Samsungun g3 den g9 a kadar tagleri var. Her sene bu segmentte monitor çıkarabilir bile. Bunu telefonlar gibi düşünmemek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba lar herkese
düşünen olursa elimde 2 aylık amazondan TR den alınma kutu fatura her seyi tam bulunmakta düşünen iletişime geçebilir 05376239303 yer istanbul kartal
-
Burda,Samsung G9 OLED stoklara girince G8 de indirime gitmisler.
Samsung'un Turkiye fiyatlandırması gercekten iyi.
https://www.coolblue.de/produkt/918587/samsung-odyssey-g85-oled.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
999 euroya bu monitör kelepir şuan.
G9la çok bir ilgisi yok, yurtdışında bazı mağazalar ara ara böyle indirim yapıyor zaten. Youtubede victorda v2 beklerken 1000 dolara v1 yakalayın alıp geçmişti aylar önce. :) Biz erken almanın zevkinin bedelini ödedik, yine olsa yine yapar mıyım?hayır
-
Tüm teknoloji ürünlerin de ilk partiler genelde müşteriyi kobay olarak kullandığı için ben uzak duruyorum.
Şikayet veya kalite kontrol eksiklikleri dile getirilince yeni serilerde düzeltmeye gidiyorlar.
Mause'da çift tıklama,monitör'de Flicker,skylines,glow..Hoparlörler'de buzzing,gamepad lerde drift,fanlar'da motor sesi vs uzar gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 22 Ağustos 2023; 23:43:38 > -
Doğrudur, bende aynısını yapmaya çalışıyorum ama her zaman bu plana sağdık kalamıyoruz maalesef. :) Mesala bu monitör, ben bunu 8-9 yıldır bekliyordum. Abartmıyorum, 2014den beri böyle siyah derinliğine sahip bir monitörün hayalini kuruyordum. Işık sızmasından, ıps glowdan, tnnin yanlardan bakınca bozulmasından vs okadar çok nefrettim ki bunca boyunca, bu monitörlerin geldiğini duyunca bayram ettim, balıklama atladıydım. :) Fiyat olarak, evet dürüstçe biraz kazıklandık. Lakin değer mi, kesinlikle.Bu teknoloji ilerleyen yıllarda doğal olarak daha stabil olacaktır. lakin monitör gibi elden çıkarması zor bir parçada farklı bir şey alıp bekleyip zamanı gelince değiştirmeye şahsen sabrım olmazdı, heleki bu kadar yaklaşmışken. :) Sırf ışık sızmasından dolayı bu zamana kadar en az 10 tane monitör iade etmişliğim vardır, hepsinde sızmanın olacağını bilmeme rağmen bir umut belki bu seferki daha az sızdırır diye deneyip hüsranla karşılaşmak çok fena bir duyguydu.oled ve diğer paneller arasındaki fark, tuşlu telefonla dokunmatik telefon arasındaki fark gibidir.dokunmatiğin çıktığını duyup, görüpte tuşlu almak ne kadar zorsa oled içinde bu geçerli bence... :))
-
İşte biz seçim sonrası dolar fırlar dedik fırladı ama monitöre zam gelmedi
Aynen, ilk geldiği zamanlar fiyatı çok oynuyordu. o zamanlarda 31 ile 35 arasında dönüp duruyordu. dedim şimdiden bu 35leri görüyorsa seçim sonrası uçar gider, dahada alamam diye. 1600 küsür dolarlığa geldiydi. o zaman almasaydım 1600 dolar şuan 43500tl edecekti. 35400 şimdi alsaymışım 8100tl cepte kalırmış...
duygu akışı
-
batu hocam bu monitoru ilk sen aldın 2. ben. sen ozamanlar ''bize bu monitoru cok pahalı satıyorlar. demiştin. aynen oyle cok pahalıya aldıkki hala cok ucuk bir zam yemedi. yeni yeni suanki fiyatını görüyor. ilk aldıgımızda ederi 20 23 filandı.
-
Ben geçen ay prime indirimlerinde 31 e aldım 1150 dolara falan denk geliyodu.
