Şimdi Ara

Samsung ES8000 Smart TV şikayet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
40.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, samsung 55es7000 smart tv sahibiyim.aynı problemi yaşadım açılıp kapanmalar vs. @0sedan arkadaşın gösterdiği yöntemle tv yi açtım ve soketin 2 dişlisini yanmış gördüm. soket uçlarının yerlerini değiştirince tv açılıp görüntü alıyor ama bu seferde görüntüde titremeler oluyor. servise yollasak powerboard değişecek derlerdi 350 tl alırlardı. şimdi iş 20 nolu soketi temin etmekte. nerden temin edebiliriz acaba. yardımcı olabilirmisiniz?
  • ayni sorunu yasiyorum hergun tamire gidiyor geliyor ama olmuyor...eger o kablodaysa sorun nerden bulabiliriz o kabloyu ...
  • http://hdtvparts.net/products/5702-ltj550hq26-v-eleteck-e254881-un55es7150f-un55es7150fxza-un55es7100fxza-samsung-55-led-tv-wire-c.aspx

Açılıp kapanma sorunu, Servis anakartı değiştirmişti. 3 yıl gitti. 46 ES 8000'in yukarıdaki resimlerdeki aynı arıza bende de var. İki uç yanmış. Kabloyu çıkarıp geri yerine taktım. Bir haftadır çalışıyor. Kabloyu bulabilen var mı, yardımcı olabilir misiniz ? yurtdışında var ama kafa karıştırıyor ve tv ye uygun mu değil mi tereddütlüyüm. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fdenim

Samsung ES8000 Smart TV şikayet
    Evet arkadaslar soket.gordugunuz gibi yanmis... televizyonu 3gun fisten cekmistim. Acip kapanmalar durmustu.. ama 2 gundur tekrar ayni ariza verince artik sokete el atmaya karar verdim.
    Oncelikle sunu belirteyim televizyonu asla stanby midunda birakmayin hergece fisten cekerek kapatin...

Soketlerin yerini degistirdim suanda bir sorun yok.. ilerleyen zamanda olursa tekrar paylasirim

Saol dostum bende cildirmistim.

Soketlerin yerini degistirince duzeldi.

Ne kadar gider bilmiyorum. Olmadi kablo arayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55ES7000 televizyonumda bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Sabah evden TV kapalı olarak çıkıyorum, akşam geldiğimde TV açık vaziyette buluyorum. Bende teknik bir problem olduğunu ya da elektrik gidip gelmesiyle ilgili bir problemden kaynaklandığını düşündüm. Televizyonun sesle kumandası açıktı. Size komik gelecek belki ama bir gün TV'nin nasıl açıldığına şahit oldum. Evde beslediğimiz PAPAĞAN söylenmeye başladı ve TV açıldı. Biz çalıştığımız için Papağan gündüzleri evde tek kalıyordu ve belliki evde kimse yokkende çenesi durmuyordu. Sesle kumandayı kapattığım o günden beri böyle bir sıkıntı yaşamadım. Elbette paylaştığınız resimlere baktığımda televizyonlarınızda ki problemin fiziksel bir arızadan kaynaklı olduğu açık. Yinede paylaşmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarast -- 30 Mart 2017; 1:9:45 >
  • merhabalar, Samsung UE40-ES8000 LED tv ile benzer sorunları yasayınca ben de mesaja yazmak istedim.

Televizyon acıkken birden bire ekran sacmalamaya ve kapanıp acılmaya baslıyor. Fısını cekıyorum 5 dk ile 3 saat arası şansa göre sorunsuz çalışabiliyor. Özellikle fark ettim, kumanda dan veya TV uzerınde bir tuşa basıldıgı anda arıza moduna geciveriyor. Bundan önce de wifi 'si bozuldu kendi kendine , bir daha asla Samsung tv almam uzak duracagım.

