Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşlar aşağıdaki linkte SAMSUNG E250 de yazı-kitap okumayı anlattım. (Kendi yazdığınız yazılar bile) Belki ihtiyacı olan vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_16907726/tm.htm

çok güzel hazırlamışsın eline sağlık bir çok kişinin işine yarayacak çok sağ ol ilk sayfaya ekleyeceğim

Rica ederim. Benim çok aradığım bir özellikti ve sonunda buldum. Benim gibi ihtiyacı olanlara da yardımcı olsun diye anlattım.

Umarım işinizi görür.

• slm arklar ya ben tele card reader aracılıgıyla resima ttım wallpaper ve bunların arasında netteki forumlardan e250 wallpaperladı indirdiğim resimler dahil hiçb iri görünmüyor tele sd yi tkaınca ne yapabiliirm acele cvp şimdidn teşkkr
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiven42

slm arklar ya ben tele card reader aracılıgıyla resima ttım wallpaper ve bunların arasında netteki forumlardan e250 wallpaperladı indirdiğim resimler dahil hiçb iri görünmüyor tele sd yi tkaınca ne yapabiliirm acele cvp şimdidn teşkkr

Wallpaperların 160x128pix boyutunda olduğundan emin ol, ardından bu wallpaperları hafıza kartının Image klasörüne at. Daha olmadı telefonun Dosyalarım menüsünden 6. sıradaki Bellek kartı seçeneğini seçersen karttaki bütün klasörleri görmen lazım.

Dediğiim gibi sen ilk önce Menü > Dosyalarım > Bellek kartı seçeneklerini dene görmen lazım.

• hönk hepsini 160x128 e mi ayarlamam lazım:S ciddi misiniz:S ölese çok büyük pişmanlık yaşıyacam telefon hakkında :'( başka türlü olmuıyor arkşım ya ya ben böle telin dahah4 gün oldu ya önceki aptal siemensim de bile istediğim büyüklüte resmi atabiliyordum kızılötesiyle yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiven42

hönk hepsini 160x128 e mi ayarlamam lazım:S ciddi misiniz:S ölese çok büyük pişmanlık yaşıyacam telefon hakkında :'( başka türlü olmuıyor arkşım ya ya ben böle telin dahah4 gün oldu ya önceki aptal siemensim de bile istediğim büyüklüte resmi atabiliyordum kızılötesiyle yaaa

Yok yanlış anlamışsınız..pardon anlatamadıysam.

Siz wallpaper yapmak istiyorum demişsiniz ya ben o yüzden dedim 160x128 olsun diye. Çünkü E250 nin ekranına oturan çözünürlülük bu wallpaper için. Yoksa normal bir fotoğraf atacaksanız 640x480pix boyutuna kadar destekliyor. Ancak 640x480pix den büyük fotoğrafları görüyor ama bakamıyorsunuz. Eğer telefonunuzda fotoğrafların var olduğunu görüyor ama fotoğraflara bakamıyorsanız, sorun fotoğrafların 640x480pix boyutundan büyük olduğudur.

Ama dosyalardan Bellek kartına girdiğiniz halde kartın hiçbir yerinde hiçbir klasöründe göremiyorsanız fotoğraflarınızı, yapabileceğim birşey yok demektir. Çünkü ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Fotoğraflarım ya da videolarım desteklenmeyem bir formatta dahi olsa telefonumun kartında görünür ama açılamaz. Sizin sorununuz daha farklı eğer hiç varlıklarını göremiyorsanız.

Ya da ilkönce dediğim gibi fotoğraflarınız telde varlıkları görünüyor ama açılmıyorsa, kesin büyük boyuttadır. Yapmanız gereken fotoğrafları 640x480 boyutuna düşürmek. Bunu için de eğer bir program kullanmıyorsanız size tavsiyem, ücretsiz ve çok kullanışlı olan PhotoFiltre programını kullanmanızdır. Fotoğrafları programın üstüne sürükledikten sonra Ctrl+H tuşu ile yeniden boyutlandırma seçeneğine gelirsiniz. Burada büyük olan değeri silip yerine 640 yazarsanız küçük olan otomatikman 480 olur tamam deyip Shift+Ctrl+S tuşlarına basarsanız fotoğrafınızın telefonunuza uygun boyutta bir kopyasını istediğiniz bir yere kaydedebilirsiniz.

Kolay gelsin.

• arkadaşlar telefonun kızak üstündeki tuş takımı çok hassas çok kolay çiziliyor parayı yanlışlıkla telefonla aynı cebe koymuşuz c tuşu hemen çizilmiş bu çiziklerin bir çözümü var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMsKN

E250 almayı düşünüyorum önerirmisiniz?

