Beyler SAMSUNG D500 un bilgisayarla birlikte duzgun calisan modem driverlerini ariyoruz. Bu telefonu bluetooth uzerinden PC ye bagladik ama daha sonra modem driverlari olmadigi icin GPRS uzerinden internete gecis yapamadik,kendi sitesindeki USB driverlarda ise yaramadi yada biz ayarlayamadik bu telefonu bluetooth ile PC ye baglayip ordan GPRS cikisiyla internete girebilen varsa lutfen anlatsin tesekkurler.
sana pm attım sorun düzelecekmi dene bakalım olmazsa gene bakarız bi çaresinee....
sagol pm ini aldim ama beni sorunum driverlarla telefonu daha pc ye modem olarak tanitamadik cunku driverlar yok SAMSUNG un kendi sitesinden USB driverlari indirip telefonu bluetooth dan pc ye sanal seri port gibi gosterip girmeyi denedik ama o driverlarda bizim isimize yaramadi yardimci oalabirseniz cok sevinrim.
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoLogistic
sagol pm ini aldim ama beni sorunum driverlarla telefonu daha pc ye modem olarak tanitamadik cunku driverlar yok SAMSUNG un kendi sitesinden USB driverlari indirip telefonu bluetooth dan pc ye sanal seri port gibi gosterip girmeyi denedik ama o driverlarda bizim isimize yaramadi yardimci oalabirseniz cok sevinrim.
dostum msni ni pm at yapalım
arkadaşlar D500 bilgisayara modem olarak tanıtacak cd si yada programı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim...saygılar....