İlk çıktığında 1499 dolardı amerikada, sonradan 1199 dolara kadar geriledi. Bunun temel sebebi tabi en büyük rakibi olan dell'in aynı panele sahip monitörünün 1300 dolardan piyasaya çıkmış olmasıydı. Dell'in fiyatı yine daha ucuz yurt dışında samsung'a göre. Ama Türkiye fiyatı konusunda haklısınız, bilhassa amazon süper fiyat verdi bu ürüne. Sadece bu ürün değil, genel olarak samsung monitörlerin fiyatı neredeyse yurt dışı fiyatı ile aynı oluyor. Bu yüzden yeni çıkacak modellerin de türkiyeye geldiğinde hangi fiyattan satılacağını kestirmek zor olmuyor. |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (23. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaslar monitor 1504 surumunde kaldı. gecen gün bir arkadaş 1520 surumu geldi demişti. guncelleme yemiyor. ne yapmam lazım. monitorun fişini takıp cıkarttım.
-
Güncelleme bölge bölge geliyor. Bir önceki Güncelleme de avrupaya haftalar öncesinden gelmişti. Bekleyin ya da samsung koreden güncel surumu indirip usb ile kurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncelleme ne içeriyor berden bakabiliyoruz ?
Açıkçası mıntörümde herhangi bir sorun yaşamadığım için nelerim değiştiğini de tam olarak bilemiyorum. Şu sıralar çok sık da kullanamadım. Bilgilendirme amacıyla paylaşmıştım. Değişiklikleri bulan bir arkadaş bizimle de paylaşırsa ben de memnun olurum. Bu arada güncellemeyi Samsung un sitesinden indirip Manuel olarak kurmuştum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım, normal bir şekilde gelince kurarım bende, acelesi yok. :))
-
Monitörün diğer monitörlere göre bir güzelliğini daha söyleyeyim. Normalde monitörlere kalibrasyon yapmak için pahalı kalibre eden cihazları almak gerekiyor ama samsung marka telefonunuz var ise(2019 sonrası üretimler destekliyor) telefonunuzun smarthings uygulaması ile samsung ekosistemine girip telefon ile g8 oledi kalibrasyon yapabiliyorsunuz daha yeni keşfettim
Zamanla her monitör kalibrasyon ihtiyacı duyar. Daha kaliteli bir görüntü sunmasına yarar bu. Fabrika çıkışlı güzel bir kalibrasyonu var g8 oledin. Monitor unboxed bu konuda bayağı bir övgüye bulunmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 28 Ağustos 2023; 23:43:32 >
batu samsung telefonum var ve uygulama var. uygulamayı ve kalibrasyonu daha detaylı anlatırmısın?
-
1800 ve 1600 fiyat etiketleri için olağan sayabiliriz.
www.vatanbilgisayar.com
Samsung Odyssey OLED G9 49" 0.03Ms 240Hz Curved Oyuncu Montörü fiyatı, teknik özellikleri, Samsung Odyssey OLED G9 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg934suxuf-49-0-03ms-240hz-curved-oyuncu-monitoru.htmlwww.vatanbilgisayar.com
Samsung Odyssey OLED G9 49" 0.03Ms 240Hz Smart Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Samsung Odyssey OLED G9 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-odyssey-oled-g9-ls49cg954suxuf-49-0-03ms-240hz-smart-oyuncu-monitoru.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Eylül 2023; 0:16:38 >
-
Ooo hocam hayırlı olsun, ben Asus 27 inch almışsındır diye düşünmüştüm ama? Benim monitör konusunda paslaşıyorduk hatırlarsan. Memnun musun güzel günlerde kullan... Ben C2 ile devam.
-
Eyvallah hocam, sağolun.
Asus 27lerWoled olunca ve almayı düşündüğüm zamanda gelmeyince Qdoled g8 alıp geçmiştim.
Monitörden çok memnunum valla, çok şükür yıllar yıllar sonra gerçek bir monitör kullanmış oldum.
Sadece ilk seri olarak ben ve alan arkadaşlar biraz kazıklandık, fiyatı olması gerekenden çok az arttı ürünün çünkü.
Onun haricinde üründen çok memnunum.
-
telefondan smarthings uygulamasını aç. Qr kodu ile monitörle entegre hale getir. Ayarlar, uzman ayarlar, akıllı kalibrasyon saeçeneğine tıkla geri kalanları monitör yönlendiriyor.
-
2. nesil qd oledler bunlar. Smart özellikleri olan 50 bin pahalı mı yoksa bu ekonomide ucuz mu bilemedim resmen algımı kaybettim :) şaka bi yana bu 49 inc ile yarış oyunu ve ya rpg oyunları aşırı keyifli olur ama günlük kullanım için çok büyük. 34 inc iyidir iyi.
-
21×9 dan yanayım bende, 32×9 fazla gelir bana.Fiyat konusunda 2.nesil g8 lerin çıkış fiyatı hakkında az çok tahmin bilgi veriyor oled g9 un fiyatını geçemeyeceğine göre
40 civarı olur tahminimce
-
Ifada tanıtmazlar büyük ihtimal hızlı gelmeyecektir göreceğiz salıya kadar, ces 2024 ocakta duyurulup belirirse o daha yüksek olasılık gibi eğer sarkarsa süresi daha da uzayacak demek olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Eylül 2023; 0:4:39 >
V2 gelincede hemen almayın derim, en az bi 6 ay bekletin daha uyguna bile gelebilir.
-
fps oyunlarında kontrol edip ekrana sahip olmak cok zor. en keyifli araba yarışı bu monitorde. fps oyunlarında limit 27 inç miş. olursa bundan sonra 27 inc 4k oled olur.
-
Birazda mesafeye ve oyuna bağlı. Ben cs go da çok daha iyi oynuyorum 21:9 ekranda. Yataya doğru genişliyor rakibin vucut parçaları :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X