Şimdi Ara

Samsung ES8000 Smart TV şikayet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
40.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akisioglu

Merhaba,
    Bende 46ES7000 kullanıyorum.2013 yılında almıştım.Bugün sabah birden tv kendi kendine açılıp kapanmaya ve ekranda tuhaf tuhaf şekiller ve renkler çıkmaya başladı. 1 saniye içinde açılıyor ve ardından hemen abuk bir renk gelip kapanmaya devam etti.
    Üst yazılarda yazılan 20 nolu kablo yu değiştirdim.Simdilik sorun yok.Bendeki kabloda da kararma mevcut ama oldukça az.
    Umarım tekrarlamaz.
    Bu arada common intrerface çıkartırken uçta itme yeri onu iyice bastırark çıkartın.
    Emeği geçen ve bilgilendirme yapıp payşaşanlara teşekkürler
    Merhaba Hocam 20 nolu soketi çıkartıp diğer ucuyla yerini mi değiştirdiniz yoksa yeni 20 nolu soket mi aldınız ?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu 20 nolu soketi söküp yer değiştirdim es7000 modeli tv eski haline geldi açılıp kapanma ve görüntünün gidip ekranın tamamen farklı renklerle donması sözkonusuydu şimdilik tv normele döndü soket fiyatı 45 TL servis sipariş verdi yenisini alıp her ihtimale karşı elimde bulunduracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: METE97

Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu 20 nolu soketi söküp yer değiştirdim es7000 modeli tv eski haline geldi açılıp kapanma ve görüntünün gidip ekranın tamamen farklı renklerle donması sözkonusuydu şimdilik tv normele döndü soket fiyatı 45 TL servis sipariş verdi yenisini alıp her ihtimale karşı elimde bulunduracağım
    Merhaba samsung tv soket kablosunu nereden aldınız acaba yardımcı olur musnuz

• Hocam ağ bağlantısı kesildi hatası vs diyipmi yeniden acılıp başlıyordu ?
  • Samsung servisi arayıp soketin fotosunu attım ilgili personele kabloyu sipariş verdiler iki gün önce gelince arayacaklar henüz aramadılar gelirse yazarım burdan

WiFi bağlantısı yapmıyordu uzun zamandır birden bire açılıp kapanmaya ve ekranın tamamen çeşitli renklerle dolup donma şeklinde oluyordu ses ve görüntü gidip tv kilitleniyordu
    Soketi söküp karşılıklı yer değiştirince problem çözüldü

•  Samsung ES8000 Smart TV şikayet

• TV şimdilik normal çalışıyor

• Arkadaşlar 20 nolu soket kabloyu bugün sevisten aldım ihtiyaç duyanlar servisle iletişime geçebilir

Samsung ES8000 Smart TV şikayet

• Acaba hangi servisten aldınız. Ben bugün sordum. 120 TL fiyat söylediler. Servis bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • arkadaşlar soketle olacak şey değildir. Power bordunda zamanla bozulan moduller vardır. ve bu durum ilerledikçe bigün patlama yapacaktır.(bord içindekiler kendi içininde yanacak ) bendede benzer sorun vardı ve böyle oldu benim tv biraz daha eskiydi internetten bordunu ikinci el 45 tl ye alıp kendım değitirdim düzeldi. Benim tvde wifi vs yok düz full hd 40" samsung.
  • Es7000 aynı problemden dolayı geçen sene soketi degistormistim. Problem tekrar etti soketi tekrar yer değiştirdim . Uzun gitmez sanırım, servise soracağım soketi. Bu arada wifi problemi de mevcut tv de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 28 Eylül 2019; 23:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanoos

Es7000 aynı problemden dolayı geçen sene soketi degistormistim. Problem tekrar etti soketi tekrar yer değiştirdim . Uzun gitmez sanırım, servise soracağım soketi. Bu arada wifi problemi de mevcut tv de.
    Kablo soket yer değişimi sonrası 2 3 gün çalıştı cihaz problemsiz, şimdi hiç açılmıyor. Servisi aradım lakin haberleri yok bir şeyden cevap bekliyorum. Aynı zaman da perpa da kart tamir8 yapan bir yere sordum haber bekliyorum

• Servis den kabloyu temin ettim, 150 tl ücreti. Kendim taktım 2 3 haftadır problem yaşamadım.

• 0sedan 0 kullanıcısına yanıt
    Ellerine ve ağzına sağlık kardeşim resim ve anlatım lar mükemmel aynen tatbik ettim ve mükemmel çalışıyor birde arada sırada kendi kendine kapanıp aılması bar onun sebebbini biliyormusun veyayuhda bilen varsa buraya yazarlar ise sevinirim emeğnize sağlık ALLAH a emanet saygılar
  • Samsung UE32C6500 model tv de aynı sorunu yaşıyorum.TV kapanıp 1 sn arayla açılıyor.Bazen bu döngü 45dk. devam ediyor.Pes edip fişi çekene kadar.
  • Merhaba arkadaşlar 20 nolu söket kablo değiştir dim 2 yıl sorunsuz kullandım tekrar bugün başladı kapanıp açılmaya bu soruna kalıcı çözüm bulabilen var mı 20 nolu kabloyu bulamazsak rv çöp mu olacak şunu deneyen oldumu 20 nolu kabloyu ana karta doğrudan lehimleyen oldu mu çözüm bulan varsa cevap verirse sevinirim mail de atabilir cemal2006@gmail.com

• 46 es7000 kullanıyorum. 8-9 ay önce ben de aynı kapanma açılma sorununu yaşamıştım. Bu forumu da görmemiştim o zaman. Ona rağmen içini açıp bir göz atmak istedim. 20 nolu kablonun ucundaki kararma hemen dikkat çekiyordu zaten. Aynen yukarıdaki arkadaşların yaptığı gibi kablonun iki uçunun yerine değiştirdim.
    Sorun çözülmüştü. Ama içim rahat değildi. Diğer ucu bu hale getiren her neyse er veya geç bu ucu da bozacaktır. Belli ki bu soket bir şekilde ısınıyor ve bu ısınma sorunu çözülmeden kablo değiştirerek bulunan çözümler geçicidir. Bu aralar çok nadiren de olsa kapanıp açılma ile karşılaşmaya başladım. Anlaşılan dediğim gibi kablonun diğer ucu da kararmış olmalı.
    Yani bu cihazların güç kartında bir sorun var ve bu sorun tek bir model tv de değil farklı modellerde de var. Ve bu Samsung'un büyük bir ayıbı ve garantili olup olmamasına bakmaksızın bu cihazların sorununu çözmemesi de kendi marka güvenilirliği açısından çok büyük hatadan. Yukarıdaki birçok arkadaşın da dediği gibi artık evime ben de Samsung sokmam.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
     Samsung ES8000 Smart TV şikayet

• Golden Gate kullanıcısına yanıt

Hayır bu belliki kronik bir sorun samsunun bunu halletmesi lazım aynı soket aynı yuva yanıyor hepsinde

• Samsung ue46es8000 smart tv ye harici uudu alıcı bağladığımda ac3 ses çıkışlı kanallara belince ses alamıyoruz. Çözümü var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.