Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu soruyu kimse cevaplayamıyor mu ya??
    Hafıza kartı bazen sorun çıkarıyor bunun çözümü yok mu,sizlerde de oluyor mu?
    1 de dün yolda telefonla müzik dinliyordum bi baktım telefon donmuş ve sonra da kapandı hem de şarzı 3 taneydi neden acaba bunların cevabını lütfen verin.Verenlere çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Arkadaşlar telefonun formatına çevirip video yüklüyorum ama parogramdanmı kaynaklanıyor bilemeyeceğim 6 dk. lık videoyu 5 dk.da kesiyor.

Yani 5 dk. dan uzun videoları 5 dk. dan fazla göstermiyor. Çevirici programdanmı yoksa telefonun SD kartından dolayımı eğer SD kartından dolayıysa 2 GB lik SD kart alayım.

Eğer programdansa bana yeni bir program öneririmisiniz arkadaşlar...

Arkadaşım kesinlikle hafıza kartıyla alakası yok.

Bu sorun kullandığın programdan kaynaklanıyordur. Kesin kullandığın program deneme sürümüdür ve deneme dürümü çevirdiğin videoları 5dk dan sonrasını kesiyordur. Sana tavsiyem kullandığın programın tam sürümünü satın alman ya da Google paşaya başvurman ;) (anladıın sen onu)

Ben tam sürüm Total Converter kullanıyorum, çok memnunum. :)

Hocam proram süpermiş yaw. istediğin kadar videoyu, mp3 başka formatlara bir arada çevirmesi çok güzel. çok sağol hocam

• arkadaşlar bu konu biraz detay olabilir ama fikri yada bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    emaillere bakmak, telefonun mesaj bolumunde ki menüden bakarsak mı yoksa flurry gibi java programlarını kullanarak yaparsak mı daha hızlı ve hesaplı olur.
  • arkadaşlar #*7337# yaptım eeprom reset dedi telefon kapandı yeniden açıldı. Ayarları sıfırlandı.Fakat telefon çekmiyor bi de IMEI nosunun silindigini gördüm yani IMEI nosunda 0000000000000000 Yazıyor. ne yapabilirim arkadaşlar ? Bi sorun mu oldu yada kod mu girmem gerek tekrar?
    ya da servise mi gidecek?
    acil yardım plssssss

• valla o zaman telefon kaçak görünüyor demektir.Bir samsung bayisine giderek durumla ilgili bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

valla o zaman telefon kaçak görünüyor demektir.Bir samsung bayisine giderek durumla ilgili bilgi alabilirsiniz.

ne alakası var tel kaçak değil o format gibi şeyi yapıca oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gluglu07

Ya bu soruyu kimse cevaplayamıyor mu ya??
    1 de dün yolda telefonla müzik dinliyordum bi baktım telefon donmuş ve sonra da kapandı hem de şarzı 3 taneydi neden acaba bunların cevabını lütfen verin.Verenlere çok saol

Arkadaşım telefonun böyle bir problemi kesinlikle yok. Senin hafıza kartında ya da telefonunda bir problem var. Bence ilk önce başka bir hafıza kartı kullan bir süre. Eğer bu hafıza kartıyla da aynı problemleri yaparsa o zaman servise götürmeni tavsiye ederim.

Bahsettiğin mp3 çalarken kapanma problemi de bana kalırsa hafıza kartıyla alakalı. Bazen sorun çıkarıyor demişsin hafıza kartı, belki mp3 çalarken de bir problem oldu ve hafıza kartından okuyamayınca da telefon kendini kapatıp açmış olabilir. (sadece bir tahmin, sorun çok farklı da olabilir)

Demek istediğim genel olarak E250 lerde bu bahsettiğin problemler yok. Senin hafıza kartında ya da telefonunda istisnai bir durum söz konusu.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonun formatına çevirip video yüklüyorum ama parogramdanmı kaynaklanıyor bilemeyeceğim 6 dk. lık videoyu 5 dk.da kesiyor.

