Spark Eko Paket Mikrofiber Cam Bezi 1 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol batu hocam bu bezi al cok memnun kalırsın.bende dükkanımda satıyorum. akıllı bez diye gecer bu bez. sildigin yerde arkasında su sıvı izi bırakmaz. ve toz taneciği bırakmaz.sadece monitore kullan. |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (40. sayfa)
-
-
monitore update geldi .
-
Sipariş geçiyorum hocam sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
monitore update geldimi batu hocam?
-
Bana geldi.
-
Geldi
ben de aranıza katıldım. eksiklerini bilerek aldım ama bana hiç eksik gelmedi:) sadece yazılar bir garip oldu. oyun, film modundayım. ek monitörüm de var dikkatli kullanacağım. kavga dövüş hariç forumun yüzde 70ini okudum. genel olarak bilgilendirmeleriniz için çok saolun. birçok kişinin samimi yazıları sorunları, çözümleri samsung almama sebep oldu. şuan şaşkın şaşkın monitöre bakıyorum. renkler çok güzel, parlaklık az olması benim için iyi oldu. gözlerim çok dayanmıyor parlaklığa.
daha hdr nasıl nedir bilmiyorum. zamanla keşfedeceğim. aldığım gibi 1604 gibi bir güncelleme geldi.
-
bu arada yazıların daha net olması ile ilgili bir çözüm var mı? yazılanları okudum ama çözüm görmemiştim?
-
Eksikleri ney ki hocam hepsi boş söylemler :)
burdan mactype programcığını indirip yönergelere göre bir font secebilirsin
daha iyi gözükecektir.
-
Son gelen güncellemede sdr da hdr windows ve monitör menüsünden kapalı haldeyken uzman ayarlarında ki tepe parlaklık ayarını açtırtmamaya devam ediyor mu teyit edebilir misiniz ?
v.1520 sürümü çıktıktan sonra ilgili ayarı sdr da devre dışı bırakmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 14 Mart 2024; 14:3:4 >
Devam ediyor hocam, o özellik geri gelmeyecek.
Teşekkürler hızlı yanıtınız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 13 Mart 2024; 1:47:23 >
Rica ederim.
-
Teşekkür ederim yazıları yüzde 10 büyütünce nispeten rahatladı. Bunu da deneyeceğim.
amazonSamsung LS34BG850SUXUF Smart Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD 1800R HAS USB Type-C Mini DP Oyun Monitörühttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BS6WZ7RK?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W4V4WQC8PVX9EB6TTBW9
32.999 a düşmüş fiyatı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim aklımıda bi kurcalamıyor değil. Daha yeni versiyonu çıkarmı emin değilim bi yıl olmuş sonuöta bu fiyay ne kadar mantıklı hala bilemiyorum
Arkadaşlar merhaba Samsun müşteri hizmetlerine de sordum bir çok yeri araştırdım fakat bu monitörün Nvidia Gsync desteği yok doğru mudur.
samsung müşteri hizmetleri yok diyor
Samsung müşteri hizmetleri çok alakasız daha ne dediklerini bilmiyorlar :) monitörün gysnc donanımı yok ama gysnc uyumluluğu var. Rtx 4080 ile 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Evet rtings den kontrol ettiğimde de var görünüyor özellikle sizin mesajlarınız dikkatimi çekti yazmak istedim insanlar o kadar çok şey yazmış ki burası biraz çorbaya dönmüş,
Şuan amazonda oldukça uygun fiyatlı görünüyor fakat yinede v2 yi beklemeli TR de v2 bulamadım.
birde LG 27"Oled LG 27GR95QE-B arasında kaldım hangisine gideyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 14 Mart 2024; 14:32:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X