< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sıkıntı yok, eğer mevcut kanun değişmezse tüketici mahkemesinden devam ederiz. Gerçi mevcut hükümetle bu haklarımız ne kadar devam eder orası muallak.
Avukat Bilal Yavuzyoutube
10 YIL KULLANIP İADE ETTİM SIFIRIYLA DEĞİŞTİRDİM! Bu Hakkınızı Kullanın.https://www.youtube.com/watch?v=P8Q0ogdbCYs -
Ayni çelişkiyi yaşadım. Sitesindeki musteri temsilcisine sorabilirsiniz 3 yil dendi bana. Samsung destek ile telefonda görüşmemde sistemden model kodunu taratıp 3 yil cevabini aldım. Garanti belgesi hazır şablon hocam. Sistemden taratıyorlar model kodunu fatura kesim tarihine göre. Qd oled gerçekten apayrı. 2.5 k olarak geçse de çoğu 4k dan daha kaliteli görüntü sunuyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
12 bit hdmı ile aktif olan bir özellik.lakin nvidıanın sürücüleri kaynaklı düzgün çalışmıyor.çalıştırmak için ocak sürücüsünü kurman gerek.
Burda bi arakdaş öyle kullanabildiğini yazmış, benim kablodamı sıkıntı var acaba ?
12 bit, 175 hzde fotodaki gibi sorun veriyor ocak nvideia sürücüsü haricinde.
12 biit 100 hz veya 10 bit 175 hz olaraj kullanabilirsin son sürücüde.
Anladım teşekkürler.
Arkadaşlar bir şey soracağım, oyunlarda video girdiğinde bir süre sonra sizdede ekran koruyucu devreye giriyor mu? Bende ekran koruyucu 1dk ayarlı, oyunlarda ara video girince ekran doğal olarak 16:9 formatına giriyor(neden halen 21:9 video fragman olmaz ki zaten) ve 1dkdan uzun sürerse ekran koruuyucu devreye giriyor. Win10 64 bit kurulu bu arada.
-
neden 1dk ayarlı ekran koruyucu kullanıyorsunuz hocam? 5 dk ayarlayın.
-
Sık sık afk kalıyor pcde sabit görüntü beklemesin boşuna diye. Ama oyun arasındaki videoda neden ekran koruyucu giriyor çözemedim o durumu.
-
Ek olarak, emülatör üzerinden oyun oynarken hareketsiz kalınca monitörü kapat özelliği devreye giriyor emülatör oyunu oynarkende. windows kaynaklı mı monitör kaynaklı mı belli değil.
-
Forumda arkadaşların bu monitör ile yaşadıkları sıkıntıları ve monitörün V2'sinin çıkacağı (gerçi ne zaman tam belli değil) gerçeğini hesaba katarsak, yine de hala bu monitörü almak mantıklı mıdır? Bu monitöre sahip olan arkadaşlar, monitör alacak olsalar yine bu monitörü mü tercih ederlerdi?
-
monitoru kullanan birisiyim. hatta bu konuyu açan sasua hocamdan sonra 2. alan kişiyim. hiç bir sorunum yok gayet güzel. ben macera aramadım hdmi 2.1 e geçmedim. son yazılımla beraber hiçbir sorunum kalmadı. uyku modundaki sorunların filan hiçbir sorunum yok. sadece ben şuna bozulmuştum aldıkdan 3 ay sonra v2 si cıkınca ee bize destek kesilirmi diye samsung a bozulmuştum. oda zamanla geçti. suan v2 cıksa 50 k dan aşağı olmaz. v2 nin 2024 sonu cıkacagı hesaplanıyor. tr şartlarında birbirimizi yemeğe başlamayız ozamana kadar umarım :D
-
bulabilirseniz 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED
son firmware ile DW serisinde ki gibi HDR de düzeldi. neredeyse eksiksiz ve sorunsuz. Salt monitör çıkışlarına sahip ve hiç bir problemi olmayan bir cihaz.
-
Aslında dün bir yerde görmüştüm bu monitörü. Ama dün 33 bin küsür lira fiyatı varken, bugün 38 bin yapmışlar. Off ne diyeyim ki artık bilemedim. Maalesef alıştık bunlara.
-
Şuan satilan oledler arasındaki en mantıklı monitor samsung g8. Son güncelleme ile kusursuz ulaştı herhangi bir sorunu yok diğer monitörlere göre artısı da çok. Paranız varsa 2. Nesil qd oledlere de bakılabilir.
2 haftadan uzun süredir kullanıyorum. Son güncelleme ben aldığımda çıkmıştı bu yüzden hiç bir sorun yaşamadım. Sadece şuan micro hdmi ile 12 bit 175hz görüntü alamıyorsun. Onuda güncellemeyle çözüceklerini düşünüyorum. Şuan monitörün herhangibi sorunu yok. Çoğu kanal ürünün en iyi monitör olduğunu zaten söylüyor. İlla beklenecekse gen2 versiyonu beklenebilir ama onunda ne zaman çıkacağı belli değil kısa zaman olduğunuda düşünmüyorum. Fiyatı 50k civarı olur. Şuan bu monitör diğer satılanlara göre hem bir sürü + özelliği hemde fiyat avantajı var. En alınabilir oled monitör bence bu.
evet fiyatlar uçtu maalesef. biz alırken 25 bin lira civarına almıştık. 3 tane aldık.
ama bulabiliyorsanız kesinlikle düşünün.
tek olayı vardı HDR400 TrueBlack de sorun olmazken HDR 1000 aktif değildi. Artık tamamen aktif ve sorunsuz.
G8 den farklı olarak 165hz G8 de 175hz
yine G8 den farklı olarak 10 bit. 12 bit desteği yok.
ama lazım mı? dünyada 12 bit uygulama yok zaten. 10 bit olan tek oyun var şuan. üstü zaten mevcut değil.
filmler 10 bit.
hem de her türlü bağlantı şartına olanak verdiği için kullanıcı dostu.
G8 kötü alet değil çok iyi alet ama bence aceleyle çıkarılmış ve son kullanıcıyı baz alarak çıkmamış bir alet. 2. nesil QD OLED ile gelen G8 serisi olursa bakılabilir.
not: hem Nvidia sürücüleri ile hemde AMD sürücüleri ile sorunsuz. Donanım seçmiyor. Sürücü de seçmiyor. Sadece HDR kalibrasyon ve yöntemleri farklı Nvidia ve AMD arasında. o da zaten olayı o.
aldığımız 3 monitörden 1 ini kullanan AMD Ekran kartı kullanıyordu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 31 Temmuz 2023; 22:27:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X