samsung d7000 kullanıyorum... bu televizyon .ts uzantılı filmleri oynatıyor mu acaba
oynatır, ama bu soruyu Samsung 2011 başlığında sorduğun takdirde, daha kolay cevap alırsın. böylece konu başlığı sayısı da fazladan artmamış olur. ben bir konu başlığı açmadan, önce kitaba bakıyorum, sonra google'a. zaten 2 tane başlık açmamışımdır, o ayrı konu kolay gelsin.
tv nin bilgilerinin yazdığı heryere baktım kitabı olsun google olsun tatmin edici cevabı bulmadığım için buraya yazım oralara bakmadan direk buraya sordum sanma ayrıca cevap gelene kadarda .ts uzantıl bi film indirip izledim açtığını öğrendim genede teşekkürler
TV nin oynattığı video formatlarını, kullanım kitabının 40 küsürüncü sayfalarına yazmışlar, o açıdan haklısın
size bi sorum olucak kullandığım televizyonu belirttim samsung d7000 ... bunun gözlükleri 250 lira civarında ben ucuz gözlük bulabilirmiyim bulma imkanım varsa nerden bulurum bide tv nin yanına logitech z5500 ses sitemi aldım gerçekten harika sizce nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: murtijan
size bi sorum olucak kullandığım televizyonu belirttim samsung d7000 ... bunun gözlükleri 250 lira civarında ben ucuz gözlük bulabilirmiyim bulma imkanım varsa nerden bulurum bide tv nin yanına logitech z5500 ses sitemi aldım gerçekten harika sizce nasıl
bizcede harika.... ray ban gözlükler işini görür.....