Yani 5 dk. dan uzun videoları 5 dk. dan fazla göstermiyor. Çevirici programdanmı yoksa telefonun SD kartından dolayımı eğer SD kartından dolayıysa 2 GB lik SD kart alayım.

Eğer programdansa bana yeni bir program öneririmisiniz arkadaşlar...

Arkadaşım kesinlikle hafıza kartıyla alakası yok.

Bu sorun kullandığın programdan kaynaklanıyordur. Kesin kullandığın program deneme sürümüdür ve deneme dürümü çevirdiğin videoları 5dk dan sonrasını kesiyordur. Sana tavsiyem kullandığın programın tam sürümünü satın alman ya da Google paşaya başvurman ;) (anladıın sen onu)

Ben tam sürüm Total Converter kullanıyorum, çok memnunum. :)

Hocam proram süpermiş yaw. istediğin kadar videoyu, mp3 başka formatlara bir arada çevirmesi çok güzel. çok sağol hocam

İşine yaradığına sevindim. Güle güle kullan.

• quote:

Orjinalden alıntı: FiSHER_MAN

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

valla o zaman telefon kaçak görünüyor demektir.Bir samsung bayisine giderek durumla ilgili bilgi alabilirsiniz.

ne alakası var tel kaçak değil o format gibi şeyi yapıca oldu

Geçmiş olsun. Daha önce hiç format atmadım, kesin bir bilgim yok ama istersen tekrar format atmayı dene. Ve farukkk adlı kullanıcıya PM at. Sanırım detaylı şekilde yardımcı olabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşım telefonun böyle bir problemi kesinlikle yok. Senin hafıza kartında ya da telefonunda bir problem var. Bence ilk önce başka bir hafıza kartı kullan bir süre. Eğer bu hafıza kartıyla da aynı problemleri yaparsa o zaman servise götürmeni tavsiye ederim.

Bahsettiğin mp3 çalarken kapanma problemi de bana kalırsa hafıza kartıyla alakalı. Bazen sorun çıkarıyor demişsin hafıza kartı, belki mp3 çalarken de bir problem oldu ve hafıza kartından okuyamayınca da telefon kendini kapatıp açmış olabilir. (sadece bir tahmin, sorun çok farklı da olabilir)

Demek istediğim genel olarak E250 lerde bu bahsettiğin problemler yok. Senin hafıza kartında ya da telefonunda istisnai bir durum söz konusu.

Ama arkadaşlarımınki de kapanıyor.Bu sadece bende olan bişey değil ki!Durduk durmadık yerde kapanıomuş onlarınki de.Yani bendeki sorunların aynısı onlarda da oluyor.Genel olarak bu sorun yok demişsin hani herkezde var nerdeyse????

• quote:

arkadaşlar #*7337# yaptım eeprom reset dedi telefon kapandı yeniden açıldı. Ayarları sıfırlandı.Fakat telefon çekmiyor bi de IMEI nosunun silindigini gördüm yani IMEI nosunda 0000000000000000 Yazıyor. ne yapabilirim arkadaşlar ? Bi sorun mu oldu yada kod mu girmem gerek tekrar?
    acil yardım plssssss

off yaa servise gçndersem 2 ayda gelmez çaressiii yokmuu

• quote:

quote:

quote:

Ama arkadaşlarımınki de kapanıyor.Bu sadece bende olan bişey değil ki!Durduk durmadık yerde kapanıomuş onlarınki de.Yani bendeki sorunların aynısı onlarda da oluyor.Genel olarak bu sorun yok demişsin hani herkezde var nerdeyse????

Ben sadece iyi niyetle yardım etmmeye çalıştım. Ne diye BANliyorsun Senin gibilere cevap yazmak da hata Banane ya ne halin varsa gör
    O zaman ne diyeyim arkadaşım, sen doğrusunu biliyorsun diyeyim o zaman. Çünkü benim tanıdığım kimsede ve bende, böyle bir sorun yok!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 1 Eylül 2007; 4:52:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece iyi niyetle yardım etmmeye çalıştım. Ne diye BANliyorsun Senin gibilere cevap yazmak da hata Banane ya ne halin varsa gör
    O zaman ne diyeyim arkadaşım, sen doğrusunu biliyorsun diyeyim o zaman. Çünkü benim tanıdığım kimsede ve bende, böyle bir sorun yok!!!

