Şimdi Ara

Samsung E2220NW 22'' Geniş Ekran LCD Monitör..Bu Monitörü Almak İStiyorum..Sizne NAsıl İlgilenirseni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung E2220NW 22'' Geniş Ekran LCD Arkadaşlar Ben Samsungun Bu Monitörünü Almaktan Yanayım..Samsungun Bu Modelini Kullananız Varsa Bu Monitörle İlgili Bİşiler Yazarsa.. Mesela Hepsi Güzel Ama ÇÖzünürlük Az Geldi Bana 1680*1050 Çözünürlük Düşük Bence Ama Gene Kullanan Varsa Buraya Yazarsa Sevinirm..Ve Ben Photoshop La Programlamayla Web Sitesiyle Uğraşcam İçin Büyük İnçli Bir Monitör İstiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iatalay19 -- 10 Aralık 2010; 19:23:57 >

• Çözünürlük 1685X1050
    Sinyal girişi analog
    Fiyatı 286 lira

Açıkçası ben bu monitörü almam.
  • Peki Neden Çözünürlükten Olabilir...Tamam Dopru Ama ...VGA Olmasından Almıcanızı Zannetmiyorum....Neden Yane..??
  • Birincisi 1080p film izlemek istediğim için fullhd çözünürlüğe sahip bir monitör bakardım,ayrıca 1920x1080p çözünürlükte dvi veya hdmi bağlantı daha iyi görüntü sunduğundan bu bağlantılara sahip monitör alırdım.Kaldı ki senin istediğin monitörün fiyatı da az değil.İkinci elde tertemiz fullhd monitörler 300 liraya bulunabiliyor.
  • 1.si Ben Lg 22" Bir Monitör Buldum..1920*1080 hdmı,fullhd Hemde 280TL AMa Bana Lg Yi Tavsiye Etmediler..Bende Ondan Samsunga Döndüm...
    2.side Ben Bu Monitörü oyun İçin Almıcam Ve Fİlm İzlemek İçinde Almıcam Photoshop PRogramını Programlamayı,WEb tasarımını Yapmak İÇin ALıcam...Lütfen Monitörü Kullanan Varsa Konuya Mesaj Atsın...
  • P2250 almanı tavsiye edrim
  • Fakat Model P2250 Değil E2220NW Karıştırdınız Galiba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işte arkadaş E2220NW yerine P2250 almanı önermiş
  • Bunu Kullanan Yokmu Hiç Ya Sizin Söledikleriniz p2250 Mesela Çok Uçuk Fiyat Çünkü 2ms..Bu Monitörü ayrıntılı bilgi Bilen Yazsın Nasıl Ben Photoshop Çalışcam Bunun Üzerinde PRogramlama Çalışcam O Yüzden Yada LG Tavsiye Edermisiniz...
  • Bende almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.