Eski hareketlilik yok sanki forumda... samsung kullanıcıları sadece problemlerden bahsediyor oldu... bana mı öyle geliyor yoksa bu durum gerçekten var mı?
Samsung = kalitesizlik
O nedenle Note 3 N9005 yerine Z1 aldım
quote:
Orijinalden alıntı: ferrari091
Samsung = kalitesizlik
O nedenle Note 3 N9005 yerine Z1 aldım
ben de z2 bekliyorum hocam hayırlı olsun cihazınız
quote:
Orijinalden alıntı: minkara
ben de z2 bekliyorum hocam hayırlı olsun cihazınız
Alıntıları Göster
bende z2 alicam bu hafta. Bir arkadasimla konustum bugun onunda fikrini almak icin. s5 siparisi verdigini soyledi. Bende bir iki karsilastirma izledigimi soyleyip onada videoyu gonderdim. Az once s5 siparisini iptal edip z2 siparis etti :)
tabi ölür 1)samsung çok fazla müşteri kaybetti. Birisi de benim. 1-2 sene önce android demek nerdeyse samsung demekti. Artık insanlar başka markalara yöneliyorlar. 2) Yeni çıkan ürünler heyecan verici değil. Eskiden yeni çıkan ürünler oldukça heyecan vericiydi. bir beklenti olurdu, tartışmalar olurdu. son çıkan s5 çok sönük kaldı. Sadece 2gb ramden dolayı değil, genel olarak sönük kaldı. htc m8, xperia z2 çok daha göz alıcı. Samsung'un orta seviye telefonları da cezbedici değil. s3 mini çok satmıştı ama s4 mini daha az satıyor. (Türkiye için konuşuyorum) s5 miniyi daha az kişide göreceğiz muhtemelen. samsung öyle yeni bir teknoloji de çıkartmadı. s3 çıktığında harekete dayalı özellikleri, akıllı bekleme vs heyecan yaratmıştı. şimdi öyle heyecan yaratacak bir teknoloji de yok. zaten o özelliklerin çok kullanışlı olmadığı ortaya çıktı. parmak izi sensörü olsa ne olur olmasa ne olur. şu an samsung'u canlı tutan note serisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
tabi ölür 1)samsung çok fazla müşteri kaybetti. Birisi de benim. 1-2 sene önce android demek nerdeyse samsung demekti. Artık insanlar başka markalara yöneliyorlar. 2) Yeni çıkan ürünler heyecan verici değil. Eskiden yeni çıkan ürünler oldukça heyecan vericiydi. bir beklenti olurdu, tartışmalar olurdu. son çıkan s5 çok sönük kaldı. Sadece 2gb ramden dolayı değil, genel olarak sönük kaldı. htc m8, xperia z2 çok daha göz alıcı. Samsung'un orta seviye telefonları da cezbedici değil. s3 mini çok satmıştı ama s4 mini daha az satıyor. (Türkiye için konuşuyorum) s5 miniyi daha az kişide göreceğiz muhtemelen. samsung öyle yeni bir teknoloji de çıkartmadı. s3 çıktığında harekete dayalı özellikleri, akıllı bekleme vs heyecan yaratmıştı. şimdi öyle heyecan yaratacak bir teknoloji de yok. zaten o özelliklerin çok kullanışlı olmadığı ortaya çıktı. parmak izi sensörü olsa ne olur olmasa ne olur. şu an samsung'u canlı tutan note serisidir.
insanlar 3 senedir aynı plastik telefonları görmekten bıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Video Tapes
insanlar 3 senedir aynı plastik telefonları görmekten bıktı
Alıntıları Göster
Soğudu millet Samsung'dan (ben dahil). İlk Android telefonum Note II oldu. Son Samsung telefonum da Note II olacak. Z2 beni bekler artık
quote:
Orijinalden alıntı: Vuh
Soğudu millet Samsung'dan (ben dahil). İlk Android telefonum Note II oldu. Son Samsung telefonum da Note II olacak. Z2 beni bekler artık
Alıntıları Göster
s4 bu hafta sonu alacaktım. bu kadar olumsuz yorumdan sonra vazgeçmek üzereyim. sizden dayanıklı olan stabil olan sohbet programlarında takılmayacak bir telefon istiyorum. telefonda oyun oynayan biri değilim. kamerası da vasat olmasın muhteşem olmasına gerek yok.(şu anda dokunmatik samsung akılsız telefonum var) 3-4 yıl iphone4 kullanan arkadaşlarım var. ben de telefonu 3-4 yıl kullanmak istiyorum.
