Şimdi Ara

samsung dan anlayanlar!!!lutfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung d 500 almam gerekio yane en fazla 550-650 ytl verebilirim bende bu telefonu sectim ama aklıma takılan bi suru soru var .... oncelikle telefon cıkalı bu kadar sure gecmesine ve ust modelinin cıkmasına ragmen alınırmı bu telefon yane degermi verdiim paraya bide telefonun resim kalitesini cok merak ediom .... ve aklınıza bu telefonla ilgili bilgi geliosa lutfen rica ediom yardım edin bana ama anlasılır bi dilden yazarsanız cevabı sevinirim bide lutfen cevap yazın...

• ekran nokta nokta yani ekrana bakinca, pürüzsüz bir netlik göremiyorsun, cok cok kötü bir ekran kalitesi var, ekran parlak ama nokta nokta, resim kalitesine gelince, bence performansi fena degil, tatminkar ama bunu ancak resimleri bilgisayara atinca anlayabiliyorsun. Sana tavsiyem d500 almaman, verdigin fiyat araligindan zannedersm 6230i bulabilirsin ve bu daha iyi bir secim olacaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jason_caner

samsung d 500 almam gerekio yane en fazla 550-650 ytl verebilirim bende bu telefonu sectim ama aklıma takılan bi suru soru var .... oncelikle telefon cıkalı bu kadar sure gecmesine ve ust modelinin cıkmasına ragmen alınırmı bu telefon yane degermi verdiim paraya bide telefonun resim kalitesini cok merak ediom .... ve aklınıza bu telefonla ilgili bilgi geliosa lutfen rica ediom yardım edin bana ama anlasılır bi dilden yazarsanız cevabı sevinirim bide lutfen cevap yazın...

Bence alma, degmez arkadasim.. O kadar paran varsa biraz tipsiz de olsa 6630 falan al, cok daha iyi olur.. Ya da 50 milyon daha ver motorola mpx220 al.. Hem kapakli, hem karizma, hem de isletim sistemli super bir tel.. Ya da 650 milyona en iyi secenek SE W550i olur.. Ben isletim sistemi gerekli degilse W550i yi siddetle tavsiye ediyorum..

• ozaman bana o fiyat aralıgında ama goruntu kalitesi cok ii olan ve kaliteli resimler cekebileceeim telefon soleseniz ayrıca cvp yazn butun arkadaslara teskur
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz2

ekran nokta nokta yani ekrana bakinca, pürüzsüz bir netlik göremiyorsun, cok cok kötü bir ekran kalitesi var, ekran parlak ama nokta nokta, resim kalitesine gelince, bence performansi fena degil, tatminkar ama bunu ancak resimleri bilgisayara atinca anlayabiliyorsun. Sana tavsiyem d500 almaman, verdigin fiyat araligindan zannedersm 6230i bulabilirsin ve bu daha iyi bir secim olacaktir.

arkadasım sen o telefona gözünlemi baktın yoksa baska bir organınlamı bizim arkadasta var dehset bir telefon bence piyasada bu cihazdan iyi tel görüntüsü olan yok çok parlak ve net bütün nokialara açık farkla basar tek eksiyi harici hafıza kartı girisi olmaması onun dışın da hersey çok mükemmel tel alıcak olanlara tavsiye ederim çok süper bir tel hele ses kalitesinde üstüne tanımam ben bir yerde sordum 650 ytl ye bıraktı adam kvk garantili

• lütfen herkes asagida alintida kalin yaptigim yaziyi okuyun, piyasadaki en net ve parlak ekran d500 te imis. Bak sevgili arkadasim ben D500 ü 7 gün 24 saat görüyorum, bizim evde 1 tane var o nedenle bana anlatma telefonu, ekrani önceden de söyledigim gibi parlak tamam ama sadece parlak, bir fotografi ac, böyle nokta nokta görüntüsü var, ekranda asla bir düz ve keskin netlik yok, D600 ü ve S.E. S700ü incelemeni tavsiye ederim ekran kalitesi konusunda...

quote:

Orjinalden alıntı: undergroundcar

quote:

ekran nokta nokta yani ekrana bakinca, pürüzsüz bir netlik göremiyorsun, cok cok kötü bir ekran kalitesi var, ekran parlak ama nokta nokta, resim kalitesine gelince, bence performansi fena degil, tatminkar ama bunu ancak resimleri bilgisayara atinca anlayabiliyorsun. Sana tavsiyem d500 almaman, verdigin fiyat araligindan zannedersm 6230i bulabilirsin ve bu daha iyi bir secim olacaktir.

arkadasım sen o telefona gözünlemi baktın yoksa baska bir organınlamı bizim arkadasta var dehset bir telefon bence piyasada bu cihazdan iyi tel görüntüsü olan yok çok parlak ve net bütün nokialara açık farkla basar tek eksiyi harici hafıza kartı girisi olmaması onun dışın da hersey çok mükemmel tel alıcak olanlara tavsiye ederim çok süper bir tel hele ses kalitesinde üstüne tanımam ben bir yerde sordum 650 ytl ye bıraktı adam kvk garantili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6230i daha iyi seçim olur. Hafıza kartı var, radyo var.
  • Birkac gun once Samsung d 500 aldim.Gayet memnunum.Karar senin..
  • quote:

lütfen herkes asagida alintida kalin yaptigim yaziyi okuyun, piyasadaki en net ve parlak ekran d500 te imis. Bak sevgili arkadasim ben D500 ü 7 gün 24 saat görüyorum, bizim evde 1 tane var o nedenle bana anlatma telefonu, ekrani önceden de söyledigim gibi parlak tamam ama sadece parlak, bir fotografi ac, böyle nokta nokta görüntüsü var, ekranda asla bir düz ve keskin netlik yok, D600 ü ve S.E. S700ü incelemeni tavsiye ederim ekran kalitesi konusunda...

quote:

quote:

yok arkadasım senin telde bir arıza var galiba bizim arkadas ve abimde de var hem çok net hemde kaliteli senin anlattığın noktalardan eser yok ve bir sürü resimde var bende cok kaliteli bir foto cekimi var

• sen ekran kalitesinden anlamiyorsun yada birinizde d500 ötekinizde 3310 var, o nedenle d500 e bakip bakip cok süper oldugunu düsünüyorsunuz zannedersem. Yalniz bu yaptigin yorumlar burda cogu kisiyi yanlis yönlendirir, sen lütfen d500 ü al bi telefoncuya git bi S700i iste ve de piyasadaki en iyi ekrana sahip olan D600 iste, ikisiyle bi kiyasla pürüzsüz netlik nasilmis görecek ne demek istedigimi anlayacaksin...

quote:

quote:

lütfen herkes asagida alintida kalin yaptigim yaziyi okuyun, piyasadaki en net ve parlak ekran d500 te imis. Bak sevgili arkadasim ben D500 ü 7 gün 24 saat görüyorum, bizim evde 1 tane var o nedenle bana anlatma telefonu, ekrani önceden de söyledigim gibi parlak tamam ama sadece parlak, bir fotografi ac, böyle nokta nokta görüntüsü var, ekranda asla bir düz ve keskin netlik yok, D600 ü ve S.E. S700ü incelemeni tavsiye ederim ekran kalitesi konusunda...

quote:

quote:

yok arkadasım senin telde bir arıza var galiba bizim arkadas ve abimde de var hem çok net hemde kaliteli senin anlattığın noktalardan eser yok ve bir sürü resimde var bende cok kaliteli bir foto cekimi var

• taksitle al ama güzel bi şi al...d600 varken d500 almak pek ileri dönük bi hareket deil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.