Şimdi Ara

Samsung E250- Cağrı Blocklama - YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung E250 telefonuna sahibim. Bu telefonun istemedigimiz numaralari blocklama, aradıgında kapali gosterme gibi bir ozelligi var mi? yoksa bunu indirebilecegim bir program var mı?

cok acil yardım istiyorum!!

tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozlemozlemozlem -- 3 Haziran 2007; 16:41:19 >

• bu arada arkadaslar... arandıgında mesgule veriyor onu biliyorum istemedigin numarayi. fakat ben mesgule versin degil, KAPALI olarak gostersin istiyorum. Boyle bir program ariyorum :(

YARDIMMM :(
  • malesef öyle bir pro yok
  • Bosuna arama yok oyle bir program olmasıda imkansız gibi bi şey ancak operatorler yaparsa yapar..
  • arkadaşım arayan kişileri engelleyebiliyorsun.şöyleki rehberdeki kayıtlı kişilerden herhangi birini engellediğinde o kişi seni arayamıyor.meşgul sesi duyuyor sürekli.tekrar blokunu açtığında ise seni arayabiliyor.aynı şekilde mesajı da engelliyebiliyorsun diye biliyorum.hem eşim hem amcam kullanıyo bu telefondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozlemozlemozlem

Arkadaslar

Samsung E250 telefonuna sahibim. Bu telefonun istemedigimiz numaralari blocklama, aradıgında kapali gosterme gibi bir ozelligi var mi? yoksa bunu indirebilecegim bir program var mı?

cok acil yardım istiyorum!!

tesekkürler

böyle bir özellik yok kapalı gibi gösteremez
  • peki arkadaşlar bu aramayı meşgule verme nasıl oluyor? e890 kullanıyorum bunda da var mı o özellik? kurcaladım ama bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.