Şimdi Ara

Samsung, ev aletleri için yapay zeka destekli Bixby'yi tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, ev aletleri için yapay zeka destekli Bixby'yi tanıttı
    Samsung, BESPOKE AI serisi ev aletlerine yapay zeka destekli dijital sesli asistan Bixby’yi getireceğini duyurdu. Geliştirilmiş dijital sesli asistan, bağlamı anlayabiliyor. Bu, doğal dilde daha kolay sesli komutlar vermenizi sağlıyor. Bixby Birden fazla komut içeren cümleleri anlayabiliyor, önceki konuşmaları hatırlayabiliyor ve cihazlarınız hakkında bilgi alabiliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung: Galaxy AI, bu yıl 200 milyondan fazla cihazda olacak

Bixby, BESPOKE AI ev aletlerine daha gelişmiş sesli komutlar getiriyor

Samsung, Bixby’nin birden fazla komut içeren cümleleri bile anlayabildiğini iddia ediyor. Örneğin; “Klimayı 18 dereceye ayarla, çamaşırları da saat 17.00’ye kadar bitir" komutunu verdiğinizde klimayı açması ve sıcaklığını 18 dereceye ayarlaması gerektiğini ve çamaşır makinesinin çamaşır yıkama döngüsünü günün ilerleyen saatlerinde saat 17.00’ye kadar bitirmesi gerektiğini anlayacak. Ayrıca, "Çamaşır makinem bu ay ne kadar enerji tasarrufu sağladı?" diye sorabilecek, ardından "Peki ya elektrik faturam?" diye sorabileceksiniz. Bixby her iki sesli komutu da anlayacak ve bu soruları tek tek yanıtlayacak.

Bixby'nin yapabilecekleri bunlarla sınırlı olmayacak. Kullanım kılavuzlarının içindeki tüm bilgilere sahip olacak. Bu sayede kullanım ipuçları ve sorun gidermeyle ilgili bilgiler sunabilecek. Bixby'ye “Klimanın filtrelerini nasıl değiştirebilirim?" diye sorabileceksiniz. Asistan, sorunuzu anlayacak ve bunun nasıl yapıldığını size adım adım sunacak.

Bixby AI ile uyumlu ürünler arasında; Bespoke AI Family Hub Buzdolabı, Bespoke AI Combo, Bespoke AI Steam ve Bespoke AI Wind-Free Gallery Klima yer alıyor. Daha önce Samsung yetkilileri, yapay zeka destekli Bixby’nin gelişini ima etmişti. Bu akım ev aletleriyle başlamış gibi görünüyor.

Kaynak:https://news.samsung.com/global/samsung-elevates-ai-home-life-with-upgraded-voice-control-over-bespoke-ai-appliances
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-bespoke-ai-home-appliances-bixby-voice-assistant/

• bixby kendimi bildim bileli Samsung da var ama türkiyede bir işe yaradığını ne gördüm ne duydum ismi var kendi yok bir sistem yanlış hatırlıyorsam beni düzeltin.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Türkçe gelcek dediler gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay zeka dediğin şey komutları uygulayan sistem. Çok mu zor türkiyede yapmak? Yapmıyorlar çünkü gelişmek üst insana ait bir davranış.

• Alıntı

metni:
    Bixby'ye “Klimanın filtrelerini nasıl değiştirebilirim?" diye sorabileceksiniz. Asistan, sorunuzu anlayacak ve bunun nasıl yapıldığını size adım adım sunacak.

Hayır, ne yazık ki asistandan sadece "höö?" diye cevap alacaksınız.Samsung, ev aletleri için yapay zeka destekli Bixby'yi tanıttı 

Çünkü Türkçe olarak “Klimanın filtrelerini nasıl değiştirebilirim?" diye sorduğunuzda soruyu anlamayacak.

• Adamlar telefona getirmemekte inat ettiler resmen. Telefon hariç her yere her şeye getirdiler.

• Sırf bixby sözünü tutmadıkları için bir daha asla Samsung saat almam, mecburi değilsem diğer ürünlerini de tercih etmemeye çalışıyorum

• Sizi daha fazla nasıl tembel hale getiririz ve tosun gibi olarak beyninizi kullanamaz hale nasıl getirebiliriz yapay zekası...

• Sorunsuz, en sağlam beyaz eşya alman malı akılsız beyaz eşyadır NOKTA

Alman malı wifi li çamaşır kurutma, çamaşır makinesi ve buzdolabı var 1 kere wifili kullanmadım

Gereksiz yere ürünlerde 1000 - 2000 tl fiyat yükseliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Eylül 2024; 19:6:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.