Jebra bt330 marka bluetooth ile samsung d600de mp3 dinleyemiyorum, cihaz bluetoothu göremiyor. Normal telefon görüşmelerini yapabiliyorum. Üstüne üstelik bilgisayardan müzikte dinleyebiliyorum kulaklıkla. Gelgelelim telefonumda bluetooth ile müzik dinleme özelliği olmasına rağmen mp3 dinleyemiyorum. Lütfen yardım edin kafayı yiyecem yaaa
Yardım edersiniz dimi. Çok teşekkür ederim..
Öyle bir özellik ilk defa senden duyurorum. bence yanlış biliyorsun. kafanı duvara vumana gerek yok.
Nasıl olur yaa . Arkadaşım sen telefonun özelliklerini bilmiyorsun. Hem kendi sitesinde hemde telefonun içinde av kulaklık diye özelliklerinde yazıyor. Aceba benim cihazlarda mı bir uyumsuzluk var diye soruyorum. Belki bir bilen vardır. Asıl konuyu araştırmadan söylemem ben. Böyle bişey var. Telefonun özelliği.. Yani bluetooth ile müzik dinleyebiliosun. Araştır bak inanmıyorsan..
Böyle özellikli bir kulaklık veya telefon piyasaya henüz sürülmedi .belki başka bir özelliğinden bahsediyorsundur. Bu forumda uzun süredir dolaşıyorum kimsenin bahsettiğini duymadım.
galiba ne demek istediğini anladım Google a "d600 bluetooth ile müzik dinleme" yazdığın zaman dediğin özellik çıkıyor ama samsung un sayfasına girdiğinde bunu göremiyorsun. Herhalde ilk zamanlar koyulması düşünülen bir özellik di daha sonra vazgeçildi sanırım.
Dostum telefon bende var kullanıyorum. Telefondada özellikleri kendi içinde anlatılan bir yer var. Sen bana güvenmiyorsunda ondan önyargı ile bu sitede daha önce kimse bahsetmedi diyosun. bende zaten güvendiğim için başka yerde sormadım. Bu sitede aradığım herşeyi buluyorumda bunu neden bulamadım diye hayıflandım kendi kendime. İnternette yazılanlara pekte inanmamak lazım. Özelliklerini neyi boşver sen. Telefonun yazılımında yazıyor. Yani anlıycan. Mp3 dinlerken dinlediğin mp3ü av kulaklığa aktar diye yazıyo. Yani bu ne demek dersen kulaklıkla dinleyebiliyosun demek oluyor. Telefonun bilgi ekranındada ayrıyeten yazıyor. Bluetooth ile mp3 dinleyebilirsiniz diye. Aslıdna benim varmak istediğim yer bu nokta değil. Kullandığım kulaklığın modeliylemi ilgili bir sıkıntı var diye sormak istedim. Tabi sayende aynı yerde sayıyoruz.
Neyse yinede saol güvenmeyip beni sorguya çektin.. Neyse o gönderdiğin link gibi yüzlercesini gördüm.
benim bildiğim kadarıyla bu telefonda bluetooth kulaklığı ile sadece orijinal olanıyla dinlenebiliyor.ve de bu kulaklık daha henüz çıkmadı türkiyede veya belki de gelmiştir.geçenlerde samsungun bi satandı vardı orada görmüştüm bu kulaklığı,ve henüz gelmedi demişlerdi(gerçi 2 ay oluyor göreli) ve bu kulaklık çift kulak içindi,sanırım diğerleri tek.dolayısıyla D600 ile uyumlu olmayabilir diğer BT kulaklıkları!
arkadaşlar daha öncede konusun açmıştım.samsung bluetooth yeni bir model kulaklık getriyor...çift kulaklık hatta bilgisayardaki winamp ile eşleştirip bilgisayardaki müzikleride dinliyebiliyorsun... o konuyu inceleyin
Abi niye konuyu değiştirmekte ısrar ediyorsunuz onu anlamıyorum. Hocam senin söylediğin konuyu hala bulamadım. Nerdeymiş söylede bir inceleyeyim. Samsung bluetooth ile ilgili açtığın konu nerde? Hem benim bu kulaklıkla zaten bilgisayardan mp3 dinliyorum. Bunun dert olmadığını biliyorum.
Daha açık söylersen sevinirim. Anlamadım yani şimdi samsung kulaklığımı kullanmam lazım yane..
Hep yorum hep yorum biri tam olarak bu işin aslını açıklamayacakmı !!!!!!!!!!!!
Çok açık değilsin bile dedirtmemek için konuyu açarken kulaklığın ve telefonumun marka ve modeline kadar yazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: birebirdeetkili
arkadaşlar daha öncede konusun açmıştım.samsung bluetooth yeni bir model kulaklık getriyor...çift kulaklık hatta bilgisayardaki winamp ile eşleştirip bilgisayardaki müzikleride dinliyebiliyorsun... o konuyu inceleyin
işte benim sözünü ettiğim kulaklık buydu!
Hani nerde ben niye göremiyorum. Hani hani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme