Şimdi Ara

Samsung D500 nasıl bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şu an için fiatı uygun oldugu için Samsung D500 almayı düşünüyorum Bu telefonu kullanıp iyi yada kötü fikri olan herkezden görüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• Selam ... Telefon iyi güzelde eskidi be artık bunun yerine illa samsung alacaksanız p850 alın harika fotolar çekersiniz 3mp :)
  • d500 kullanmadım ama tabi senin telefondan neler beklediğinede bağlı bu cevabım sadece artırılabilir hafızası yok bence bu zamanla sorun yaratabilir.sadece benim görüşüm senin için bu özellik önemli değilse güzel telefon

quote:

Orjinalden alıntı: AnestezistDr

Arkadaşlar Şu an için fiatı uygun oldugu için Samsung D500 almayı düşünüyorum Bu telefonu kullanıp iyi yada kötü fikri olan herkezden görüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Selam ... Telefon iyi güzelde eskidi be artık bunun yerine illa samsung alacaksanız p850 alın harika fotolar çekersiniz 3mp :)

Verin arkadaşa P850 yi D500 fiyatına o zaman da alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 22 Mayıs 2006; 23:43:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Selam ... Telefon iyi güzelde eskidi be artık bunun yerine illa samsung alacaksanız p850 alın harika fotolar çekersiniz 3mp :)

Herkes her konuda bilgili olmak zorunda değil... Belkide ona sunulan bir teklif bu ama diğer daha iyi telefon ve markaların olduğunu bilsin... Olayı şahsileştirme arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 23 Mayıs 2006; 20:49:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Herkes her konuda bilgili olmak zorunda değil... Belkide ona sunulan bir teklif bu ama diğer daha iyi telefon ve markaların olduğunu bilsin... Olayı şahsileştirme arkadaşım

Şahsileştirilecek bir şey yok, soruya göre cevap

• D500 güzel telefon almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k ekranı olan telefon hangisi
    7 gün önce açıldı
    Nokia'nın yeni iş telefonu: E72
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o civarda paraya sl75te olabilir..
    ben kullanıyorum..tavsiye ederim
    arkadaşta d500 var..karşılaştırma şansım oldu;
    ekran,ses,kamera olarak sl75 daha üstün bir telefon..

ayrıca sl75te tam ekran video,arka planda mp3 çalma,daha kolay oyun/uygulama yüklenebilmesi,tema desteği..gibi artıları var..

sl75'i de düşün derimarada 40 lira fark var(hepsiburada da ki fiyatlara göre diyorum..az önce baktım..)

sl75in tek eksisi hafızası biraz daha az..gerçi d500ün de çok yüksek değil..zaten ikisine de kart takılmıyor ama sl75e;mp3ten daha az yer kaplayan aac atarak o açığı kapatabilirsin(sanırım d500 aac çalmıyor..çalıyorsa bile aac ile yeterli sayıda şarkı atılabildiğini belirtirim..)

zaten hafıza önemli ise;
    o civarda paraya x700 var..veya daha ucuza s75 var..ama onlar böyle sürgülü kapaklı telefonlar değiller

• tlfn ii ama ewet eskıdı 100 ytl fazlaya d600 olabılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.