bu nasıl abiler. www.hepsiburada.com Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NUXUF 32" 1ms 240Hz UHD Fiyatı https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-neo-g8-ls32bg850nuxuf-32-1ms-240hz-uhd-quantum-mini-led-hdr2000-1000r-pivot-gaming-monitor-pm-HBC00002W2JWY |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (41. sayfa)
-
-
LG woled samsung qd-oled. Qd oled ile çok daha kaliteli bir görüntü alırsın. 2. Nesil qd oledler hatta 3. Nesil qd oledler de var ama fiyat olarak 40 binlere doğru çıkıyor sanırım. Misal şu msi monitör güzel bir monitör. Geçen hafta ufak bir stok gelip sattılar. Samsung g8 oled 32 bin liradan 12 ay krediye taksit koymuyor amazondan alırsan bu da bayağı bir uyguna denk gelir. 2. Nesil qd oled ile 1. Nesil qd oled arasında devasa bir fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mini Led bu. Neo g8 versiyonunda tarama çizgileri sorunu var deniyor. Oled kadar kaliteli değil ama oleddeki yanma riski bunda yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam 12 ay vadesiz taksitle cok uyguna geliyor
ayrıca rtings den baktıgımda da bariz renk kalıte farkı var
ama şu baglantı ve g-sync sertifikası olmaması ve tipik bir g sync li monitor gibi calısırmı calısmaz mı ondan ürktüm benim için en vazgeçilmez konu aslında g sync sadece sertifikası yok degilmi ama sertifikalılardan eksiği yok deniyor ama teyit alayım dedim sizden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 14 Mart 2024; 16:3:34 > -
Emin ol hiçbir farkı yok. Monitor unboxxed bunun hakkında bir video çekti izleyebilirsin. Dediğim gibi 1 senedir rtx 4080 ile kullanıyorum. Hdr1000 sertifikası da yok ama çok düzgün çalışıyor. Sertifika için para ödemekten kaçıyor firma monitörün fiyatı uçmasın diye. Hatta bu monitör nvidia kartlarda daha güzel görüntü sunuyor hdr ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 14 Mart 2024; 16:50:16 >
Peki son güncellemeler ile tüm bu bahsi geçen değişik bağlantı sorunları çözüldü mü sizce ? ve günün sonunda tercih edilebilir durumda mı
-
Valla benimde aklımı çok kurcaladı şimdi aldım amazondan 12 taksitle. Fiyat çok ama bakalım denemezsem hep aklımda kalacak gibi. En kötü iade ederim satıcı amazon
Herhangi bir sorun yok hocam monitörde. O bahsedilen bağlantı sorunları çözüleli aylar oluyor. Alacaksanız amazondan alın beğenmezseniz iadesi kolay olur.
yeni modeli 40 bin den aşağı kesinlikle olmaz. hatta bunun 240 hz olanı 50 bin bandında satıyorlar değmez bence.
-
Ben yeni aldım çok beğendim. 1ay sonra ne olacağı belli değil ülkede fiyatı geçtin, 12ay taksit bile kalmayabilir. Beğenen az arada kalan alsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 15 Mart 2024; 18:54:33 >
12 taksit ile nere satıyor hcoam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar iki monitör arasındayım; fiyattan bağımsız olarak MSI mı, yoksa Samsung mu? ikisi de aynı paneli kullanıyor, sadece panele bakarsak Samsung ama diğer avantajları ile kıyasladığımızda hangisi tercih edilmeli?
amazonMSI 34'' MEG 342C QD OLED Curved 1800R QD-OLED 3440x1440 (UWQHD) 21:9 175HZ 0.03MS Gaming Monitorhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BWXTV9DD/ref=ox_sc_saved_image_7?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1amazonSamsung LS34BG850SUXUF Smart Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD 1800R HAS USB Type-C Mini DP Oyun Monitörühttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BS6WZ7RK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
-
G8
rtıngs.comSamsung Odyssey OLED G8/G85SB S34BG85 vs MSI MEG 342C QD-OLED Side-by-Side Monitor Comparisonhttps://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-odyssey-oled-g8-g85sb-s34bg85-vs-msi-meg-342c-qd-oled/34904/33747?usage=3623&threshold=0.10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 16 Mart 2024; 2:36:25 >
Bende G8 kullanıyorum hem PC hem PS5 bağladım.
Tasarımı neredeyse cercevesız oluşu kumandası ıle baglantılar arasında kolayca gecebılmek cok hosuma gıdıyor
ama baglantı noktasında cok sıkıntılı.
mını dp port ve mını hdmı 2.1 kablo ıle baglanabılıyorsunuz
maxımum performansı mını hdmı 2.1 ile alabılıyorsunuz.
mını hdmı 2.1 tr de bulamıyorsun ben amazondan aldım ama hdmı mecburen ps5 e bagladım.
pc yı mını dısplay ıle baglamak zorunda kaldım.
boyle olunca pc ıle maxımum performansta kullanamıyorum monıtoru.
pc ıle 120 hz de kullanabılıyorum.
sırf bu yuzden acaba msı veya dell mı alsaydım aynı panel olan dıye dusunmuyor degılım.
-
Koca panele sadece 2 tane görüntü girdisi koymak ne demekse....
-
neyse ki 65 watt güç çıkışı koymuşlar typ c portunun birine. o işe yarayacak.
-
www.vatanbilgisayar.comAsus 31,5" Rog Swift OLED PG32UCDM Monitör fiyatı, teknik özellikleri, Asus Rog Swift OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-31-5-rog-swift-oled-pg32ucdm-0-03ms-240hz-4k-freesync-gaming-monitor.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu fiyatlar nedir böyle valla.
-
Ben rtx 4080 ile hdmi 2.1 ile 176 hz maksimum performans alıyorum. Hdmi 2.1 i konsola takip rtx4080 i dp ye takip yine 175 hz alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 16 Mart 2024; 13:23:46 >
Keriz silkeliyorlar gerçekten. Samsung'un değerini bir kere daha anladım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 16 Mart 2024; 13:26:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X