|
Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (24. sayfa)
-
-
Merhaba dex pad aldım Samsung 4k tv de denedim pc kadar hızlı.
Güzel miş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güle güle kullan.quote:
Orijinalden alıntı: kaanazzg
Merhaba dex pad aldım Samsung 4k tv de denedim pc kadar hızlı.
Güzel miş.
-Telefon modeliniz nedir?
-Samsung dex'i kaça ve nereden aldınız?
-Tavsiye edermisiniz? -
S20 FE Sahibinden.com 2. El 275 e aldım.
Ofis uygulamaları için yeterli.
İhtiyaç amaç ne ona göre yardım edeyim.
Evde kullanım için düşünüyordum. Gerekçe değil ama tv'nin işlemcisi ip tv kanallarını yüklemekte zorlanıyor. Boş zamanlarımda büyük ekranda oyun olabilir.... -
Çok hızlı
Windows a yakın çoklu pencere sorunsuz
Smart tv den çok iyi
Oyun oynanıyor ama hepsi değil
Takılma donma olmuyor
Birden fazla uygulama sorunsuz çalışıyor
Eba zoom çalışıyor
Ofis programları çalışıyor
Bunları göz önüne alarak alabilirsin tavsiye ederim
teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak cihaza bluetooth kulaklık ile bağlantı kurabiliyor musunuz? Yoksa usb dongle gerekir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sshqiponja -- 31 Ocak 2021; 3:37:10 > -
Bluetooth kulaklık kullanılabiliyor, ses çıkış seçeneklerini değişririlebilme imkanı var. USB'ler zaten DeX ile beraber OTG özelliği kazanıp her türlü çevre elemanı takılabiliyor. -
Dex için gamepad tavsiyesi alabilirim -
Konsollar gibi gamepad'lerde pandemi dönemi çok pahalandı. Ben Xbox One X gamepad'ini bluetooth bağlantısı ile kullanıyorum (Yalnız dikkat etmek gerek: Xbox One gamepad'lerinde bluetooth özelliği yok, One X, One S ve ayrıca tabiki son 9. nesil Series X|S gamepadlerinde var. Görünüm olarak birbirlerine çok çok benzerler, Xbox tuşunun olduğu yerden ayırdedilebilir, altta resmini paylaştım.) PlayStation gamepadlerinde de bluetooth olan vardır ama onlara çok vakıf değilim. İki tanede telefon tutucu elime geçmişti, birini kullanıyorum, oldukça memnunum; diğerini ise sattım. Türkiye'de bulması zor, AliExpress'den alınabilir:
https://www.letgo.com/tr-tr/i/gamepad-icin-akilli-telefon-tutucu-gamepad-satisa-dahil-degildir_9c9d36be-f38b-4ced-b800-e4afce49bae7
-
Forumdaş ustalar pc'de ki dex ile dex station arasında farklılıklar var mı? Ben henüz dex station alıp kullanmadım, almayı düşünüyorum.🤔
1) Pc'ye s10'u bağladığımda dexte ki pubg ve bazı oyunları 🎮 ve klavye ile oynayamıyorum 🤪
2) Pc de görüntü aktarımı çözünürlük olarak düzgün değil 🤦🏻♂️
Pc de karşılaştığım bu problemleri alacağım dex station ile de yaşar mıyım? Sonunu bilemediğim bir deneyim için 400 tl bedel ödemektense, ustalarımın değerli yorumları dinlemeyi tercih ederim 🙏🏻 -
Merhaba Dex Station sahibi tüm Ustaların bendekini 150_200 Tl ye satıyım diyecek size.Çünkü gün içinde pek kullanılmıyor herkeste aşağı yukarı bir PC var ihtiyaç duyulmuyor bu araca pek . Bir köşede tozlarla başbaşa bırakılıyor.
aynı fikirde değilim Dex Station kullanmaya başladığınızda Vazgeçmek çok mümkün olmuyor en basitinden dexstation sürekli televizyonunuza bağlı ise eve geldiğinizde telefonu Dex Station a bıraktığımızda hem telefonun şarj oluyor hem de televizyonunuz akıllı bir bilgisayar haline geliyor. netflix YouTube vesaire vesaire pek çok programı telefonda bilgisayarda kullanır gibi kullanabiliyorsunuz televizyonunuzda, ayrıca Bluetooth kulaklığınız varsa konuşma konusunda da hiç problem yaşamıyorsunuz.
-
Önceliğiniz çözürlük ise Dex station yerine Dex pad tercih etmenizi öneririm. Teknik olarak kağıt üzerinde Dex station FHD, Dex pad ise 2K çözünürlüğü destekliyor. Yakın zamanda Dex pad sahibi idim, sattım. Dex pad'i aldığımda Note 9'um vardı, şimdi Note 10 plus kullanıyorum. Kablosuz Dex desteği mevcut, evde ihtiyacımı görüyor. Eğer masabaşı çalışanı olsam işte kullanır satmazdım (İnşallah donanımlarıma uygun iş bulurum 😁). Ayrıca aynı işi yapan muadil adaptörüm var, uğurböcekli sitede bunlardan bolca mevcut...
Dex modu PC'de max FHD veriyor. Televizyonum 2019 serisi 4K HDMI 2.1 destekli. Dex pad ile de Dex modunda max FHD (16:9) aldım, sadece ekran yansıtması 2K. Dex pad yanında gelen hızlı şarj adaptörü ile kullanmayı zorunlu kılıyor. Adaptörünüz hızlı şarj destekli değilse kabul etmiyor. Altında fanı var, ısınmaya karşı telefonu soğutuyor, belki fandan dolayı hızlı şarjı zorunlu kılıyor. Dex station da ethernet girişi var, pad de yok. Dex modunda telefon yüzeyini dokunmatik alan (touch pad) olarak rahat bir şekilde kullanmak için yatay üretilmiş. TV'niz akıllı değilse veya ofis ve iş hayatında üretkenliğinizi artırmak istiyorsanız özellikle tavsiye ederim. Yalnız PUBG bildiğim kadarı ile Dex modunda da klavye mause desteklemiyor.
Fiyatları ilk çıktığında fazla abartılı idi. Sıfırı piyasada yok, ikinci el makul fiyatlara alınabilir. Şöyle düşünün Dex pad'in yanında verilen orijinal hızlı şarj adaptörünü tek almaya çalışsanız en az 150 TL...
Ya da özellikle denemek içinse muadil ürünler çok daha uyguna alınabilir.
-
bu cihazı Amozondan yaklaşık olarak 137 TL ye almıştım. Tabs7 plus cihazımda gayet iyi çalışıyor. Tavsiye ederim.
-
Tab S7 plus HDMI aracılığı ile Dex modu çalışıyor mu, çalışıyor ise verdiği max. çözünürlük nedir? Merak ettim yazar mısınız? -
Deneyimlerinle beni bilgilendirip ortamı yeşillendirdiğin için teşekkürler hocam.
Meskeğin nedir? Bende Bursa da tekstil firmasında elektrik personeli olarak çalışıyorum. -
dex mode çalışıyor. çözünürlükte tab s7 plus ile 2k çözünürlüge kullanabiliyorum diye biliyorum. görüntü gayet net ve keskin.
-
Oyun performansını test ettiniz mi? Emülatör gibi klavye mause yada oyun konsolu ile Pubg vb. gibi bir oyunu oynadığınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X