öncekı mesajlarda yazan soket olayını deneyeyım mı ya da Istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz tamir yapan birileri varsa çok sevinirim, bizi geçtim benim cocuk baby tv ızleyemecek dıye babalıktan reddedecek beni

Arızanın oluş şeklini Youtube'a ekledim

samsung tv'den uzak stressiz bir hayat diliyorum

• cadiguzel C kullanıcısına yanıt
    Aynen bahsettiginiz gibi 20 no lu soket de yanma var.. ters baglasam (20 yazan kismi alta gelecek) sorun olmaz umarim.

Simdi sira aliexpress de kabloyu aramada

Sagolun dostlar, LG tercihim olacak gelecek sefere, samsung un ben de miladi dolmustur
     Samsung ES8000 Smart TV şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 24 Haziran 2017; 15:11:13 >
  • Arkdaşlr aynı sorun lütfen yardım edin. Benim tv ue 55d7000 serisi. Arka kapağı açtım soket yönü değiştirmek içğn ama benim soket numaraları 22- 18 - ve 28. Başka bi soket göremedim. Tönü değişecek soket hangisi bi yardım edin. Foto ekledim

• soketten ziyade (yanık vs yoksa) wifi modülde sorun varsa ondan da kaynaklanabilir. ben modülün soketini çıkardım hepsi düzeldi.hem dikey çizgiler vardı hem de kendi kendine defalarca reset atıyordu. bir de dahili uydu alıcısı da göstermiyordu. wifiyi iptal edince hepsi düzeldi. bu arada 20 soket nolu kabloyu servis dışarı satmıyor. bir şekilde alabilirseniz 10 TL gibi bir ücreti var.

Samsung ES8000 Smart TV şikayet Samsung ES8000 Smart TV şikayet Samsung ES8000 Smart TV şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanselanik -- 22 Temmuz 2017; 22:1:23 >

• Decend D kullanıcısına yanıt
    UE55D7000 bir süredir aynı sorunu yaşıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu. Kendi kendine kapanıp açılıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

• Arkadaşlar bende de samsung UE46ES7000 var. Alalı 5 sene kadar oldu. 2 ay kadar önce aynı yukarıda anlatildigi gibi sürekli acilip kapanma ve düz renkli şeritler sorunu ortaya çıktı. Önce internetten araştırınca bu foruma rastladım ancak tv yi acmaya cesaret edemedim. Servisi aradım.mahalledeki tamirciye gittim. Ikisi de benzer şeyler söyledi. 500-700 tl arası tutar dediler. Sonra eşimle birlikte tv nin arkasını açtık. 20 nolu soketleri kontrol ettik ve 2 pimin belli belirsiz kararmış olduğunu gördük. Öyle ki eşim olmasa ben farkedemezdim. Yine denildiği gibi 20 nolu iki soketi karşılıklı yer değiştirdik. O zamandan beri sorun çıkmadı. Tv nin arkasını açmak cok kolaydı. Aynı sorunu yaşayan herkese 20 nolu soketleri yer değiştirmeyi tavsiye ediyorum.

• Takip

• Merhaba 46D5500 serisi Led Tv lerde maalesef fabrikasyon ana kart arızası sık sık meydana gelmekte imiş bu benim başıma gelince öğrendiğim bir durum oldu. Samsung tarafından yönlendirilen servis Ana Kart için 850 TL fiyat + İşçilik deyince 50 TL servis geliş ücretini ödeyip akşamına TV'nin arkapanelini söküp ana kartı çıkarttım ve kart elimde internetten bu kartın yenisini bulmak veya bu kartı tamir ettirmek için yol aramaya başladım. Aynı gün internetten İstanbul Çeliktepede bulunan evaelektronik isimli firmada kartı 250 TL olarak buldum bu arada kart tamiri yapılırmı diye araştırırken Ümraniye de Volkan Elektronik firmasının bu tür kartları tamir ettiğini öğrendim ve kartımla birlikte aynı gün Ümraniye Volkan Elektronik Ömer beyin atölyesine gittim bu arıza flash belleğin yanması sonucu meydana gelen bir arıza imiş ve sık rastlanan bir arızaymış Ömer bey Flash'ı yenisi ile değiştirip yeni flash'ı programladı ve yerine takıp testini yaptı şu an sorunsuz olarak TV'mi kullanmaya devam ediyorum. Bu arıza yüzünden elinizde kalan halen mevcut televizyonlarınız için umarım yardımcı olmuşumdur. Boşuna servis için yüksek paralara ödemeye gerek yok

