Şimdi Ara

Samsung ES8000 Smart TV şikayet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
4
Favori
40.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuyu hortlatayım

3-4 yıl önce sizler gibi 20pinli fleksi kabloyu ters çevirerek sorunu çözmüştüm ben de

Şimdi diğer tarafta da aynı şekilde yanık izleri mevcut ve TV yine kendi kapanmaya başladı.

Kablonun yenisini temin etmek için samsung servisi aradım ama harici olarak kablo satışı yapmadıklarını söylediler.

Kabloyu servis haricinde nereden temin edebileceğim konusunda bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkürler

• Aynı sorun bendede başladı. Ue46es8000 model cihaz var bendede. Sanırım sorun ana karttaki NAND flash entegresindeki yazılımdan kaynaklı. Yazılım yeniden entegreye yüklenmeli. Donanımsal değil yazılımsal arıza bu açaıp kapatmaların çoğu! İşletim sistemi yeniden yüklenmesi gibi düşünün. Kablo değiştirme veya ters çevirme işi geçici çözüm. Aşağıdaki videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız gibime geliyor. Yetkili servise giderseniz anakrt değişecek cevabı alırsınız.

Elektrik ve elektronik Dersleriyoutube
    Değerli dostlarım,Katıl butonundan imkanı olan abonelerimiz lütfen desteklerinizi bekliyorum. Daha kaliteli içerikler çıkarmak için ekipman ve video için destek olur iseniz sevinrim. Güzel bakan , Güzel gören, Güzel düşünen, Yüreği Güzel insanlara selamlar... Bu videomuzda yine elektrik,elektronik,yazılım,programlama ve el becerisinin birbirinden ayrılmadığını gösteren güzel bir içerik hazırladım. Faydalı olduğunu düşündüğüm ve bizzat yaşadığım olayları anlatan ve kendi yorumumu da katarak sizlere sohbet havasında birşeyler anlatmaya çalıştım. Elektrik ve elektronik sektörüne karşı ve bu meslek kollarında çalışan ustalara karşı ön yargılı yorumlardan ve ön yargılı düşüncelerden yola çıkarak bazı konulara el atmak istedim. Her meslekte olduğu gibi illaki bu meslekte de işini kötüye kullanan ve insanları aldatan ustalar çıkmaktadır. Lakin genelleme yaparak ben bu ustalara güvenmiyorum ,siz şöylesiniz ,siz böylesiniz diyerek aşağılamaya çalışan insanların aslında kişi kendinden bilir işi sözünü açıklamaya çalıştım. Dostlarım her sektörde bir yozlaşma yaşadığımız bu günlerde ,İnsani ticaret hayatında güvenmek ve aldatılmak arasında gidip geliyoruz. Videoda anlatmak istediklerim inşallah doğru bir şekilde analiz edilir ve yanlış anlaşılmaz diyorum ve yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. İYİ SEYİRLER DİLERİM ELEKTRİK TEKNİSYENİ BİLAL BAŞ ELVAN ELEKTRONİK
    https://www.youtube.com/watch?v=RJ6uq8_JELE&t=304s
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.