Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) Satın Al 8 Eylül 2018 00:50 1 1 SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) Aksiyon kamerası almıştım Çin'den. O kamerada kullanmak için aldığım sıfır karttır. Profilime bakabilirsiniz, kamerayla ilgili sorun yaşadım ve iade ettim, lakin bu kartın çalışıp çalışmadığına bakmak için adaptörle beraber bir kez pcye taktım. Tertemizdir. Hem fiziken hem de elektronik olarak. İlgilenen olursa çekinmesin, kargo benden.10 Yıl Samsung Garantili.Belki pazarlık payı da olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 62 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15
Up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG EVOPLUS 32GB microSD + ADAPTÖR 62 LİRA (KARGO BENDEN) SORUNSUZ LINE6 SPIDER IV 15