Şimdi Ara

SAMSUNG D500 MODEM DRIVERLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler SAMSUNG D500 un bilgisayarla birlikte duzgun calisan modem driverlerini ariyoruz.
    Bu telefonu bluetooth uzerinden PC ye bagladik ama daha sonra modem driverlari olmadigi icin
    GPRS uzerinden internete gecis yapamadik,kendi sitesindeki USB driverlarda ise yaramadi yada biz ayarlayamadik bu telefonu bluetooth ile PC ye baglayip ordan GPRS cikisiyla internete girebilen varsa lutfen anlatsin tesekkurler.

• sana pm attım sorun düzelecekmi dene bakalım olmazsa gene bakarız bi çaresinee....
  • sagol pm ini aldim ama beni sorunum driverlarla telefonu daha pc ye modem olarak tanitamadik cunku driverlar yok SAMSUNG un kendi sitesinden USB driverlari indirip telefonu bluetooth dan pc ye sanal seri port gibi gosterip girmeyi denedik ama o driverlarda bizim isimize yaramadi yardimci oalabirseniz cok sevinrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoLogistic

sagol pm ini aldim ama beni sorunum driverlarla telefonu daha pc ye modem olarak tanitamadik cunku driverlar yok SAMSUNG un kendi sitesinden USB driverlari indirip telefonu bluetooth dan pc ye sanal seri port gibi gosterip girmeyi denedik ama o driverlarda bizim isimize yaramadi yardimci oalabirseniz cok sevinrim.

dostum msni ni pm at yapalım
  • arkadaşlar D500 bilgisayara modem olarak tanıtacak cd si yada programı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim...saygılar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.