Bizde o fiyata aldık hemen hemen. lakin o zamanlarda dolar 18,60dı. o zamanda 1640-1660 dolara tekamül ediyordu.şimdi dolar 27,60larda. güncel fiyatı(kar oranlarını, kdvleri vs vs ekstra bir artışya yazmadan düz hesap olarak baksak) 27,60*1650(ortalama desek) 45.540tl olması gerek.
ha satmazsak sıkıntı yok, lakin satmaya kalksak çok zarar ediyoruz.samsungun yeni monitörlerde attığı kazığın büyüklüğünü görüyorsunuz.
eğer bu monitör 45540tl satılması gerekirken bugün bu 31-35 satılıyorsa ya tamamen zararına satıyorlar ya da samsung global tüm dünyaya fena kazık atarak monitörü 1500 dolardan satmış.367-400dolarlık bir oynama söz konusu. buda aslında bu monitör 1100 dolara esas olarak satılması gerekirken satış fiyatını 1500 dolar yazmışlar gibi duruyor.
Buradan tekrar soruyorum samsung tr, 10k kadar ucuza bu modeli satıyorsun zarar etmiyorsan bize niye 10k pahallıdan sattın?
samsung monitörlerin hiçbirini ilk sene almayın, buradan uyarıyorum. anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 23 Ağustos 2023; 21:0:33 >
-
OLED'den sonra diğer panellere zaten dönemiyorsunuz.
TV olarak zaten OLED kullanıyorum.
Monitörde de AW3423DW denedim fakat fan sesinden dolayı iade ettim.Revize modeli geldi DWF olarak o güzel olmuş fan sesi yok ve parlaklığı arttırmışlar sanırım QD OLED 2. jenerasyon panel kullanıyorlar.
Büyük ihtimal bende G9 OLED alıcam fakat bekliyorum,kalite kontrol durumu ve kullanıcı tarafında ki yorumlara göre karar vericem.
Tek sıkıntısı 1800R yeterli değil 49'' ama onun dışında her anlamda çok başarılı panel,2. jenerasyon QD OLED panel kullanmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 23 Ağustos 2023; 22:45:45 > -
1520 sürümü hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır 1. Nesil qd oled kullanıyor.
Kesinlikle pahalıydı.
Yurt dışında da pek farklı değil ama. İlk çıktığında 1600-1800 dolardan şimdilerde 1200 dolar seviyelerine düşmüş. Samsung ürünlerinde bunu hep yapıyor. Önce çok yüksek fiyattan çıkartıyor, 6 ay sonra falan düşmeye başlıyor fiyatı. Biz de tabi enflasyon olduğu için fiyatı düşmek yerine artmadı diyelim. 6 ay öncenin 30 bin lirası şimdinin en az 45-50 bin lirası yapar sanırsam.
-
Aynen hocam 1. nesilmiş.
-
Yurtdışıda pek düşmedi diye hatırlıyorum, aadece bağzı mağazalar çok güzel indirim yapıyor orada.
Aslında samsung abes fiyattan satmadı, çok güzel fiyattan sattı. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, monitör tüm globalde 1500 dolar gibi fiyattan geldi çoğunda. Şimdi bunun Tr lojistiği var, gümrük masrafları var, vergisi var, deposu var, ödenen çalışan maaşları var, karı var vs vs. Mantıken en az bi 300-400 dolar daha üzerine koyarlardı.Farklı markaları görüyoruz. Yani 1500 dolar ürünğn saf fiyatı ise en qz 1800-1900 dolara vermeleri gerekirken o zamanda her şey dahil 1650 dolar civarına vermişlerdi.şaka gibi 150 dolar artışı olmuştu sadece. Buraya kadar sıkıntı yok.lakin o zamandan by zamana kur aşırı arttı.o zamanda dolar 18.60 larda tutuluyordu.şimdi 27,60 larda.9 tl birim başına artmış.lakin ürüne zam vermemek için sanki dişiyle, tırnapıyla savundular. Buda güzel tüketici için lakin ters kısım şurada başlıypr.senin 5 ay önce 1650 dolara aldığın mal şuan 1270 dolar. Aynı ürün,değişen bir şey yokta hani. Biz ürün pahallanır derken aksine düştü.yani bırak zamı, o zamanki dolar bazlı fiystından 380 dolar daha ucuz. Şuanda işte 45500 civarında olması gerekirdi.zararına satmadıklarına göre o zaman bunalar ilk anda 1500 dolarlık ürünü sanırım 1000 dolara çektiler. Ucuz olması yeni alıcı için iyi tabi, oda başka konu.ama insan düşünüyor, biraz daha ötelersek belki dolar 30 tl olduğunda daha ucuza alırız gibisinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denediniz mi hocam, ne değişmiş?
Ek olarak bize gelmemiş daha, bende gözükmüyor o sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 25 Ağustos 2023; 12:52:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X