Şimdi Ara

Samsung'dan 4 GB kapasiteli MP3 çalar: YP-U7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı modelin eski versiyonunu uzun süre kullanmıştım..Gayet başarılı idi, hafif varlığı ile yokluğu belli olmayan bi alet :) zaten o yüzden pantolonun cebinde unuttum, yıkandı tertemiz oldu, öldü gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 14 Mart 2013; 11:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: evetbenim

ipod varken kim alır bunları
    çıktıkdan 1 hafta sonra kimsenin hatırlamaycağı bir cihaz
    bir akım yaratmayacak arkadaşınızın yanında çıkarttığınız zaman
    bu xxx cihazı değil mi eskiden herkesede var demeyecek
    amerikan filmi izlerken filimde bir adamın kendi elinizdeki cihazdan
    kullandığını göremeyeceksiniz

hey şey özelliklik değil
    kullandığım şeyin herkes tarafından kullanılması beni iyi hissettiriyor

berkecan detected!

Yemin Ederim şu arkadaşın yaptığı yorum beni IPON VE TÜREVLERİNDEN TİSKİNDİRİYOR! neymiş efendim filmlerde göremeyecekmiş falan ..... sen daha mp3 formatını tanımazken benim arşivlerce müziğim vardı... gelmiş IPONDAN bahsediyor

Samsung Gerçekten ÇOK kaliteli cihazlar yapan ve Kullandıklarım bir sürü cihazlarımı arasında farklı bir yere sahip..... GERÇEKTEN ÇOK kaliteli Dizayna Ses kalitesine (DNESS YAZILIMI) sahip.... umarım şu Bağımlı marka düşkünü kitleler buy ürünün satılmasına engel olmaz.....

Biraz sinirli konuştum fakat gerçekten artık tahammül sınırlarını Zorluyorlar....
    Saygılar

Soundalive tek başına yeter

• 3-4 yıl önce(tarih yanlış olabilir) U5 aldıydım vay be U7 daha yeni çıkıyor.Ama alet güzeldi.Arada açar içindeki şarkıları dinlerimde iPod daha iyi.
  • iPod deneyimim olmadığı için karşılaştırma yapamam; ancak Sony ve Philips'in MP3-çalarlarıyla kıyasladığımda Samsung benim için bir adım öndedir. Aslında marka olarak Samsung'u tercih etmiyorum, özellikle telefon konusunda sevemedim gitti. Ama iş MP3'e gelince bence adamlar hakkını veriyor

@fenercan, seninki en azından yıkanmış da ölmüş, ben bisikletle gezerken düşürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokomato

iPod deneyimim olmadığı için karşılaştırma yapamam; ancak Sony ve Philips'in MP3-çalarlarıyla kıyasladığımda Samsung benim için bir adım öndedir. Aslında marka olarak Samsung'u tercih etmiyorum, özellikle telefon konusunda sevemedim gitti. Ama iş MP3'e gelince bence adamlar hakkını veriyor

@fenercan, seninki en azından yıkanmış da ölmüş, ben bisikletle gezerken düşürdüm

Kristal Berraklığıda Ses SOUND ALİVE Özellikleri ve daha fazlası.... Samsung tasarım olarak da öndedir... Umarım Piyasayı yeniden sarsacak ürünler üretir...;)

• Tayland'an yp f3 modelinin getirttim posta ile 45 liraya geldi
  • 1 gblik u3 kullanirdim.menu gecisleri,kisa yollari harikaydi 3 sene kullanmistim(askerde komutan yakalayinca ustune bastirarak kirdirmisti bana o zamana kadar kullandim).3 senenin sonunda hala bataryasi ilk gunku kadar gidiyordu.cok aradim almak icin ama bulamadim.suan sony nwz-b172 kullaniyorum,u3'un tadini vermiyor.en basitinden pc'ye baglamadan sarki silemiyorsunuz.ondan yillar once cikan u3te vardi oysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokomato

Arkadaşlar yurtdışındayım şu anda ürünü aldım ve kullanıyorum, @Olginin de dediği gibi bu ürün büyük olasılıkla Türkiyeye gelmeyecek. En son Samsung YP-U5 geldi Türkiyeye, çok güzel bir üründü, ses kalitesi ve şarj süresi çok iyiydi. Sorasında Samsung YP-U6 modelini çıkarttı ancak bu model Türkiyeye gelmedi. Aynı durumun U7 için de geçerli olduğunu düşünüyorum.Ürünü satın almak isteyen olursa bana ulaşabilir :)

ne kadar fiyata satıyorsunuz?

• MP3 çalarların artık modası geçti.

3-4 yıldır yüzüne bakan yok bunların.
  • Hort zannettim.
  • Şu haberler bugunu ne zaman düzelteceksiniz?

Yıl 2015 2013 haberleri anasayfada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 24 Nisan 2015; 10:51:37 >
  • u 7 kullanıyorum sarjda unutmuşum yanlışlıkla 5 saat felan şuan çalışmıyor ne yapmalıyım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.