Şimdi Ara

***samsung e200*** bu telefon alınırmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• öyle bir soru sormuşsun ki ne desek bilmem...
    neye göre alınırmı sen nasıl bir beklenti içerisindesin senin için önemli olan bir kriter varmı özellik veya fiyatta bunları söylesen daha kolay cevap alabilirsin...
    ben kendi fikrimi söyleyeyim sana, ince ve kibar bir tel olsun, normal foto çeksin istediğim zaman mp3 radyo dinleyebileyim bluetootu interneti v.s. olsun kullanımı kolay olsun vede fiyatıda biraz makul olsun dersen bu tel ideal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Haziran 2007; 20:37:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

öyle bir soru sormuşsun ki ne desek bilmem...
    neye göre alınırmı sen nasıl bir beklenti içerisindesin senin için önemli olan bir kriter varmı özellik veya fiyatta bunları söylesen daha kolay cevap alabilirsin...
    ben kendi fikrimi söyleyeyim sana, ince ve kibar bir tel olsun, normal foto çeksin istediğim zaman mp3 radyo dinleyebileyim bluetootu interneti v.s. olsun kullanımı kolay olsun vede fiyatıda biraz makul olsun dersen bu tel ideal...

eet aynen bunları bekliyorum. telefon çok hoşuma gitti yeni de çıkmış pek kullanan yoktur.
    şarjı kaç gün gider. kullanışlı mı gibi soruları sormak için erken herhalde.

• bence alma alıcaksan d900 al bi kere al rahat et bak keyfine
  • fiyatına göre özellikleri cok uygun gözüküyo alınır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.