Plastik telefon : 2200 ₺
Mantıklı mı sizce ?
serdar_ayberkS
kullanıcısına yanıt
Sana en iyi telefon G2 kardeşim. G2 nin beğenmediğin yönleri varsa Nexus 5.
Nexus 5 ile G2 arasından seçim yap.
quote:
Orijinalden alıntı: eren..34
Sana en iyi telefon G2 kardeşim. G2 nin beğenmediğin yönleri varsa Nexus 5.
Nexus 5 ile G2 arasından seçim yap.
Bir gün herkes Sony'ci olacak
eren..34
kullanıcısına yanıt
teşekkürler G2'yi fikri iyi gibi gözüküyor. nexus5 donanımına göre biraz pahalı gibi geldi. nexus4'ten çok fazla bir farkı yok gibi gözüküyor kağıt üzerinde. iphone 4 alan arkadaşlarım 3 yıldır kullanıyor. iphone5s için de 2000 lira verilir mi fiyatı çok gözüküyor. 1500 lira bile cep telefonu için bana çok gözükürken 2000 lira çok. LG G2 beni 3-4 yıl götürür mü? 6 ayda bir telefon değiştiren biri değilim. İki senelik S3 kitkat güncelleştirmesi alacak mı hala belirsiz. En can sıkıcı bulduğum şey firmaların android güncellemelerini ios gibi vermemesi. windows phone ise pc'de linux kullanmak gibi. kardeşimin lumia telefonu var. twitter yasaklandı. telefon yüklenebilecek vpn programı yok. telefon konusunda kağıt üzerindeki bilgiler değil sizin gibi kullanıcıların fikri benim için önemli. sizin telefonunuz hangisi?
çok teşekkür ederim epey bir fikir verdin. kredi kartımı kullanmıyordum aidat ödemeyeyim diye iptal ettim,telefonu nakit alacağım. ilk başta senin telefonundan alayım dedim. kardeşimin 820'si var 1 gb ramli 512 mb ram sorun çıkaracak diye beni korkuttu. 1 gb ram olsaydı hiç düşünmeden alırdım. bir de üstüne vpn programı gibi eksikleri var bir de. en güzel yanı windows phone ios gibi kasmıyor. android'de inanılmaz donanımlı modellerde bile kasmayı ancak azaltabiliyorsun. bir de üstüne güncellemeler firmanın keyfine bakıyor. elimdeki telefon idare eder bir şey olsaydı beklerdim de.
serdar_ayberkS
kullanıcısına yanıt
Haklısın hocam . Rahatça hiç çekinmeden sohbet edebiliriz telefon hakkında istediğin soruyu sor
eren..34
kullanıcısına yanıt
çok teşekkür ederim hocam. belli fiyatın üstüne çıkınca ince eleyip sık dolama ihtiyacı duyuyorum. 3-4 yıl beni götürecek önereceğin bir model var mı? kamera idare eder olsun whatsapp,face'di video izlerken işimi görsün kasmasın. telefonu dikkatli kullanan biriyimdir. kaza olursa yapacak bir şey yokta sinirini telefondan çıkaran biri de değilim. yarın ya da gelecek hafta almayı düşünüyorum. g2 mini çıkacakmış o nasıl? ne zaman çıkar? ekran 4.7 imiş. 1000'e kadar telefonda kusurları görmezden gelebiliyorsun s4 1529, g2 1499 lira gibi para verdikten sonra kusursuz bir şey bekliyorsun. hocam önereceğin model var mı ?
serdar_ayberkS
kullanıcısına yanıt
İstanbul Bilişimde Lumia 925 1 milyardı sanırım.
Nexus 4 ve L1320 tavsiyelerimin arasında
quote:
Orijinalden alıntı: eren..34
İstanbul Bilişimde Lumia 925 1 milyardı sanırım.
Nexus 4 ve L1320 tavsiyelerimin arasında
teekkürler önerilerin için. G2 diğer önerilerini de dikkate alacağım. nexus 4 bir tek elektronik marketlerde yok gibi.
serdar_ayberkS
kullanıcısına yanıt
Uygun fiyata performanslı cihaz ... O yüzden yok satıyor