|
Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (25. sayfa)
-
-
Geçen yıl 120 liraya almıştım. 4k smart Tv var ama yine de her gün kullanıyorum dex stationı. Telefonda kablosuz dex özelliği de var ama çözünürlük düşük geliyor. Logitech k400+ klavye almıştım TV nin tarayısını kullanmak için ama açılan reklamlar yüzünden tarayıcı çok zor çalışıyor TV de. Dex station kesinlikle şahane bir alet benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir süre Tab S6 da kullandım dex Mode konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. HDmi kablo ile de dexpad ile de diğer type c bağlantıları ile de Dex Mode çalışmasında Hiçbir sorunla karşılaşmadım, muhtemelen hdmi bağladığınızda Dex Mode devreye girecek şekilde ayar yapmamış olabilirsiniz diye düşünüyorum
-
-
Sorun olmayacaktır, zira sadece bir video akışı oynatacak cihaz. Sadece Nvidia'nın uygulamasının Dex modunda ne kadar uyumlu çalışacağı önemli.
-
Dex Station'da ethernet ve HDMI görüntü aktarımı güç gerektirmeden çalışıyor mu, özellikle ethernet bağlantısı için güç gerekiyor mu acaba? -
Bende 65W Baseus GaN şarj cihazı var 30w porttan typec bağlantısı denediğimde açılmadı. 65w type c portu denedigimde Dex sorunsuz çalıştı butun6 portları aktif şekilde kullanabiliyorum. Ethernet portu aktif, strix flare klavye+g502 mouse ile güç sorunu yaşamadan kullanıyorum. Şunu belirtmem lazım kullanacağınız şarj adaptörü gerçekten güçlü olmalı..
Sorunuza cevap ise, kesinlikle güç vermelisiniz! Type c den güç vermediğiniz halde hiçbir port çalışmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TangoEchoKilo -- 21 Şubat 2021; 16:20:28 >
Bir ara Dex Pad kullandım geçenlerde sattım (işim masabaşı olsaydı kesinlikle satmazdım). Onda da öyleydi. HDMI neyse ama ethernet için güç şartı olmamalıydı diye düşünüyorum. -
Sorun şu ki strix flare klavye komple RGB ve g502 mouse da RGB aydınlatmalı, bunların da ekstra bir güç tüketimi oluyor. Bluetooth klavye+mouse kombo sette kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Denemek lazım...
Yan sanayi daha ucuz type-c to HDMI/USB/type-c (şarj için) adaptörler var. Harici güç gerektirmeden Dex modunu destekleyip 4K ekran yansıtma da yapıyor. USB'si 3.0, OTG destekli olup çoklayıcı ve USB ethernetide harici güç ihtiyacı olmadan çalıştırıyor. USB bir fanda ayarlayınca tamamdır, Dex pad veya station'ın yaptığı işi yapıyor. Orijinal aksesuarların farkı olması gerekirdi, en azından güç ihtiyacı için seçenek sunmalıydı.
Benim tek merak ettiğim etherneti güç ihtiyacı olmadan çalıştırıyor mu, müsait olduğunuzda bunu test ederseniz sevinirim. -
Dediğiniz mümkün, aşağıdaki bir ürün kesin çözüm olur ama aşırı bir kablo karmaşası olur.
https://www.aliexpress.com/_ufa52V
Arkasında hub olan bir monitör bütün derdi alır götürür...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TangoEchoKilo -- 22 Şubat 2021; 17:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha önce bulunan sürümü güncellemek istediğimde lütfen kabloyu çıkartın diye uyarı verdi, daha sonra silip en güncel sürümü indirdim ancak yükleme yaparken yine kabloyu çıkartın uyarısı alıyorum. Kablo takılı veya takılı değilken de aynı şekilde hata verip kurulum yapıyor. Nasıl çözebilirim sorunu?
Edit:Güvenli modda deneyince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem -- 22 Şubat 2021; 22:20:45 > -
Acil yadım edin s8 telefonumu dex bağladım görüntü geldi klavye mouse bağladım fakat klavye mouse ekranda değil telefonda kullanılıyor -
Dex bağlantısını Dex station veya Dex pad ile yaptığınızı varsayarak yazıyorum. Klavye mouse alıcısını (veya USB kablosunu) Dex station/pad' deki OTG özellikli USB girişlerine takacaksınız ve Dex modunda ekranda ayarlardan fiziksel klavye seçeneğini seçeceksiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Mart 2021; 0:44:4 > -
https://www.youtube.com/watch?v=1FFg7kU8Fj0&feature=youtu.be
Arkadaşlar Dex Station üzerinden geforcenow , Google Stadia ve xcloud oynadım ilk videomu YouTube 'da yayınladım beğenirseniz sevinirim.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssariaydin -- 11 Ağustos 2021; 0:40:26 > -
Ne kadar.nasıl alabilirim
@ssariaydin cihazınız halâ satılık ise forumdaş ile ilgilenirmisiniz.quote:
Orijinalden alıntı: alitumayNe kadar.nasıl alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı akşamlar
dex yazılımı ile telefonumu tv ye aktariyorum . mause ve klavye calisiyor fakat mause çok sıkıntılı baya yakından kullanmaliyim 1 mt uzaklaşsam çalışmıyor. var mıdir bir çözümü.
tek mause da taktim ayni klavye mause tek ola küçük klavyede taktim ayni klavye mause set olan daha basarili ama yinede uzaklasamiyorum.
eex standim yok type c dönüştürücü kullaniyorum telefon samsung s9+
Benzer durumu bende yaşamıştım; TV, soundbar, subwoofer gibi bir arada olan elektronik eşyaların yoğun kablosuz frekansından kaynaklandığını düşünmüştüm. Çok sık kullanmadığım için üzerine düşmedim ama USB uzatma kablosu ile mause alıcısını biraz daha ortalık bir yere konumlandırmak çözüm olur gibime geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X