Şimdi Ara

SAMSUNG E760 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu nasıl bilirsiniz?

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUFqTjNVVUxJZDBVK2R6TXc0WE13RURNMjRYTXdZek1Q

genpada piyasaya göre dehşet iyi bir fiyata satılıyor...daha önce alan kullanan var mı ?
    foruma baktım ama daha önce açılmış topic göremedim...

• telfonu dırek kullanmadım ama tanıdıgım kullanan bırı vr gercekten memnun tlefonndan guzel bır telefon fiyatıda da çok abartılı değil guzellıgını bırz daha artırıor tavsıye ederm
  • Ben kullanıyorum.Gerçekten çok iyi tel.Kullanım harikası.Menüsü çok kolay.Ses gerçekten iyi.

salla ve oyna özelliği diğer modellerden ayıran çok iyi bi özellik.Kapağı kaldırmadan müzik,davul,kamera vs. açabiliyosun.Bu sayede ayna gibi saçını başını düzenleyebilirsin

Telefondaki çalan müziği değiştirmek için sağa veya sola doğru sallaman yeterli.Gerçekten tavsiye ederim.

Ama genpatech deki fiyat inandırıcı gelmedi.Hemde stoklarda bulunmamaktadır yazıyor.Piyasada nerdeyse en ucuz 580 ytl olan bu tel i 335ytl gibi komik bi rakam vermesi çok komik.

Almak istiyosan ve devamlı kullanıcaksan(ilerde değiştirmeyeceksen) almanı tavsiye ederim.Hatta ikinci el düşünüyosan acil ihtiyaçtan dolayı benimkinide uygun bi fiyata verebilirim.Faturalı ve garantilidir.

• ben baktığımda genpanın sitesinde stokta olmadığına dair bir yazı yoktu ama buraya yazdıktan sonra stoklar kurudu heralde? :)
    bir kardeşime almayı düşünüyordum ama sonra bir anda fikir değiştirip Sony Ericsson Z530i aldık :) yine de yorumlar ve yardımlar için teşekkürler herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.