Şimdi Ara

samsung e715

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye infra kullanarak resim gönderemiyorum.yani telefonun öyle bir özelliği yok gibi görünüyor.
    eğer kullanan ve bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen

• her infra uyumlu olacak diye birşey yoktur infra nın uyan modelleri üzerinde yazar ve farklılık gösterir samsungta en sağlıklısı kablo ile aktarma şeklidir fiyatı 25-35 milyon arası değişmektedir infra ise uyan modellere bakılmalıdır saygılar
  • telefonda resim çektikten sonra gönder özelliği sadece mms ile gönder var.
    infra yada kablo ama telefondan resimi pc ye aktarma seçeneği yok.sorun burda
  • kablo her yerde satılır mı (mesela teknosa). bi de uyumlu kızılötesi adaptörü nereden ne kadara bulunur
  • uyumlu kızılötesini ben anadolu yakasında oturduğum için söylüyorum kadiköyde mevcut ve kabloda mevcut teknosada kablo bulmak zor ama kadıköy bu işin merkezi data kablosu dediğim fiyatlara satılıyor
  • ankarada oturduğum için istanbulu bilemiyorum ve istanbuldan getirtme olanağımda yok. ankara için biliyo musun ya da bilen var mı??
  • ankara memleketim ama bilemeyeceğim saygılar sunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ankara teknosalarda kisitli parcaar war... yani her marka her modele gore yoq.. bence sen ugra bitanesine sor.. yada teknosanin websitesine gir
  • ankarada bilkent teknosaya bakmıştım ve bulamamıştım. teknosa nın websitesinde de yok. ankarada başka nereler satıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.