Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alakası yok samsung doğu avrupa ve asya'ya ihraç ettiği telefonları çinde yaptırtıyor kendi fabrikasında aynı kalitede..
  • hımm...
  • bende bu telefondan var, sormak istediğim bişey var. Bu telefonu bilgisayara bağlayıp ordan msj atmamızı sağlayacak hergangi bir şey varmı?Yani telefondan mesaj yazmak zor geliyor bunun için bilgisayara bağlamak istiyorum. Bu mümkün mü acaba?
  • benim e-251 t9 ile problemim var..normal mesaj yazarken çok kullanışlı ancak mig33 ve e-buddy gibi java tabanlı programlarda ileti yazarken problem çıkartıyor..örnek olarak yanlış bir kelime yazıp silmek için c ye bastığımızda telefon donuyor ve programı arka plana alıp tekrar açmak gerekiyor..bunun sebebi nedir acaba? çok kafama takıldı..bu samsung java olayında sınıfta kaldı diğer markalarda böyle bir problem yaşamamıştım..
  • sanayi yağıyla mı yağladın ne yaptın

keşke yağlamadan teknik servise gönderseydin..şimdi o yağı temizlemek için ekranı açmak zorundalar + telefonun garanti dışı kalacak kullanıcı hatası olduğu için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekek

quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

sanayi yağıyla mı yağladın ne yaptın

keşke yağlamadan teknik servise gönderseydin..şimdi o yağı temizlemek için ekranı açmak zorundalar + telefonun garanti dışı kalacak kullanıcı hatası olduğu için..

tamam kardeş kullanıcı hatası ama niye garanti dışı oluyorki ekranı ücretli servise temizletsem yine mi garanti dışı kalır.

Kullanıcı hatası olan her şey ürünlerde garanti dışı kalır zaten, servise ücretli temizletmen lazım ama samsung servisine gitmeni tavsiye ederim.

• şimdi de wap a girerken reset atma sorunu çıktı..opera ile wap a girince sorun yok ama telefonun kendi tarayıcısıyla bağlanınca 2-3 dk sonra reset atıyor telefon..soğumaya başladım ben bu samsungtan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

şimdi de wap a girerken reset atma sorunu çıktı..opera ile wap a girince sorun yok ama telefonun kendi tarayıcısıyla bağlanınca 2-3 dk sonra reset atıyor telefon..soğumaya başladım ben bu samsungtan..

Bu sorun için telefona format atman gerekecektir, ama format atmadan önce telefonun içindeki rehberini msjlarını vs. yedeklemen önerilir.
  • Arkadaslar bu telefon jpg uzantili dosyalari destekliyo mu
  • 640x480 e kadar destekliyor..
  • K750i'yi yaptırıp satacağım üstüne para koyup e250 alacağım dış sesi nasıl yani çalınca duyamama gibi bir problem var mı ? Babam için önemli bir konu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

K750i'yi yaptırıp satacağım üstüne para koyup e250 alacağım dış sesi nasıl yani çalınca duyamama gibi bir problem var mı ? Babam için önemli bir konu bu

Evet orjinalinde böyle bir sorun var, kodlarla halledilince düzeliyor ama ses cızırtılı oluyor. Telefon en fazla 1 yıl dayanıyor bu arada. Almanı tavsiye hiç etmem.
  • yol yakınken vazgeç..sony ericsson number one diyorum..samsung kullanınca bunu daha iyi anladım..
  • iyi akşamlar arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekek

merhaba arkadaşlarım ben e250 kullanıcısıyım kızağı yağlarken ekrana ben fark etmeden yağ kaçmış ekranın her tarafı yağ olmuş çok kötü bir görüntü var.bu yağı temizlemek için ne yapmalıyım telefonun ekranını nasıl temizleyecem yardımlarınızı bekliyorum.tşkrlr..

MRHB ARKADAŞLAR SORUNUM BUYDU TELEFONU TAMİRCİYE VERDİM 10 TLYE EKRANI GÜZELCE TEMİZLEMİŞ EKRANDA HERHANGİ BİR SORUN YOK AMA BİRAZ ÖNCE TELEFONDA BİRŞEYİN FARKINA VARDIM TİTREŞİM ÇALIŞMIYOR VERMEDEN ÖNCE SAĞLAM ÇALIŞIR DURUMDAYDI.YARIN TAMİRCİYE YİNE GÖTÜRECEM NİYE TİTREŞİM ÇALIŞMIYORMUŞ YAPSIN BAKALIM.SİZCE TİTREŞİM NİYE ÇALIŞMIYOR OLABİLİR ARKADAŞLAR BİLENLERİN CEVABINI BEKLİYRM.EKRANI TEMİZLEMEK İÇİN TELEFON KOMPLE SÖKÜLMÜŞTÜ.TŞKRLR...
  • valla dua et içinden parça almış olmasınlar..
  • Merhaba.
    Açılışta çıkan FanClub videosunu iptal edip yerine başka bir video yada resim ekleme imkanı var mı?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halkoc

Merhaba.
    Açılışta çıkan FanClub videosunu iptal edip yerine başka bir video yada resim ekleme imkanı var mı?
    Teşekkürler.

malesef değiştirme şansı yok
  • Arkadaslar bu telefonun sarj ve kulakligin girdigi acilip kapanan kisimi kopardim nasi olduysa Cok kotu gozukuyor ne yapilabilir sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: l1b_598

Arkadaslar bu telefonun sarj ve kulakligin girdigi acilip kapanan kisimi kopardim nasi olduysa Cok kotu gozukuyor ne yapilabilir sizce

servise götüreceksin yeni kapakçık takacaklar 5 dk da
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.