Bildirim
SAMSUNG E250
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence alma görüntü olarak şık bir telefon ama özellikleri çok kötü ilk başta ekran kalitesi çok kötü babamda kendine aldı sonra 2 hafta sonra sattı ben tavsiye etmem zaten oyun program yüklemek sütün samsunglarda işgence bence bütün samsunglardan uzak dur aynı fiyata motorola e2 lg kg290 gibi telefonlar var bence onlara bir göz at -
Sağol arkadaşım uyardığın için zaten pekte almak istemiyodum bana çözünürlüğü ekran ve kamera iyi olan en az 2 mp hangi telefonu tavsiye edersin 200-300 ytl geçmeyecek yani çektiğim resim veya kamera görüntüsü bilgisayara attığım zaman çok net olacak bir telefon istiyorum veya sıfırı pahalı olan kaliteli telefonda tavsiye edersin 2.elini düşürür alırım seside çok gür olacak çokmu şey istedim neeee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 25 Aralık 2007; 23:56:26 > -
Sıfır Sony ericsson w810(2 mp) ikinci el Sony ericsson K790(3.2mp) al derim. iki telefonunda çektiği fotoğrafları beğeneceğinden eminim. K790 ın çektiği fotoları beğenmezsen tüm kameralı cep telefonlarını köküne kibrit suyu dökelim birlikte. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
Sıfır Sony ericsson w810(2 mp) ikinci el Sony ericsson K790(3.2mp) al derim. iki telefonunda çektiği fotoğrafları beğeneceğinden eminim. K790 ın çektiği fotoları beğenmezsen tüm kameralı cep telefonlarını köküne kibrit suyu dökelim birlikte.
kardeş sağolasın kamera görüntüsüde çok netmi seside gürmü -
Sony ericsson K790 kardeş bu telefonun 2.eli tahminen ne kadardır -
K790 ımı sordun. öle farz edip cevaplıyorum. fotoğrafı çok net çok güzel. fotoğraf konusunda en fanatik nokia cıları bile dize getirdi. sesi de yani çok gür değil de yani azımsanmayacak kadar da çok ses veriyo. yani orta halli. şimdi k790 ile ilgili linki verim ordaki arkadaslardan daha fazla bilgialabilirsin. belki telefonununu satmak isteyen bile vardır
Sadece son sayfada takılma ondan önceki birkac sayfayada takıl çektiği fotolarada bakarsın.
http://forum.donanimhaber.com/m_6727064/mpage_370/key_/tm.htm
-
quote:
Orjinalden alıntı: dagdeviren_58
Sony ericsson K790 kardeş bu telefonun 2.eli tahminen ne kadardır
300-350 arasında bulursun diye düşünüyorum. -
Arkadaşlar k790 ve k790i diye modeller var sitelerde ikiside aynımı yoksa sadece yazılışlarındamı fark var bu modeller farklı telefonlarmı -
Ama bu telefonları ikiside iyi video çekmiyor. fotolarda basarılılar amma videoları kötü. bu fiyata iyi video çeken tel bulursun ama oda fotoğraf kötü. fotoğrafmı video mu kararını vermişsin heralde. bence fotoğraf çok daha ön planda günlük video mu çekeceksin sanki. ama sık sık foto çekersin onun için içinde bi kusku olmasın -
quote:
Arkadaşlar k790 ve k790i diye modeller var sitelerde ikiside aynımı yoksa sadece yazılışlarındamı fark var bu modeller farklı telefonlarmı
aynı aynı. ''i'' avrupada satılan modeller için belki baska yerlerde satılan larda da 'i' vardır. mesela çinde satılan modellerinde ''c'' var. deiğişik coğrafyalarda değişik harfler alıyor. baska bir şey değil. -
Çok sağolun arkadaşlar büyük ihtimal temiz k790 bulup alacam inşALLAH şöyle 300 ytl civarı bulurum -
quote:
Çok sağolun arkadaşlar büyük ihtimal temiz k790 bulup alacam inşALLAH şöyle 300 ytl civarı bulurum
Önemli değil -
Sony Ericsson W900i arkadaşlar sizce bu telefon nasıl görüntülü konuşma özelliğide varmış 3g yani bi cvp verin lütfen
Ya şu sony ericcson k790 tipi çok basit gibi geldi bana pek tip yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 26 Aralık 2007; 1:48:31 > -
k790 buldum 2.el ama hiç kullanılmamış 4 aylık çizik bile yok 315 ytl sizce nasıl -
Almayı ben de düşünüyorum ama hala karara veremedim. -
quote:
Sony Ericsson W900i arkadaşlar sizce bu telefon nasıl görüntülü konuşma özelliğide varmış 3g yani bi cvp verin lütfen
Ya şu sony ericcson k790 tipi çok basit gibi geldi bana pek tip yok gibi
Sony Ericsson W900i;
- 2.2 inç 240x320 piksel ekran
- 3G desteği
- 470 MB dahili bellek
- 2.0 MP kamera, autofocus, macro modu
- 320x240@30 FPS, 3GP formatında video kaydı
- Nvidia Goforce 4800 grafik çipi
gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak telefonun ebatları bir hayli büyük. -
arkadaşlar bi topicte daha sordum buradada sorayım samsung er250 ne kadar acaba şu anda teknosadan almak mantıklımıdır yarım saat içinde almaya çıkacağım izmirde oturuyorum cevap yazarsanız sevinirim saygılar -
ben bu telefonu görüntüsünü beğendim ama şarjı iyi değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X