Dikkatini çekersem ben sana ban yazmadım!Telefonun bu sorunu nerdeyse var diye banlamıştım sen yanlış anlamışsın ve bana hakaretler yağdırmışsın.Ama ben burdaki herkezin iyi niyetli olduğunu biliyorum.O bana yeter

• quote:

quote:

arkadaşlar #*7337# yaptım eeprom reset dedi telefon kapandı yeniden açıldı. Ayarları sıfırlandı.Fakat telefon çekmiyor bi de IMEI nosunun silindigini gördüm yani IMEI nosunda 0000000000000000 Yazıyor. ne yapabilirim arkadaşlar ? Bi sorun mu oldu yada kod mu girmem gerek tekrar?
    acil yardım plssssss

off yaa servise gçndersem 2 ayda gelmez çaressiii yokmuu

• Güzel tel. şekli çok hoş ama şarj 1gün bile zor dayanıyo ya yokmu bunun çözümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

Güzel tel. şekli çok hoş ama şarj 1gün bile zor dayanıyo ya yokmu bunun çözümü

Eğer telefonu yeni aldıysan 1 hafta sonra pil gerçek performansına ulaşıyor ve ortalama 3 gün gidiyor. Ama telefonunu kullanalı 1 haftayı çoktan geçtiyse birşey diyemeyeceğim.
  • selamlar bu telefonla ders notlarımın fotoğrafını çekerek saklamak istiyorum. Yani el yazıyla yazılmış 20-30 sayfanın fotoğrafını çeksek sorunsuz okunabilir şekilde kaydedebilir mi. Yazılar genelde ufak yazılmış oluyor. Bunları bilgisayara aktarıp okuyacağım. İlgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgi sayar

selamlar bu telefonla ders notlarımın fotoğrafını çekerek saklamak istiyorum. Yani el yazıyla yazılmış 20-30 sayfanın fotoğrafını çeksek sorunsuz okunabilir şekilde kaydedebilir mi. Yazılar genelde ufak yazılmış oluyor. Bunları bilgisayara aktarıp okuyacağım. İlgilenirseniz sevinirim.

Eğer sayfanın tamamını kadraja aldığında yazılar bilgisayar ekranında küçük kalıyorsa ve de zoom yaptığında 640x480 gibi düşük çözünürlülükten dolayı bulanıklaşıyorsa, tavsiyem, sayfaları yarım yarım çek bu sayede sanıyorum rahatça okuyabilirsin.

Tabi bunları anlayabilmen için deneme yanılma tekniğini kullamalısın.

Bence sayfaları yarım yarım çekersen bu dediğin mümkün. Unutmadan, sayfaların fotoğraflarını yüksek ışıkta(mesela güneşli bir günde dışarıda, güneş altında) çekersen el titremesinden dolayı fotoğrafın bulanık çıkma ihtimali ortadan kalkar. (güneş altında sayfaların aşırı parlamamasına da dikkat etmek lazım tabi)
    Yani demek istediğim ev içinde ya da gece evde lamba altında çekmeye çalışma.

• Bilgisayardaki bir şarkıyı Bluetooth ile cebe yolladım ama çalmadı ,neden olabilir ,
    Görünürlük ayarlarını açmıştım
  • arkadaşlar diğer hattım için 2. bir telefon alacağım. e250 kullanıyorum ve çok memnunum. acaba almasam da 2. hattı kullanmak için çift sim girişi yaptırsam ya da sim kart kopyalatsam olmaz mı? bunun batarya ömrüne zararı var diye biliyorum doğru mu? ve şarj çok daha çabuk bitiyormuş. benim batarya cozuttu zaten. hergün şarj ediyorum. çift sim kullanmanın bir yolu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.