Şimdi Ara

!! SamsunG D600 500 den fazla resimli oyun !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde internetim berbat indiremedim hepsini siz beğendiğinizi indirin.Gerçekten çok güzel oyunlar var.

AgeOfEmpires II
    MedievalCombat ( tekken gibi bişey ölüm vuruşu falan)
    Empire Earth
    Sims2
    RealFootball

bunları indirdim daha 100 lerce var

ÖNEMLİ : Oyunları pc ye indirirken mozilladan indirmeyin.Zaten indiremezsiniz hata verio.İndirmek için internet explorer i kullanın

http://forum.samsungpro.ru/index.php?act=Print&client=printer&f=90&t=3948

• kardeş eline saglıkta d 500 de çalışmıyor bu oyunlar sadece d 500 de çalışan oyun biliyomusun
  • ort3ga23fb bu çok güzel bir site ama çogu oyun d 500 e olmuyor.şu real fotbolu d 500 için indirebilecegim yer varmı şu zamana kadar tam 6 tane değişik versiyon yükledim yine olmadı bana şimdi getjar falan demeyind 500 kaliteli oyunların olduğu bir site varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 30 Haziran 2006; 16:52:45 >
  • sizin telefonlarda and1 oyunu çalışıyormu bende x700 var hiç bir versiyonu çalışmadı
  • o oyunu bilmiyorum ismi omu tam hali.
  • tam adı and1 street basketball hatta bu konunun başındaki sitede de var
  • zaten d500 deil
    ynalış anlamaın d600 e 500 den fazla oyun

d500 içinde gelio rahat olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadas su d600e oyun yuklemekte ayri bi dert,oyun nasil yuklenir sayfasina girdim sonra hemen ciktim kasar beni ugrasamam uzun uzun oyun yuklemeyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya arkadas su d600e oyun yuklemekte ayri bi dert,oyun nasil yuklenir sayfasina girdim sonra hemen ciktim kasar beni ugrasamam uzun uzun oyun yuklemeyle

OYUNLARI YÜKLEMEK ÇOK BASİT ÖGRENİNCE TAM TAMINA 30 SANİYEDE YÜKLERSİN SAYFAYI İYİ OKU
  • quote:

Orjinalden alıntı: ort3ga23fb

zaten d500 deil
    ynalış anlamaın d600 e 500 den fazla oyun

d500 içinde gelio rahat olun

4 GÖZLE BEKLİYORUM D 500 OYUNLARINI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.