Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
56
Favori
52.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Oled g8 i konsol kullanımı için almak istiyorum.series X ağırlıklı kullanacağım tavsiye edermisiniz?şuanda neo g7 43 var ondan da memnunum aslında.yardımcı olabilirseniz memnun olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSuites kullanıcısına yanıt

Eğer konsol ağırlıklı oynuyorsanız ve yakın gelecekte konsolların yeni sürümlerinin de çıkacağını hesaba katarsak, benim size naçizane tavsiyem 4k yüksek tazeleme hızına sahip bir monitör almanızdır. Her ne kadar bugün pc'ler için ekran kartlarının 4k oyun performansları çok parlak olmasa da, aynı durum konsollar için geçerli değil. Eğer büyük bir ekran arıyorsanız konsol için, şunlar olabilir mesela

veya

www.incehesap.com
    Gigabyte Aorus FO48U 47.5” 1ms 120Hz FreeSync Premium OLED 4K UHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-fo48u-47-5-oled-4k-uhd-gaming-monitor-fiyati-52963/?ref=akakce&v=1.79

• yahyace Y kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Evet haklısınız native 4 k ve 120 hz tazeleme hızına sahip bir monitör tv ile devam etmek verimli olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar nvidia nın yeni sürücüsünü kura bilen varmı? ben kurmaya calısıyorum ekran desteklenmeyen cözünürlük diye bir samsung un animasyonu cıkıyor. pc reset atarak kendine geliyor. sürücüyü kuramıyorum.

• Benim şansımada 1 ay oldu alalı 3 5 gün önce canlı piksel oluştu. Servisten geldiler. Değişim yapabileceğimi söylediler(dönüşlerini bekliyorum). Hepsi burada sitesinden aldım. Açıkçası biraz tedirgin oldum iade alabilirsem g8 32 microled 4k olan modeli alıcam sanırım.

• Hocam 14 gün gelmediyse tüm firmalar iade için bayağı uğraştır değişim yaparlar ama iade olur mu bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feckless kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Elinizde dünyanın en iyi 34 inc monitörlerinden birisi var.... Oyun, film, dizi, kalite anlamında :)

• bykrm kullanıcısına yanıt

Hocam bölgesel tamamen. Usb ile güncelleme yapabilirsiniz ayrıca. Samsung kore sitesine girip driver bakabiliyorsunuz.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Bende ilk başta kurulum bitince bilgisayar kendine reset attı. Bilgisayar açıldığı zaman ise driver bozuk hatası aldım ekran kartını okumuyordu, nvidia kontrol paneli filan görünmüyordu. Güvenli moda geçip ddu ile driver sildim tekrar geforce uygulaması ile yükledim ikincide sorunsuz kurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 8 Ağustos 2023; 9:32:46 >
  • crunk C kullanıcısına yanıt

morlainizi bozmayın hocam. cok kişi aldık. ölü piksel vakası hiçbirimizin başına gelmedi. size denk gelmiş. değişim isteyin. şuan hala bu monitörün üstüne monitor yok. tertemiz sıfır monitorunuz gelsin..

• Sasua S kullanıcısına yanıt

reset atınca düzeldi.

• Amazon'da tekrardan satışa girmiş. Piyasanın daha altında bir fiyata ve peşin fiyatına 6 taksitle.

• Merhaba lar herkese
    düşünen olursa elimde 2 aylık amazondan TR den alınma kutu fatura her seyi tam bulunmakta düşünen iletişime geçebilir 05376239303 yer istanbul kartal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan.0009 -- 16 Ağustos 2023; 11:52:4 >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Her baktığımda iyi ki dedirtti ve dedirtiyor.

• Bende Samsung Odyssey G9 Oled düşünüyorum fakat Samsung ekran yanığını garanti kapsamına almıyor diye biliyorum.

Alienware gibi 3 yıl burn-in garantisi olsa güzel olurdu.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Bu ürün Tr de satışa çıktı mı acaba?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Türkiye de bilgim yok ama Almanya da satışta ürün.

Burda 1900 - 2000 euro dan satışta fakat Samsung yanma garantisi vermiyor.Amerika da Best Buy gibi satış firmaları kendi uzatılmış garantilerini veriyor,üründe yanma olursa Samsung değil Best Buy değişim yapıyor.

• Samsung'da saçmalıyor hakikaten her monitörüne g9 adını vermeye başladı, sonra hangisi hangisi karışıyor. Şunu da 5 gün önce tanıttı sanırsam, bunun da adı g9

Samsungyoutube
    Adventure is calling. The new 57" Odyssey Neo G9 brings the new world of gaming into the light of day on August 23. #Odyssey #Odysseyneo #G9 #Teaser #Samsung
    https://www.youtube.com/watch?v=2TJQYrB0ucs
  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

Samsung da bir G9 takıntısı var doğru,en azından bu model G10 olabilirdi,hem panel 57" olmuş hemde Display Port 2 mevcut.

• Biz yanlış anlıyoruz hocam. G7 ve üstü samsunun ust modellere verdiği bir tag. 5 sene önce çıkan g9 da var mesela.

Samaung g9 var va panel, samsung g9 Neo var mini Led panel, samsung oled g9 var qd oled panel vs... Samsung sürekli monitörlerindeki paneli geliştirip piyasaya sürüyor. Misal 5 sene önceki va panel g9 ile sonradan çıkan va panel g9 aynı değil ya hz, ya tepkime ya parlaklık vs... değişmiş oluyor. Önemli olan model kodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 16 Ağustos 2023; 21:1:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.