapıp bilgisayara kaydedin daha sonra telefona atın bilmeyenler için hatırlatıyım dedim

Alıntıları Göster
    helalın var bunlar harika resimler çok teşekkür ederim Arkadaşlar elinde böyle resimleri olan varsa eklesinde herkes faydalansın

• quote:

helalın var bunlar harika resimler çok teşekkür ederim Arkadaşlar elinde böyle resimleri olan varsa eklesinde herkes faydalansın

Alıntıları Göster
    quote:

METİN RİCA EDERİM BEN BUNLARI İMZAMDAKİ YERDEN ALDIM YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP ORDA BİR SÜRÜ BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLATTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Ağustos 2006; 13:20:07 >

• quote:

quote:

METİN RİCA EDERİM BEN BUNLARI İMZAMDAKİ YERDEN ALDIM YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP ORDA BİR SÜRÜ BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA ANLATTIM

Alıntıları Göster
    Galatasaraylı arkadaşlar için

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

/>
    />

/>

sana kurban olayım ben.çok güzel bunlar be çok kralmış.sağol dostum yaaa.tamda böyle birşey arıyodum.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

/>
    />

/>

sana kurban olayım ben.çok güzel bunlar be çok kralmış.sağol dostum yaaa.tamda böyle birşey arıyodum.

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar işte böle ekleyinde herkes alsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.