Bildirim
Samsung DLP almak istiyorum yardım ltf
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DLP ciler nerde? biri yardım etsin lütfen...
Marmaris Samsung bayisinde SP-50L6H 4608 ytl bu fiyatın altında alabileceğim bir yer varmıdır? en kısa zamanda yardım ederseniz sevinirim.. -
dostum 46 yada 50l6 samsungta cok az kaldı daha uygun fıata teknosalarda var sehpalı fıatı nakıt 2999ytl oralara bakmanı onerırım -
arkadaş marmarislimisin? bende marmarisliyim ve oradaki mağazadan alabilirsin bence daha ucuzda alamazsın çünkü tüm samsunglar turkiyenin her yerinde aynı fiyattadır bu değişmez! teknosalardaki model aynı model değil bu arada ayrıca seçtiğin ürün çok güzel bir ürün eğer daha küçük ekran bir ürün istersen SP-43Q5HLSt modeli 2400 ytl 12 taksit aynı yerden alabilirsin -
cevaplarınız için teşekkürler beyler 2400ytl olana bi bakıcam bana gayet uygun gibi geldi inşallah ellerinde vardır -
dostum SP-43Q5HL modeli CRT Projeksiyon muş DLP değilmiş :(
bu arada ebay.com da 1800 ytl ye sp-50l6h buldum sıfır amerikadan göndericek adam sizce bi sorun olurmu? yani voltaj falan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 12 Eylül 2006; 10:42:18 > -
43q5 modelini samsungta çalışan birini dlp diye tavsiye etmesi ilginç ve düşündürücü... -
amerikadan gelecek olan dev ekran tv nin kargosuda 1500-2000lira tutar heralde, ayrıca 1100volt da çalışır ama dönüştürücüler var sorun olmaz, sen kargo işini araştır sonra burda yıkıma uğrama. ayrıca gümrükte takılma potansiyelide yüksek bi ürün muhtemelen %10 da gümrüük ödetirlr sana,
gümrük işlerinden anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana ancak benim forumda okuduklarımıdan edindiğim izlenim gümrükte sorun yaşarsın. astarı yüzünden pahalıya gelir bu cihazın -
aslında doğru söylüyosun... türkiyede neden bu kadar pahalı anlamadım gitti avrupa ve amerika fiyatları aynı ama türkiyede uçmuş fiyatlar -
pardonda ben o tv dlp demedim bu konuda özür!
ABD den al lakin kargoya cok dikkat et kargoda olacak hasardan adamlar mesul olmazlar bunu unutma vwe ürün garantisiz olacağından gider ayak daha masraflı olmasın -
Hocam DLP'lerin ampüllerinin çabuk bittiğini okumuştum bir yerde. Haberin olsun. -
Sony 3LCD almaya karar verdim arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Amerikadan buraya kargo ücreti 1300$ mış ya bu beni aşar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X