Şimdi Ara

samsung digimax v 5 mi s500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung digimax v5 ile s500 modeli arasında kaldım. Bu ürünlerin hangisi diğerine göre daha iyi tercih olabilir?

• v5'in artıları:
    schnieder lens...
    5 cm süper makro...
    full manuel ayarlar (manuel ayarlarda foto çekmek çok zevkli :)
    manuel fokus...
    hem lityum batarya hem de şarjlı pil kullanabilmesi
    mükemmel fiyat (hepsiburada'da kampanya 5 gün sonra bitiyor...)
    eksileri:
    1.5"'lik LCD...
    gece modunda sabitlemeden çekip yapmak zor.
    (auto modda böyle bir olay yok..)

aslında buna kendin karar vermelisin... s500 ve v5 topic'lerini baştan sona incele derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 15 Nisan 2006; 15:01:09 >
  • Keşke verebilsem bildiğim kadarıyla v5 2004 yılında çıkmış s500 ise yeni. Arasında teknolojik fark var mı yok mu bilemiyorum. s500 ün ekranı büyük ondan başkada bir artısı yok gibi. Manuel ayar özelliği v5 te var. off of içinden çıkamayacağım galiba
  • evet s500 yeni..
    teknolojik olarak fazla fark olduğunu sanmıyorum...
    ama v5'i samsung halen üretiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdalkiran

Keşke verebilsem bildiğim kadarıyla v5 2004 yılında çıkmış s500 ise yeni. Arasında teknolojik fark var mı yok mu bilemiyorum. s500 ün ekranı büyük ondan başkada bir artısı yok gibi. Manuel ayar özelliği v5 te var. off of içinden çıkamayacağım galiba

eğer manuel ayarlari onemsemezsen s500 al derim
    en azından çok daha yeni bir makine.. lcd ekrani, inceliği ve de şıklıgı ile bence çok güzel bir makine..
    aralarinda aman aman bir resim kalitesi farkı oldugunu da dusunmuyorum artık son karar senin
  • ben aralarinda aman aman degil....AMaannn Yarabbbiii denilebilecek bir fark görüyorum arkadaslar...

sizi bilmem ama tabir sudur : V5 uzmanin isi....S500 ise iste herkesin eline alip bas cek yapabilecegi bir makine.....

eger zamanla yeni yeni seyler cekebileyim,zoom ve makro modda bir seyler cikarayim diyorsaniz kesinlikle v5 hatta soru mu bu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

ben aralarinda aman aman degil....AMaannn Yarabbbiii denilebilecek bir fark görüyorum arkadaslar...

sizi bilmem ama tabir sudur : V5 uzmanin isi....S500 ise iste herkesin eline alip bas cek yapabilecegi bir makine.....

eger zamanla yeni yeni seyler cekebileyim,zoom ve makro modda bir seyler cikarayim diyorsaniz kesinlikle v5 hatta soru mu bu ???

çok güzel açıklamışsın sezai: +1

ben de çektikçe öğreniyorum şu meretin özelliklerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 15 Nisan 2006; 16:02:32 >

• Bir arkadaşa v5 diğer arkadaşada s500 sipariş ettik. Pazartesi salı elimize geçer. Şu kampanya bitmeden onları bir karşılaştıracağım. Bakalım. S500 de ekran büyük olduğundan pil durumu beni korkutuyor...
  • Kararsızlıktan sonra her ikisinide 1 saat kadar inceleme fırsatım oldu sonunda v5 e karar verdim ve sipariş ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdalkiran

Kararsızlıktan sonra her ikisinide 1 saat kadar inceleme fırsatım oldu sonunda v5 e karar verdim ve sipariş ettim

arkadaşım siparişi HEPSİBURADA.COM'dan mı yaptın? Ne zaman yaptın? Ben SAMSUNG DIGIMAX V5 SAVAŞI (Hepsiburada'ya karşı) diye bir konu açtım ve durumumu anlattım. Sen de böyle mağdur olmayasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 17 Nisan 2006; 22:10:20 >
  • samsung v 5 kampanyası neerede
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevzat37

samsung v 5 kampanyası neerede

sen yenisin belli... Kampanyahttp://www.hepsiburada.com da idi. Ama bitti... Yakalayamadın!

İstersen SAMSUNG DIGIMAX V5 ÖRNEK FOTOLAR **KAMPANYA BİTTİ** adlı konuya bak... neler yazılmış, nasıl resim çekiyormuş diye...

nadir en arkadaşımız bas bas bağırdı kampanya bitiyor diye ama farketmedin herhalde...

Neyse artık başka bir kampanya yapılınca bakarsın

Şu sıralar aynı yerde SONY DSC-S600 kampnayası var ilgilenirsen... Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 20 Nisan 2006; 15:22:29 >

• bence dsc-s600 yerine yeni kampanya casio z120 çok çok iyi...
    bu paraya kesinlikle son değil casio alınır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

bence dsc-s600 yerine yeni kampanya casio z120 çok çok iyi...
    bu paraya kesinlikle son değil casio alınır...

Casio Z120'yi görünce inceledim de, gerçekten de Casio Z120 modelinin özellikleri SONY DSC-S600'den daha iyi gibi gözüküyor

377 YTL verilecekse makinaya ona verilmeli... Önceki tavsiyemi değiştiriyorum... nadir en e de teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 20 Nisan 2006; 18:20:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

bence dsc-s600 yerine yeni kampanya casio z120 çok çok iyi...
    bu paraya kesinlikle sony değil casio alınır...

Casio Z120'yi görünce inceledim de, gerçekten de Casio Z120 modelinin özellikleri SONY DSC-S600'den daha iyi gibi gözüküyor

377 YTL verilecekse makinaya ona verilmeli... Önceki tavsiyemi değiştiriyorum... nadir en e de teşekkürler...

eywallah xenox... bu arada v5'in salıya kaldı demek... beklemek zor geliyordur sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.