Bildirim
Samsung E250 ekran BemBeyaz oldu Yardım Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Exodus-79
arkadslar herkese selam samsung e250 telefonum yere dusurdum ama o kadar kırılacak sekılde degıl.telı elıme aldıgımda ekran bembeyaz oldu nasıl duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyorum herkese sımdıden tskler
EKRAN SOKETİNDE SORUN OLMUŞ SERVİSE VERMENİ ÖNERİRİM -
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
arkadslar herkese selam samsung e250 telefonum yere dusurdum ama o kadar kırılacak sekılde degıl.telı elıme aldıgımda ekran bembeyaz oldu nasıl duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyorum herkese sımdıden tskler
EKRAN SOKETİNDE SORUN OLMUŞ SERVİSE VERMENİ ÖNERİRİM
oncelıkle ılgın ıcın tskler ama servıse gondermeden yapamazmıyız -
telefonun içini açıp kendinde yapabilirsin ama kesinlikle bunu önermem çünkü hem yapamama şansın var hemde telefona zarar verirsin hemde garantiden çıkabilir telefon
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
EKRAN SOKETİNDE SORUN OLMUŞ SERVİSE VERMENİ ÖNERİRİM
oncelıkle ılgın ıcın tskler ama servıse gondermeden yapamazmıyız
-
Biran önce servise götür -
garantısı bıttı zaten servısle hıc ugrasmak ıstemıyorum o yuzden kendım yapmak ıstıyorum nasıl olacak acıklarmıısn dostum -
bence soket ten çok film arızası gibi geldi ,kendin yapamayabilirsin belki -
kardesler nasıl yapılır ?? -
film alıcaksın bitane,telefonun içini açacaksın daha sonra soketli yerlerinden eski filmini çıkartıp ,aynı çıkarttığın şekil yeni film i takıcaksın ama dikkatli ol çok hassasdır yapayım derken başka yerlere zarar verme özellikle cihazı açarken çok dikkat edin ,arkadaki vidaları açtıktan sonra ilk önce board ın üstündeki filmi çıkart daha sonra ekranın arkasındakini tak ,film çıkartırken soketler tırnaklıdır oralara çok dikkat et çok hassas bölgelerdir kolay gelsin -
quote:
kardesler nasıl yapılır ??
yapabileceğini sanmıorum okadar kolay değil -
quote:
Orjinalden alıntı: therebeder
bence soket ten çok film arızası gibi geldi ,kendin yapamayabilirsin belki
evet arkadasım film kablosu bozulmustur veya zarar görmüstür... bir telefon tamircisinde yaptrabilirsin. yaklasık 20 ytl ye mal olur sana kolay gelsin -
quote:
kardesler nasıl yapılır ??
O kdr kolay değil yapmak -
youtube telefon modelini+ disassembly yaz seyret yaparsın hiçte zor tarafı yok. sadece bir ekran filmi temin etmen gerekiyor.ayrıca küçük vidaları açan bir tornavida setin olması lazım. -
Tamırcıye ver 20 bılemedın 30 lıraya tamamdır fılmden kaynaklıdır cok buyuk ıhtımal zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung ses yükseltme kodu
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- kendi kendini arama kodu
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- s24 plus özellikleri
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung a15 fiyat
- samsung galaxy s serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X