Şimdi Ara

Samsung evo plus vs ssd plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopta sistem diski olarak sandisk ultra 240 gb var ve gayet hızlı şuanda 2.diske ihtiyacım var, sizce ssd plus yeterli olur mu yoksa evo plus a mı yönelmeliyim. Şuanda samsung 570, sandisk 400 tl ye geliyor
    değer mi aradaki farka gerek var mı ?

• Ssd plus alma SanDisk ultra 3d al bende var gayet hızlı 9sn de sistem açılıp Chrome acıyorum 5 yılda garantili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

Ssd plus alma SanDisk ultra 3d al bende var gayet hızlı 9sn de sistem açılıp Chrome acıyorum 5 yılda garantili
    Hocam zaten sandisj garantide de samsungu 5 e 10 a katlıyormuş samsung 1 ay 2 ay bekletirken ve online alışverişlerin çoğunu garantide kabul etmezken sandisk nerden aldığına bakamdan rma ile 1 hafta 10 gün içinde ürünü alıp yenisini gönderiyor sıfırını.
    Ama sorun şu 480 lik alıp düşük model ssd plus mu
    250 alıp ultra 3d modeli mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Hocam zaten sandisj garantide de samsungu 5 e 10 a katlıyormuş samsung 1 ay 2 ay bekletirken ve online alışverişlerin çoğunu garantide kabul etmezken sandisk nerden aldığına bakamdan rma ile 1 hafta 10 gün içinde ürünü alıp yenisini gönderiyor sıfırını.
    Ama sorun şu 480 lik alıp düşük model ssd plus mu
    250 alıp ultra 3d modeli mi

Alıntıları Göster
    500gb SanDisk ultra 3d 460tl civarı 250gb 280tl civarı garanti de çok iyi ben Evo 860 500gb alıp iade ettim SanDisk aldım gayet kaliteli ürün hızlarda çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.