Samsung DIGIMAX S 600 aldım bugün benq alacaktım dolar fırladı bende teknosaya gidip makineyi son bir kez inceledim fiyatı 419 ytl 10 taksit bilgisayara orada bulnan makinelerin fotolarını koymuşlar iyi bir çalışma yapmışlar baktım inceledim resimleri en iyiler arasında Samsung DIGIMAX S 600 de vardı bence. aynı yerin fotolarını çekmişler bende aldım bir kaç foto çektim resimleri auto modda çektim fazla ayar bilmediğim için video da çektim kalite iyi. iyice öğrendikçe daha iyi sonuç alırım heralde
bu çektiğim resim yalnız ufalttım büyük diye almadı;
hayırlı olsun güle güle kullanın. Makineniz S500 le 6mp olması dışında tamamen aynı S500 başlığından faydalanabilirsiniz. Makine hakkında bilmeniz gereken tüm ayarlar türkçe kitapçığında da var . Eğer bu kitapçığı 1 kaç saatinizi ayırıp tam olarak ve makineyle birlikte deneyerek okursanız makineye tam bir hakimiyet sağlar çok daha etkin kullanabilirsiniz.
iyi yapmışsın demiycem o paraya sony s600 alabilirdin
bende dun 350 ytl + 1 gb sd bellek hediyeli aldım teknosadan. cok memlunum 20 dakkada kitapcıgı bitirdim simdi makinanın her ayrıntısını biliyorum cok gusel makina.