Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
56
Favori
52.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla kolluyorum fiyatını. Eğer tekrardan 33 bin seviyelerine inerse alacağım, yoksa şu an da fiyat olarak G8 çok daha avantajlı duruyor.

Bu arada sizlerin de dikkatinizi çekmiştir, diğer markaların örneğin LG olsun, Viewsonic Elite serisi olsun, Asus'un Rog serisi olsun bunların fiyatları neden bilmiyorum çok daha yüksek. Hemen hemen tüm inceleme sitelerinde QD-OLED ekranlı monitörlerin (4 tane var dünyada) en iyisi olduğu bahsediliyor, ama rakip markaların fiyatları çok daha üst seviyelerde.

Öyle gözüküyor ki micro led monitörler çıkana kadar en iyisi qd-oled. Keşke daha fazla marka daha fazla ürün seçeneği sunsaydı bizlere.

• Benim yeni monitör de bölgesel siyah bir leke çıktı. Ölü piksele benzemiyor. Samsung'u arayıp değişim istedim, lam, cim etmeden değişim emri verildi. 0 cihaz gelecek.

Benim sorum şu; bende ki monitör kutusunu içerikleriyle beraber alıp yeni getirdikleri kutuyu bana mı verirler yoksa sadece monitör'ü mü getirip verirler? İlk defa bir cihaz değişimi yaşayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genelde sıfır kutu değişir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şu monitörden alanınız var mı veya inceleme şansı olanınız? Merak ettim samsung ve alienware karşısında bir eksisi veya artısı var mıdır?

philips
    Satın al: Evnia Evnia Curved Gaming Monitor QD OLED oyun monitörü 34M2C8600/00 QD OLED oyun monitörü
    https://www.philips.com.tr/c-p/34M2C8600_00/evnia-curved-gaming-monitor-qd-oled-oyun-monitoerue
  • Selamlar. Monitör şahane, 1 aydır kullanıyorum ama ışık altında, ekranın sol üstünde böyle çizik gibi yerler görüyorum. Normal kullanımda gözükmüyor. Büyük ihtimal aldığımdan beri böyle ama yeni fark ettim. Bu sorunu yaşayan var mı? Sizce değişim talep etmeli miyim?

• Dynamole kullanıcısına yanıt

Hocam monitörü silerken yapmış olma ihtimaliniz olabilir mi? Çünkü samsung ekran koruyucu ile geliyor çizik gelme olasılığı imkansıza yakın. Çizik sorunu genelde dell qd oledlerin şikayetidir.

• yahyace Y kullanıcısına yanıt

Fiyatını asla hak etmiyor. Samsung g8 qd oledden daha donanımsız daha pahalı.

• Sasua S kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ama kuru olarak mikrofiber bez dışında herhangi bir şey de kullanmadım. Bezden olmuş olabilir mi acaba? Bir de ekranın her yerini aynı bezle siliyorum ama sadece bu gösterdiğim bölgede böyle bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 2 Ağustos 2023; 15:47:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam lcd temizleyici bir sprey alıp denemeni tavsiye ederim.Ben şunu kullanıyorum.

Sağ olun ama izleri gördükten sonra etil alkolle bile sildim, geçmiyor maalesef. Bir şekilde çizildi herhalde bezden :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 2 Ağustos 2023; 17:18:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam yumuşak mğikrofiber lazım herhalde bilemedim :D bedn gözlük beziyhle siliyorum genelde.

Güzel alternatifleri varken o fiyatı hakketmeyen bir ürün. Marka kaliteli ama fiyat performans ürünü değil.

batu hocam bu ürünün sıvısını kullanıyormusun? bu monitorde hiçbir şekilde nemli bez ile silmeyin uyarısı var diye biliyorum. sadece ağzınızla hööh yapıp silin diyorlardı.

• Gözlük camımı bu hohla silecekmişiz, nefesi kurur insanın 34 inçlik monitörde. 

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

tanıtım videosundamı kitapcıgındamı bi yerde görmüştüm. ıslak bez kesinlikle silmeyin uyarısı vardı.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Suyla olmaz tabide yukarıdaki gibi solisyonla silinir herhalde diye düşünüyorum.sonuçta bu tür ekranlara yönelik içerik var içinde.diper türlü kuru bezle silsen çizebilir. Ben yukarıdaki solüsyondan kullanıyorum ayda bir siliyorum :))

• Acaba v2 diye duyurdukları bu olabilir mi?

rtıngs.com
    Samsung Odyssey OLED G9/G95SC S49CG95 Review
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-oled-g9-g95sc-s49cg95
  • Bu arada şöyle bir inceleme yazısı buldum. Daha testler bitmemiş, erken sonuçlar sadece kısmi değerlendirmeleri içeriyor. İnceleme monitörler üzerine değil, tv ler üzerine. Ama qd-oled monitörü olanlara da uyarılarda bulunuyor. Merak edeniniz olursa okuyabilirsiniz.

rtıngs.com
    Longevity Burn-In Investigative Paths After 3 Months: QD-OLED vs. WOLED, LG vs. Sony, And More
    https://www.rtings.com/tv/learn/longevity-investigations-update-3-month#qd-oled-vs-lg-woled

Yok, v2ninde boyutları v1 gibi.Tibi vs her şeyi aynı olacak diye tahmin ediyorum. V2nin farkı bir sonraki nesil qdoled oluşu, biraz daha dayanıklı deniyor. hz 240lara çıkıyor, renk gamutu biraz daha genişliyor. yine parlaklık 260nitlerden 340nitlere çıkıyordu sanırım sdrda.

• Şu 49 inchlik olanın 240 hz qd-oled'i hakikaten akıllara ziyan bir şey olur. Ama kim bilir kaç paradan çıkar. Şu bir gerçek herhalde bilgisayar donanım parçaları arasında monitör kadar hızlı değişen, gelişen ve yenilenen başka bir alan yok. En basitinden rtx 4090 ekran kartı veya i9 13 serisi işlemci aldın mı bilirsin ki en azından 1 sene sonrasına kadar en iyisi bu. Ama monitör de bu süreler çok daha kısa maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.