Şimdi Ara

SAMSUNG DV363 ve Firiwire kartı (PCI 1394) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde samsung DV363 digital bir kamera var. Makinanın hafıza kartına kayıt katitesini sevmediğim için kaset kullanarak çekim yapıyorum. Bu kasetleri bilgisayara aktarmak için Firiwire kartı (PCI 1394) kartı aldım. Fakat bilgisayarın kartı tanımasına rağmen kamerayla bir bağlantı kuramaıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• ara kablosuda aldınmı, dv çıkışını kullan kameranın
    kamerayı kaset ve player moduna getir bağlantını yap sürücüleri tekrar yükle
    pegasus kart aldım kamera sürücüleri yükledim xp otomatik kamerayı görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilWarez -- 24 Temmuz 2006; 5:53:50 >
  • Ara kablosu var. Makinanın DV çıkışı ile bağlıyorum karta ama bilgisayar görmüyor. Kullandığım kartta problem olabilir diye düşünüyorum artık. Bende TV kartı ile bağladım aleti. DVD-Pal 720x576 6000 ile kasetleri kaydediyorum. Görüntü kalitesi tatminkar ama benim merak ettiğim eğer kullandıysanız DV ile kayıt kaliteniz nasıl?
  • bende d363 model kamerayı biki ay kullandıktan sonra bilgisayar firewire ve usbden görmemeye başlamıştı aldığım yere Teknosaya götürdüğümde onlarda uğraştılar ama olmadı şimdi servise gönderdim bir hafta olmak üzere bugün sordum henüz bir haber yokmuş genel bir arıza olabilir aklınızda olsun. Görüntü kalitesine gelince; firewire kart ile kayıpsız aktarıyordu lcdde gördüğün gibi yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 Desteği için PCI kart
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.