Birde o kutuyu açıp kullanmaya başladığınız zaman ilk oyun deneyiminzii ve ya film deneyiminizi yazın:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (43. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Monitor geldi, Oldukça güzel görünüyor duvara montaj şeklinde kullanıyorum fakat 2 soru var.
1.Motion Plus ayarlarını oyun modu içinde dahil etkinleştiremiyorum dolayısı ile adaptive sync gibi ayarları kontrol edemiyorum.
2.samsung accountum ile login olmama ragmen uygulama kuramıyorum.
3.Smart tings sürekli smart hub güncelleniyor diye uyarı veriyor :)
ps.oyun modu sürekli açık kalsa ne olur ?
Bakin kapali görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 18 Mart 2024; 16:51:9 >
-
Windowstan gysnc açman lazım. Gysnc uyumluluğu aktif et nvidia denetim masasından. Samsung account ile telefondan çok rahat girebiliyorum ben hatta telefondan kontrol dahi edebiliyorum sıfırdan başlat istersen bi monitörü. Fabrika ayarlarına döndür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sifirladim hizlica demiyorum
Ps.windowsdan acikti gsync
Bu ayar açık olsun. Monitör değiştiği için sıfırlanmış olabilir. Bu ayar açıksa var otomatik açık olacaktır. Ayrıca hdr ı da Windowstan açın önce. Ben hep oyun modunda kullanıyorum. PlayStation için ise monitör ayarlarından vrr açın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Mart 2024; 17:37:15 >
açtım, düzeldi.
bir kaldı smart app lerin kurulamaması, sıfırlama sonrasında kendine gelmedi
birde sanki bu monitor fazla mı gri yav :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 18 Mart 2024; 19:6:33 >
-
-
İnternet bağlantısında sorun olabilir belki ilk defa görüyorum bunu
Hdr ile 1000 nite çıkabiliyor. Bu Parlaklık belli bir sürede insanın başını ağrıtır göz tansiyonu yapar :) düşük diyenler ne istiyor bilemiyorum. Grilerde neredeyse tüm oledlerde aynı gri tekdüzelik sorunu var. O siyah kısımdaki koruma filmini sövmeyin diyorlar. Dp ile uyanmama sorunu son güncelleme ile giderildi deniyor reddite ben hiç yaşamadim. En kötü mikro hdmi 2.1 kablosu alıp geçin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 18 Mart 2024; 20:28:57 >
adaptorlerı ben denedıgımde hıc bırı bır ıse yaramadı
bende amazondan bunu kabloyu almıstım.
amazonCablecc Mikro HDMI HDMI 2.1 Ultra-HD UHD 8K 60hz 4K 120hz Kablo 48Gbs HDMI Kablosu Kamera Tablet 1Mhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08M8XY1RL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 -
İlginç gerçekten, internete bağlı oysaki bağlı olduğunu görüyorum, arama yapabiliyorum mesela. ama appler kurulmuyor
-
Hocam tek dezavantajı elektrik faturası? panele bir zararı yok değil mi.
-
Olmaz panelin özelliği o zaten.
Ah be abi 😀 Bende panele bir şey olur diye evhamlandım tüküreyim yakacağı elektriğe yesin tosunum 🤘
yok hocam rahat olun buy monitörün sınırı yok :D samsung enerji tassarufu için o modu koymuş. Hani film izlerken, internette gezerken gerek yok 175 hz ve parlak bir ekrana ama ben 1 yıldır üşengeçlikten hep oyun modu açık kullanıyorum.
-
Keşke bu monitoru almasaydım yav, renkleri o kadar büyüleyici ki karşısından kalkamıyorum hanımla kavga edecez valla :)
ama rdr2 biraz karanlık kaldı :(
bu arada son yazılım sürümü hangisi arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 19 Mart 2024; 15:23:6 > -
OLED kullanan birisi için diğer paneller artık bir ölüdür. İnsan filmden, videodan bile ayrı zevk alıyor. Bunca yıl neden böyle bir şey kullanamamanın mahçupluğunu yaşıyor. Olay tamamen temiz, derin siyahlar verebilmekte yatıyor aslında, üstüne günümüzün teknolojileride gelince güzel bir monitör, tv çıkıyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 19 Mart 2024; 16:32:40 > -
oledin olayı zaten karanlık :D hdr için kalibrasyon yap derim. Hatta daha da karanlık geliyorsa en yüksek tepe parlaklığı açabilirsin
-
1600lerde geçen haftalarda bir güncelleme çıktı belki geçen salıydı. Ben de geçen hf aldım, benim gözümde stabil herşey.
Bana kablo düzeninden 3metre gerektiğinden bağlantı için 2.1 kalın hdmi bir almıştım, yurtdışından da micro normal 2.1 oldupunu iddia eden dönüştürücü aldım şuanlık 175hz de kullanıyorum, 12 bit oldu mu bilmiyorum. Dönüştürücüler idare ediyorlar mı sonunda hepsi bozuluyor mu?
batu hocam beziniz geldimi? geldiyse memnun kaldınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X