|
Samsung'dan Galaxy AI için Türkçe müjdesi!
-
-
Gelmeden inanmam. 2017 yazında Bixby Türkçe olacak demişti Samsung Türkiye Ceosu. 2024'teyiz hala yok.
-
Samsung tek ayak üstünde 10 yalan söylüyor umarım ben yanılırım ve bu mesajı editlerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu habere inanalım mı sevinelim mi bilemedim...En azından yolda olduğunu söylemişler, sanırım geçmişte de buna benzer bir açıklama yapmışlardı halen gelecek de gelecek:) Samsung niye böyle bir tavır sergiliyor anlamış değilim, başka ülkelere de yapılıyorlar mı bilemem ama bizi aptal, enayi mi görüyorlar, söylenirler ama ne çıkartırsak alırlar kafasındalar mı ki öyleyiz...İnsan soruyor Samsung neden Türkçe çeviri dil desteği vermiyorsun ne var Türk dilinde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 23 Ekim 2024; 22:48:27 >
-
İnşallah gelir He çok mu kullanacağım pek sanmıyorum ama olsun
-
Ondan önce S-voice vardı ona da güya tr desteği gelecek demişlerdi vjkehgrekg
-
Nihayet yaa, kodumun telefonuna 6.1 geldi ama Türkçe destek olmadığı için telefonun içine etti resmen.
Birde varsayılan çeviriyi değiştirdiğim halde onu çalıştırmayıp kendi boktan çevirisini çalıştırıyor, be oe madem öyle bırak bizi 6.0 dönelim.
Samsung Türkiye yönetimi yerlerde, çok düşük kalite insanlar çalışıyor, hele beyaz eşya servisleri çok kötü.
Zaten yılın bitmesine 2 ay kaldı, isterse vermesin. Güncelleme gelene kadar S25 çıktı resmen, ayıptır...
-
Çıkmaz ayın son çarşambası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung > Apple
Yapay zeka ne işe yarayacak kimse bilmiyor, benim adıma işlemler yaparsa kapatırım.
30.dil olarak ver aşağılık Samsung. Türkçe dünyada en çok kişinin konuştuğu 30.dil mi yoksa en çok satış yaptığınız 30.ülke mi Türkiye! 10 yılı aşkın bir süredir hem fiyat performans olarak gördüğüm hem de ilk anlardan itibaren Apple gibi özgürlüğü kısıtlayan ekosistemlere karşı Android tarafında güçlü ve güvenilir bir marka diye destekleyip tabiri caizse marka sadakatine bağlı kalarak neredeyse tamamen Samsung telefon ve tabletlerini kullandım ve çevreme de kullandırttım. Ama bugüne kadar. Samsung'un Bixby'den S Voice'e kadar birçok konuda Türkiye'ye ve Türkçe konuşan insanlara karşı sergilediği yok sayma tutumları çizgiyi çoktan aştı. Sene 2024 embo Samsung, artık Android tarafında da rakipsiz değilsin, alışkanlıkları değiştirmek zor olsa da diğer markaların iyi telefon ve tabletlerini deneyeceğim bundan sonra. Sen acele etme getirirsin Samsung, biz ne de olsa kapında köleyiz ya. Görüşürüz, mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan markalarla dolu, yallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yabancı biri ile gerçek zamanlı olarak telefonda Türkçe/İngilizce konuştuğunu düşün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 24 Ekim 2024; 09:22:53 >
-
Bixby için Türkçe gelecek diyen olmadı. Programı açarsanız dil desteğinin epey limitli olduğunu zaten görürsünüz.
Ve işte böyle saçma sapan başlık atan kanallar ve yayın organları yüzünden insanlar Samsung'dan Türkçe beklentisi içine giriyor...
"Three more languages should be coming soon" başlığının altında Türkçe ve 2 dilden daha bahsedilmiş. Resmi olarak Samsung tarafından Türkçeyi şu tarihte getiriyorum diye bi haber yok.
28'inde Türkçenin gelip gelmeyeceğini kesine bağlayan bir içerik yok arkadaşlar gelir veya gelmez...
-
AI kullanacak zekası var ama İngilizce öğrenecek aklı yok.
-
bu Türkçe çeviri pixeller de var mı peki?
Bixby yalanı gibi buda.
-
Buyrun resmi açıklama, tarih 23 Ekim 2024 yani dün.
Galaxy AI to Support 20 Languages by End of 2024 – Samsung Mobile Press
Galaxy AI To Support 20 Languages by End of 2024 – Samsung Global Newsroom
Bixby yalanı Türk kullanıcılara atılmış en büyük kazıktı ama yeterince tepki görmedi.
Hiç ihtimal vermiyorum ancak aylar önceki resmi açıklamayla uyuşuyor.
Yıl sonuna kadar Türkçe'nin de dahil olacağı 4 dil eklenip toplam desteklenen dil sayısı 20 olacak deniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 24 Ekim 2024; 14:2:59 >
Gelmeden inanmam. 2017 yazında Bixby Türkçe olacak demişti Samsung Türkiye Ceosu. 2024'teyiz hala yok.
|
Samsung Türkiye yönetimi yerlerde, çok düşük kalite insanlar çalışıyor, hele beyaz eşya servisleri çok kötü.
|
Bu habere inanalım mı sevinelim mi bilemedim...En azından yolda olduğunu söylemişler, sanırım geçmişte de buna benzer bir açıklama yapmışlardı halen gelecek de gelecek:) Samsung niye böyle bir tavır sergiliyor anlamış değilim, başka ülkelere de yapılıyorlar mı bilemem ama bizi aptal, enayi mi görüyorlar, söylenirler ama ne çıkartırsak alırlar kafasındalar mı ki öyleyiz...İnsan soruyor Samsung neden Türkçe çeviri dil desteği vermiyorsun ne var Türk dilinde...
|
Zaten yılın bitmesine 2 ay kaldı, isterse vermesin. Güncelleme gelene kadar S25 çıktı resmen, ayıptır...
|
Çıkmaz ayın son çarşambası.
|
Benzer içerikler
- whatsapp giriş
- udf dosyası nasıl açılır
- deepfake yapma
- müzik indir
- iphone instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X