Hocam şimdi kablosuz olarak çalıştırmayı başardım. Ama telefonu dex station a taktığımda hiçbir hareket olmuyor ne şarj oluyor ne de görüntü aktarıyor ki dex station çalışıyordu evvelki gün note 10 lite ı taktım görüntü aktarmıyordu ama şarj oluyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (23. sayfa)
-
-
tekrar farklı tel ile deneyebilir misiniz normalde bozuk olmasa şarj falan alması lazım hadi görüntü gelmiyorsa bile.Farklı telle çalışıp S10 ile şarj bile almaması çok tuhaf olurquote:
Orijinalden alıntı: 18.BayezidHocam şimdi kablosuz olarak çalıştırmayı başardım. Ama telefonu dex station a taktığımda hiçbir hareket olmuyor ne şarj oluyor ne de görüntü aktarıyor ki dex station çalışıyordu evvelki gün note 10 lite ı taktım görüntü aktarmıyordu ama şarj oluyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyebileceğim telefon yok malesef. Geçtiğimiz hafta s8 i satıp note 10 lite almıştım. Dex desteği olmadığını bilmeden taktım ve sadece şarj oluyordu. Desteklemediğini öğrenince tekrar takmadım.
Bugün note 10 lite ı satıp s10 plus aldım sırf dex i çok kullanıyorum diye ama şuan istasyonda aksiyon yok. Kablosuz olarak kullanılıyor ama WiFi yoğun olduğu için sanırım görüntü dex stationdski kadar canlı gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DeX Pad (içindeki fandan olsa gerek) hızlı şarj aleti kullanmayı şart koşuyordu, DeX Station'da öyle olabilir. Kullandığınız orijinal şarj aleti mi, değilse bile hızlı şarj özelliği var mı diye bir kontrol edin. Aksi durumda bile telefonda "hızlı şarj aleti kullanın" diye bildirim gelmesi gerek ama...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım bu yüzden, S7 Edge şarj aleti takmıştım, hızlı şarj olmayan
Merhaba, Çoklayıcı olarak önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?
-
Çoklayıcıdan kastınız nedir? USB çoklayısı mı, yoksa DeX görevi gören, hem görüntü, hem USB hem de şarj işlevi gören bir aparat mı?
Bu arada benim satılık DeX Pad'im var, sıfır sayılacak temizlikte, ilgilenen irtibata geçebilir:
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-dex-pad-ee-5100-kucuk-ekran-sizi-kesmiyorsa-871959685/detay
Merhabalar, note 20 almayı düşünüyorum malum laptop fiyatlarından dolayı da dex özelliğini aktif olarak kullanmak istiyorum en azından bir laptop alana kadar. Sorum şu: dex açıkken cihaz çok şarj tüketiyor mu ve çok ısınıyor mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
-
S10 plus ile birkaç gün kablosuz dex kullanmayı denedim. Evde fiber İnternet var ama bağlantı yine de kusursuz değildi, film izlerken arasıra görüntü kırılıyordu. Ekranı touchpad olarak kullandım. Tahminimce oyun oynamak kadar şarj yedi.
Hocam kullandığım alet telefonu hızlı şarj ediyor lakin dex stationı çalıştırmıyordu. Cihaz bozuldu sandım. Bugün type c to type c çıkışlı bir hızlı şarj aleti aldım 25w ve gayet iyi çalıştı dex station.
Kablosuz bağlantıda da görüntü fhd+ , dex stationda da fhd+. Qhd+ yapmama izin vermiyor. TV 4k ama yapamadım.
Dediğiniz benimde dikkatimi çekti. DeX padin tüm kabloları orijinal. 4K 2019 LG OLED TV'de DeX modda QHD+ görüntü alamıyorsunuz, ama DeX pad'e bağlıyken ekran yansıtma moduna geçtiğinizde o çözünürlüğü veriyor.
Belki ilerde güncelleme ile destekleyecektir. Belki de yalnız Samsung TV'lerde destekliyordur. Güncel Samsung TV sahipleri tecrübelerini paylaşırsa daha net bilgi edinmiş oluruz.
Elimde Dex için HDMI adaptör var ihtiyacı olan yazsın.
-
1.nesil dex'te zaten güç verip şarj ederek çalıştırıyorsunuz Kablosuz dex bence pek iyi değil stream olduğu için kabloluya göre akıcı çalışmıyor.Normal dex pad yada dex sattion iyidir ayrıca andronix ile ubuntu çalıştırabilirsiniz ben arada ubuntu kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: kiricanMerhabalar, note 20 almayı düşünüyorum malum laptop fiyatlarından dolayı da dex özelliğini aktif olarak kullanmak istiyorum en azından bir laptop alana kadar. Sorum şu: dex açıkken cihaz çok şarj tüketiyor mu ve çok ısınıyor mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. İş yerinde tek bir bluetooth kulaklık ile hem Note 9 daki sesleri (aramada konuşma da dahil) hem de kullandığım win 10 PC deki sesleri duymak istiyorum. Dex bu sorunumu çözer mi? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
-
-
Arkadaşlar mâlumunuz One UI 2.5 güncellemesi alan telefonlara Kablosuz DeX özelliği geldi. Kablosuz DeX'i WiDi, miracast gibi kablosuz ekran yansıtmayı destekleyen TV'lerde kullanabileceğimiz gibi Windows PC'lerde de kablosuz olarak kullanabiliyoruz (PC'ninde kablosuz ekran yansıtma özelliği olmalı).
Önce; yüklü değilse KABLOSUZ EKRAN eklentisini yüklüyoruz. Bilgisayarınız çok güncel değilse bu eklenti yüklü olmuyor, alttaki videoda gösterilen yol ile yükleyince telefonunuzun Kablosuz DeX özelliği açıldığında ekranda beliriyor:
https://www.youtube.com/watch?v=xBwRjpJT6pY&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Cevabınız için teşekkürler. Bluetooth kulaklık her iki cihazda da tanımlı. Her seferinde yalnızca biri ile bağlantı kurabiliyorum. Telefona geçince PC, PC ye geçince telefondan kopuyor. Siz PC ye bağlıyken arama geldiğinde otomatik olarak telefona bağlanacak diyorsunuz değil mi yanlış anlamadım.
Dediğiniz ayar telefonda var, PC ile bağlantı kurduğumda ise aramalar ve ses olarak ayrım yapamıyorum.
-
Ekran fotoğrafında olduğu gibi telefonda aramayı açıp sesi kapattığınızda PC'de sadece ses kalmış olması gerekir... Her bluetooth profili bir cihazla çalışır; arama farklı bir profil, ses farklı bir profildir. Sanırım bluetooth 5.0 da çoklu bağlantıyada izin veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 9 Kasım 2020; 17:16:38 >
Elimde baseus 7 in 1 dex pad var. Ihtiyacı olanlar yazabilir.
Merhabalar..
Dex ile Android tablete görüntü aktarımı yapılabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X