Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de bozulmustu kamera cok ucuza yaptim 5 YTL (2.5 euro).
    ama turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum
  • türkiyede 2 3 katı oluyor ve daha yavaş yapılıyor..uzun bir süre bekletiliyoruz koyun gibi..avrupadaki servisler nasıl merak ediyorum..1 hafta içinde teslim ediyorlardır sorunsuz şekilde..bilen varsa anlatsın
  • Kızak kızaklıktan çıktı resmen parmaklara antreman yaptırıyorum

Pratik çözüm bilen var mı acaba kızağın zor açılmasına?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Kızak kızaklıktan çıktı resmen parmaklara antreman yaptırıyorum

Pratik çözüm bilen var mı acaba kızağın zor açılmasına?

servise götüreceksin malesef
  • Samsung telefonların çoğunda işe yarayan bir kod buldum *#56658378#

bu kod ile güvenlik şifrenizi sıfırlayabilir,ekranda hangi simgelerin belireceğini seçebilir ve daha pekçok işlem yapabilirsiniz..hepsini çözemedim birde siz bakın lcd dump on/off var mesela nedir bu
  • slm arkadaşlar hafıza kartıyla ilgili bi sorunum var hafıza kartını kart okuyuca takıp sonra pc ye taktımda normal bi şekilde kart okuyucuyu tanıyo ama bilgisayarıma girdiğimde hiç bir simge görükmüyo sadece kum saaati görüküyo uzun süre bekliyom ama gelmiyo acaba hafaıza kartına e250den format atabiliyomuyuzz?
  • bu telefonda mesajlar kısmında gönderilmiş öğeler kısmı yok mu acaba? Gönderdiğim mesajlara nerden baka bilirim?
  • ya arkadaşlar ben e250mi babamla değişecektim ama birde ne göreyim babamın sim'ini takınca sim kilidi soruyo 8 tane 0 da değil benim mesajlara falan koyduğum şifrede değil sim kilidi koyduğumuda hatırlamıyorum hiç format atmama rağmen devre dışı olmadı illa telefoncuyamı götürmem lazım
    lütfen yardım edin
  • ckt1995

mesaj yazdktan sonra gönder kaydet seçeneğini seçer iseniz mesajlar gönderilen klasörüne kayıt edilecektir.

adnn

imzamdaki önemli kodlar konusundan format kodu ile format atar iseniz orjinal haline gelebilir düzelmez ise telefoncuya götürmeniz lazım.
  • gri e250 ler için imza kodu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 28 Ocak 2009; 13:33:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ckt1995

mesaj yazdktan sonra gönder kaydet seçeneğini seçer iseniz mesajlar gönderilen klasörüne kayıt edilecektir.

adnn

imzamdaki önemli kodlar konusundan format kodu ile format atar iseniz orjinal haline gelebilir düzelmez ise telefoncuya götürmeniz lazım.

malesef o kodda işe yaramıyor
  • Telefonumun ben seçmeden gönderdiğim bütün mesajların gönderilen klasörüne kaydedilmesini istiyorum. öyle bir şansım varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 28 Ocak 2009; 18:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

ya arkadaşlar ben e250mi babamla değişecektim ama birde ne göreyim babamın sim'ini takınca sim kilidi soruyo 8 tane 0 da değil benim mesajlara falan koyduğum şifrede değil sim kilidi koyduğumuda hatırlamıyorum hiç format atmama rağmen devre dışı olmadı illa telefoncuyamı götürmem lazım
    lütfen yardım edin

bende bununla ilgili birşeyler yazacaktım tam buraya :)

yarın hattım turkcell e geçiyor bende sim i takıp numaralarımı atayım dedim..o da ne..sim kilidi istiyor..haydaa..0000 yaptım yemedi 00000000 yaptım yemedi..saatlerce uğraştım simlock kırma yöntemleri vs..en sonunda samsung çağrı merkezini aradım..fabrika çıkışı olarak simlock konmuyormuş..anca biz şifre belirlersek oluyormuş..lakin bende şifre koymuşum ve telefonu kapadıktan sonra aklıma geldi:) yoksa servise verip yazılım yükletecektim boşuna masraf..allah yüzüme güldü resmen..bence sende babana hatırlaması için baskı yap..yoksa yazılım atılması gerekiyor kardeş..

• Selamlar...
  • Yine bir sorunla karşınızdayım. Telefonun ekranı çatladı arkadaşlar. Ekranın yarısında görüntü yok.

Servise versem yaparlar mı? Yoksa kullanıcı hatası diyip geri mi verirler?

Nasıl oldu derseniz , sınav esnasında düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Yine bir sorunla karşınızdayım. Telefonun ekranı çatladı arkadaşlar. Ekranın yarısında görüntü yok.

Servise versem yaparlar mı? Yoksa kullanıcı hatası diyip geri mi verirler?

Nasıl oldu derseniz , sınav esnasında düştü.

şansını dene ama kullanıcı hatası olduğunu söyleyebilirler.
  • bende bir soru sorayım üstadlara :)

e-251 kullanıyorum ama donanım olarak e-250 ile aynı olduğu için sorabilirim sanırım..bundan önce avea kullanıyordum msj gönderirken bekletme yapmadan 2-3 saniye içinde gönderildi yazısı çıkıyordu..ancak hattımı turkcell e taşıyıp yeni sim kart ı takınca sms gönderirken telefon 3-4 saniye bekliyor sonra gönderim işlemini yapıyor..donar gibi oluyor ama donma değil yani sadece bekleme..nedendir acaba? başına gelen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bende bir soru sorayım üstadlara :)

e-251 kullanıyorum ama donanım olarak e-250 ile aynı olduğu için sorabilirim sanırım..bundan önce avea kullanıyordum msj gönderirken bekletme yapmadan 2-3 saniye içinde gönderildi yazısı çıkıyordu..ancak hattımı turkcell e taşıyıp yeni sim kart ı takınca sms gönderirken telefon 3-4 saniye bekliyor sonra gönderim işlemini yapıyor..donar gibi oluyor ama donma değil yani sadece bekleme..nedendir acaba? başına gelen varmı?

Valla bendede var o sorun..
  • o zaman telefonun özelliği..
  • bu telefon çin malı herhalde. ben bataryayı çıkardım ve telefonun arkasnda made in CHİNA yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 31 Ocak 2009; 20:37:13 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.