• selamlar D8000 de aynı sorunu yaşıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: RehaTarık

Arkadaşlar bende de samsung UE46ES7000 var. Alalı 5 sene kadar oldu. 2 ay kadar önce aynı yukarıda anlatildigi gibi sürekli acilip kapanma ve düz renkli şeritler sorunu ortaya çıktı. Önce internetten araştırınca bu foruma rastladım ancak tv yi acmaya cesaret edemedim. Servisi aradım.mahalledeki tamirciye gittim. Ikisi de benzer şeyler söyledi. 500-700 tl arası tutar dediler. Sonra eşimle birlikte tv nin arkasını açtık. 20 nolu soketleri kontrol ettik ve 2 pimin belli belirsiz kararmış olduğunu gördük. Öyle ki eşim olmasa ben farkedemezdim. Yine denildiği gibi 20 nolu iki soketi karşılıklı yer değiştirdik. O zamandan beri sorun çıkmadı. Tv nin arkasını açmak cok kolaydı. Aynı sorunu yaşayan herkese 20 nolu soketleri yer değiştirmeyi tavsiye ediyorum.
    Bende de Samsung UE40xxxxx smart tv var. 2013 te almıştım. Bugün kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Donanım haber imdadımıza yetişti. Araştırınca bu sayfayı ve konuyu gördüm. Aynen RehaTarık arkadaşın dediği gibi yaptım. 20 nolu soketi karşılıklı yer değiştirdik. Sorun halloldu. Artık kapanıp açılma sorunu bitti. Teşekkürler donanınhaber ve arkadaşlar, iyi ki varsınız

• Restart problemi yasayanlar wifi modülünü sökün atin. Basima gelen restart problemini ne yaptiysam çözemedim wifi modülü kronik sorunlu olduğu geldi aklima acaba deddim söktüm düzeldi maşallah bisi kalmadi chromecast gibi bi cihaz alip bağlayın wifi modülünden 82984848292918389 kat daha iyidir.

• mdumanli M kullanıcısına yanıt
    Sayın Dumanlı, flash belleğin ana kart üzerinde fotosunu eklemek mümkün mü acaba?

• serkanselanik kullanıcısına yanıt
    merhabalar sizin verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler benimde 8000 serisi samsung tv cihazım var bundan 1 sene önce kendi kendine kapanıp açılıyordu sonra yukarıdan aşağıya doğru renklı ısıklar vardı 20 nolu kabloyu uçları yanıktı ters çevirince düzeldi fakat şimdide yine kendi kendine açılıp kapanma sorunu vardı 20 nolu kabloya baktım bir şey yoktu senin önerdiğin gibi tv nin wifi sini söktüm sorun düzeldi.bakalım bundan sonra arıza çıkarmaz sanırım 1 haftadan beri bir şey yok
  • Merhaba,
    Bende 46ES7000 kullanıyorum.2013 yılında almıştım.Bugün sabah birden tv kendi kendine açılıp kapanmaya ve ekranda tuhaf tuhaf şekiller ve renkler çıkmaya başladı. 1 saniye içinde açılıyor ve ardından hemen abuk bir renk gelip kapanmaya devam etti.
    Üst yazılarda yazılan 20 nolu kablo yu değiştirdim.Simdilik sorun yok.Bendeki kabloda da kararma mevcut ama oldukça az.
    Umarım tekrarlamaz.
    Bu arada common intrerface çıkartırken uçta itme yeri onu iyice bastırark çıkartın.
    Emeği geçen ve bilgilendirme yapıp payşaşanlara teşekkürler

• Merhaba
    Kapanıp Açılma sorunu için..
    MENÜ: Destek: Yazılım Yükseltme: Bekleme Modunu Yükseltme: Kapalı Konum'a getirdiğinizde bu sorunu çözmüş olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanoan -- 16 Şubat 2019; 3:51:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.