Arkadaşım öneririz, öneririz de sen istersen daha fazla soru sormadan (çünkü bu dahil, bütün soruların cevapları önceki sayfalarda mevcut) ilk sayfaları oku. Çok daha fazla bilgilenirsin. Çünkü bu surduğun ve sorulması muhtemel soruların hepsi soruldu ve cevaplandı. Bir zahmet daha fazla bilgilenmen adına önceki sayfaları okumanı öneriyorum.
  • öncelikle merhabalar. telefonu alalı 1 ay geçtikten sonra telefon takılmaya ve kendi kendine kapanmaya başladı. ilk başta çok konuştuğum ve mesaj çektiğim içindir düşündüm ama sanırım biçok kişide bu yaşanmış. bütün sayfaları okudum ve *2767*3855# gibi kodlarıda denedim ama bu sorun halen devam ediyor. servis dışında bunun bir çözümü olabilirmi. servise gönderince 1 ay gelmez. lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
  • e250 de kulaklığı takmadan, radyo sesini direk dışarı verebiliyor muyuz? Bende ancak kulaklığı taktıktan sonra menüden dışarı ses veriyor!
  • hiçbir telefonda kulaklığı takmadan radyo sesini dışarı veremezsin çünkü kulaklık anten görevi görüyor
  • radyo sesini dışa veriom o kodları yzıom sonra radyonun sesi çıkmıo
    quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

Orjinalden alıntı: tcan

yaw sizin verdiğiniz radyodan kayıt kodları radyodan kaydetmiyor. sadece ses kaydedici gibi çevre seslerini kaydediyor

zaten bizde öyle söyledik ortamdaki sesleride alıyor ortamın sessiz olması ve radyo sesini dışarıya vermelisin

• ses ve şarj sizin için önemliyse dikkat edilmesi gereken konular e250 kullanıcısıyım sonuç hüsran
  • Bu telefon nedenen hafif bi şeyde neden donuo.Müzik dinliodum dün bi baktım telefon donmuş ya
  • Arkadaşlar telefona bilgisayardan mp3 atmaya çalışıyorum telefona geliyor fakat desteklenmeyen içerik yazıyor. Normal bilgisayarda dinlediğimiz mp3 ler bunlar. acaba telefona atmak için başka bi formatamı dönüştürüyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Arkadaşlar telefona bilgisayardan mp3 atmaya çalışıyorum telefona geliyor fakat desteklenmeyen içerik yazıyor. Normal bilgisayarda dinlediğimiz mp3 ler bunlar. acaba telefona atmak için başka bi formatamı dönüştürüyoruz.

usb yi tak ayarlar usb ayarları depolama birimini seç direk hafıza kartına at

yada blututla mp3 leri at her mp3 çalıştırır
  • Arkadaşlar benim telefonda hergün mutlaka ortadaki ok tuşu, sağ ve sol yön tuşları, 8 tuşu ve kare tuşu basmıyor. Zaman sonra telefon kendine geliyor ve tuşlar basmaya başlıyor. Acaba bunun nedeni nedir virüs felan mı?(öyleyse bir virüs programı verirseniz sevinirim.) yoksa teknik bir hata mı?
    Cevaplarınızı bekliyorum.
    Teknik sorunsa servise götürcem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozdemir -- 30 Ağustos 2007; 20:35:43 >
  • Arkadaşlar telefonun formatına çevirip video yüklüyorum ama parogramdanmı kaynaklanıyor bilemeyeceğim 6 dk. lık videoyu 5 dk.da kesiyor.

Yani 5 dk. dan uzun videoları 5 dk. dan fazla göstermiyor. Çevirici programdanmı yoksa telefonun SD kartından dolayımı eğer SD kartından dolayıysa 2 GB lik SD kart alayım.

Eğer programdansa bana yeni bir program öneririmisiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 30 Ağustos 2007; 23:46:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fozdemir

Arkadaşlar benim telefonda hergün mutlaka ortadaki ok tuşu, sağ ve sol yön tuşları, 8 tuşu ve kare tuşu basmıyor. Zaman sonra telefon kendine geliyor ve tuşlar basmaya başlıyor. Acaba bunun nedeni nedir virüs felan mı?(öyleyse bir virüs programı verirseniz sevinirim.) yoksa teknik bir hata mı?
    Cevaplarınızı bekliyorum.
    Teknik sorunsa servise götürcem artık.

Arkadaşım bu telefonun işletim sistemi olmadığı için hafızasında ya da hafıza kartında virüs olsa bile bu telefona etki edemez. Etki edecek bir şey yok çünkü. :D

Bence kesinlikle teknik bir sorun var. Servise yollamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaşlar telefonun formatına çevirip video yüklüyorum ama parogramdanmı kaynaklanıyor bilemeyeceğim 6 dk. lık videoyu 5 dk.da kesiyor.

Yani 5 dk. dan uzun videoları 5 dk. dan fazla göstermiyor. Çevirici programdanmı yoksa telefonun SD kartından dolayımı eğer SD kartından dolayıysa 2 GB lik SD kart alayım.

Arkadaşım kesinlikle hafıza kartıyla alakası yok.

Bu sorun kullandığın programdan kaynaklanıyordur. Kesin kullandığın program deneme sürümüdür ve deneme dürümü çevirdiğin videoları 5dk dan sonrasını kesiyordur. Sana tavsiyem kullandığın programın tam sürümünü satın alman ya da Google paşaya başvurman ;) (anladıın sen onu)

Ben tam sürüm Total Converter kullanıyorum, çok memnunum. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Arkadaşlar telefonun formatına çevirip video yüklüyorum ama parogramdanmı kaynaklanıyor bilemeyeceğim 6 dk. lık videoyu 5 dk.da kesiyor.

Arkadaşım kesinlikle hafıza kartıyla alakası yok.

Bu sorun kullandığın programdan kaynaklanıyordur. Kesin kullandığın program deneme sürümüdür ve deneme dürümü çevirdiğin videoları 5dk dan sonrasını kesiyordur. Sana tavsiyem kullandığın programın tam sürümünü satın alman ya da Google paşaya başvurman ;) (anladıın sen onu)

Ben tam sürüm Total Converter kullanıyorum, çok memnunum. :)

Çok sağol hocam.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.