Gamepass üzerindeki oyunları oynuyorsun . Bulunduğun konuma ve internetine bağlı nasıl hizmet alacağın, ben Ankaradayım 55 ms ile oynadım çoğu oyun 60 fps . Yoğun İnternet kullanılan saatlerde piksellesme veya input lag yaşanabilir bunun dışında hikayeli oyunları çok rahat oynarsın. |
Samsung Dex Kullanıcılar Külübü(Dex Nedir,Ne İşe Yarar) (42. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonSadrazamGamepass üzerindeki oyunları oynuyorsun . Bulunduğun konuma ve internetine bağlı nasıl hizmet alacağın, ben Ankaradayım 55 ms ile oynadım çoğu oyun 60 fps . Yoğun İnternet kullanılan saatlerde piksellesme veya input lag yaşanabilir bunun dışında hikayeli oyunları çok rahat oynarsın.
aynen güzelmiş dün inceledim biraz, yalnız cloud gaming türkiyede yok vpn le girmek lazım
-
Betterxcloud uygulaması kullanırsan vpn gerek.kalmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonSadrazamBetterxcloud uygulaması kullanırsan vpn gerek.kalmiyor.
o zaman better x cloud indiriyoruz game pass üyelik alıyoruz, better x cloudda login yapıp oyunlara dalıyoruz güzelmiş teşekkür ettim bilgi için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 1 Ekim 2024; 16:10:31 > -
Merhabalar severek samsung dex kullanıyorum birkaç sorum bulunuyor önelikle
1. Soru Samsung dex ile en fazla kaç hz görüntü alabilirim ?
2. Soru Ugreen typce hub kullanıyorum 4k60 hz pd desteği var yani aynı zamanda telefon şarj edebiliyorum kabloyu bağlayınca sorun yok ama çekince monitörün ekranı gidip geliyor normal midir?
Teşekkürler
Not s23 ultra kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerhanDnDr -- 29 Ekim 2024; 0:51:20 > -
Samsung M7 43' akıllı monitör siparişi verdim. 4K destekli, Dex için alacağım en yüksek çözünürlük ne olur? 2K alsam yeterli benim için. -
60hz diye biliyorum dex aktarımı
-
-
Gelsin bakalım. Geri dönüş yapacağım. Dex için almadım aslında da. 4K verirse güzel olur. Kullanışlılik açısından. Gecikme olursa masaüstü deneyimi oluşmaz. Video tüketmek için daha iyi alternatiflerim var ama kendisi doğrudan desteklerse eğer daimi kullanım yapabilirim. Gerçi tab s9 un ekranını beğeniyorum dinamik oled, yine de alternatif olarak kullanım açısından tercih ediyorum. -
Tizen sistemli akıllı monitördü sanırım. Bir ara bende araştırmıştım. Stremio veya Kodi yüklenebiliyorsa güzel tavsiyelerim olabilir. -
@Silkolet'de olması lazım aynısı. Geforce now, youtube ve ip TV Uygulamaları var. Alabildiğim en fiyat performans monitör gibi görünüyor. Tizen var evet. -
65w type c bağlantı portu ile direkt bağlanıyor. 1440P veriyor ekran.
-
Sevindim, güle güle kullanın...
@Muhalif09 rumuzlu forumdaş bir arkadaşımız sayfasında kendi emeği ile hazırladığı, ücretsiz Türk uydu yayınlarını içeren playlistler paylaşmıştır. Monitöre kurulabilen herhangi bir iptv uygulamasına ekleyerek ürünü TV'ye çevirebilirsin 😉. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 30 Ekim 2024; 13:32:17 > -
Hocam Televizyon oldu. Çok teşekkür ederim. -
Selamlar, kablosuz dex'i deneyebildiniz mi ? onda max kaç oluyor ?
-
Kablosuzda şaşmaz FHD'dir. Gün içindeki yazışmalarımızdan sonra hafızam canlandı Dex modu type-c bağlantılarında HDMI'a göre daha yüksek çözünürlük veriyordu. Çok bilgi sahibi olmamakla birlikte Samsung type-c DisplayPort'a daha uyumlu. @aschil üstad denesin, HDMI adaptörü ile aynı çözünürlüğü alamayacağına eminim... -
Şimdi denedim. Otomatik FHD veriyor ve değişim yapılamıyor kablosuz ile. -
Gene 1080p de iş görür. Dex modu yada samsunglarda s serilerinde dp alt modu da var. Aslında samsung çok uzun süredir type-c portunun hızına da ellemiyor. Aslında usb 4'e geçmesi lazım artık. Dex'i dahada geliştirip önceden yarım bıraktığı samsung dex on linux'i geri hortlatması da lazım. Yoksa bu cep telefonların işlem gücünün kullanamadıktan sonra pek bir anlamı da kalmıyor bir noktadan sonra.
@aschil Gene iyi ya ben daha kötü sanıyordum. Peki bu kablosuz dexte illa ki evde bir ağ'a bağlantılı olması mı lazım ? yoksa o kendisi mi cihaz üstünden haberleşiyor acaba ? çünkü evdeki ağdan faydalanıyorsa 2.4 ghz işte 5 ghz 6 veya 7 ghz falan baya farkeder hız olarak.
-
Evet, ev ağından aktarıyor. -
Dex kasıtlı olarak geliştirilmiyor bunun başka bir açıklaması yok.
Yoksa donanım olarak cihazlar 3 nesildir yeterli seviyeyi çoktan geçti bile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X