Bildirim
samsung e715
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her infra uyumlu olacak diye birşey yoktur infra nın uyan modelleri üzerinde yazar ve farklılık gösterir samsungta en sağlıklısı kablo ile aktarma şeklidir fiyatı 25-35 milyon arası değişmektedir infra ise uyan modellere bakılmalıdır saygılar -
telefonda resim çektikten sonra gönder özelliği sadece mms ile gönder var.
infra yada kablo ama telefondan resimi pc ye aktarma seçeneği yok.sorun burda -
kablo her yerde satılır mı (mesela teknosa). bi de uyumlu kızılötesi adaptörü nereden ne kadara bulunur -
uyumlu kızılötesini ben anadolu yakasında oturduğum için söylüyorum kadiköyde mevcut ve kabloda mevcut teknosada kablo bulmak zor ama kadıköy bu işin merkezi data kablosu dediğim fiyatlara satılıyor -
ankarada oturduğum için istanbulu bilemiyorum ve istanbuldan getirtme olanağımda yok. ankara için biliyo musun ya da bilen var mı?? -
ankara memleketim ama bilemeyeceğim saygılar sunuyorum -
hocam ankara teknosalarda kisitli parcaar war... yani her marka her modele gore yoq.. bence sen ugra bitanesine sor.. yada teknosanin websitesine gir -
ankarada bilkent teknosaya bakmıştım ve bulamamıştım. teknosa nın websitesinde de yok. ankarada başka nereler satıyo
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- bildirimler açık ama gelmiyor
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- powerbank resetleme
- engellenen çağrı ne demek
- device health services nedir
- gps nedir, ne işe yarar
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung a15
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X